Soimyr Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Geçen sene büyük hevesle alıp, gerek zamanımın yetmemesi, gerek türkiyede ki modelle uğraşan (en azından warhammer ile uğraşan) insan kitlesinin kalitesiyle olan hayal kırıklığım, gerekse ankara'da düzgün warhammer oynanabilecee olan yegane yer olan oversoulun kalitesizliği birleşince aldıgım ama vaktim olmadıgı için hiç açamadğım jelatinleri üzerinde duran warhammer 40k modellerimi satmaya karar verdim. Fiyatlar, açıkçası pound * merkez bankası kurudur. özetle kdv ödemeden satın almış oluyorsunuz, bende minumum zararla elimden çıkarmış bulunuyorum. Elimdekiler, Açılmamış kutular 2 adet Doomsday Ark/Ghost Ark 3 adet Annihilation/Command Barge 2 adet Night/Death Scythe 1 adet immortal/deathmark pack. Elimde arz/talep durumuna göre satışa çıkabilecek, açılmış ancak yarısı yapılmış, kalanına dokunulmamış. bir takım modeller daha bulunmakta. Ankara'da elden teslim ederim. Öbür türlü kargo konusunda konuşuruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 http://denver.mylittlefacewhen.com/media/f/rsz/mlfw2238_small.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 1 paket malbuş yazısı beklerken ne çıktı karşıma. malbuştan daha yaratıcı ama bastım + ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 hani fiyat? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 said: Fiyatlar, açıkçası pound * merkez bankası kurudur. Warhammer modeli almak isteyenler zaten bir derece aşina oalcağından fiyatları tek tek yazmaya gerek yok dmeiştim, ama düşününce mantıksız bir hareketmiş. Kurda 3.33 civarı ama, biraz abartı geldi, 3.2 den hesapladım. Immortal/Deathmarks 65 TL Command/Annihilation Barge 72 TL Doomsday/Ghost Ark 99 TL Night/Death Scythe 88 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Abi benim İstanbul'dan tanıdıklarım çiçek gibi adamlar. Bir de önce sövüp sonra o kitleye mal satmaya çalışmak olmamış sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Zz, beklentileri karşılayamamak vs sövmek arasındaki farkı görememeniz beni üzüyor :) ankarada çok yakın arkadaşım warhammercılar var çok sevdigim genel community bana uygun degil yoksa istanbuldakilerin şeker oldugundan şüphem yok, ama istanbuldakilerin şeker olmasının bana faydasıda yok aynı 2-3 kişi ile oynayıncada sıkılıyor insan bir noktadan sonra. işin komik kısmı genelde patide bir şeyi neden sattığınızı açıklamayıcna troller doluşuyor, neden bıraktıgım ve sattığım konusunu açıklığa kavuşturmak için yazmıştım, pişman ettiniz valla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 noldu la naptı adamlar sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 up up up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Rüyamda horus heresy nin kitap setini satıyordu biri bana, acayip sevinmiştim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Horus heresy serisini tr'de bulmak kadar büyük bir işkence yoktur cidden /: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Horus Heresy nin kitapları Oversoulda var sanırsam. bu arada hala güncel topic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Güncel hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 soi orda mısın bilmem abi özgür abilerin bi grubu war facede orda bi dene istersen https://www.facebook.com/groups/sihirli40k/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 burdayım burdayım, ne ilginçtir bugün aynı yer önerildi bana saol gine de bonepart :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Güncel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Güncel hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 burdan bişi almazlar ben zamanında çok uğraştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Ben burdan nolax a tüfek ile silah satmış adamım nasıl almazlar ahaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 40k kastettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 o tüfeği sattın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Hala güncel bu arada. Fiyatta gwnin web sitesinden %25 indirim, tek seferde alana %30a inerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 http://24.media.tumblr.com/tumblr_md10h1XLmE1qdsmpwo1_500.png Xenos sevici istemiyoz forumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 uppp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 http://i.imgur.com/scz8YNr.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar