Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık Warhammer 40k - Açılmamış Necronlar

Soimyr

Öne çıkan mesajlar

Geçen sene büyük hevesle alıp, gerek zamanımın yetmemesi, gerek türkiyede ki modelle uğraşan (en azından warhammer ile uğraşan) insan kitlesinin kalitesiyle olan hayal kırıklığım, gerekse ankara'da düzgün warhammer oynanabilecee olan yegane yer olan oversoulun kalitesizliği birleşince aldıgım ama vaktim olmadıgı için hiç açamadğım jelatinleri üzerinde duran warhammer 40k modellerimi satmaya karar verdim.

Fiyatlar, açıkçası pound * merkez bankası kurudur.

özetle kdv ödemeden satın almış oluyorsunuz, bende minumum zararla elimden çıkarmış bulunuyorum.

Elimdekiler, Açılmamış kutular

2 adet Doomsday Ark/Ghost Ark
3 adet Annihilation/Command Barge
2 adet Night/Death Scythe
1 adet immortal/deathmark pack.

Elimde arz/talep durumuna göre satışa çıkabilecek, açılmış ancak yarısı yapılmış, kalanına dokunulmamış. bir takım modeller daha bulunmakta.

Ankara'da elden teslim ederim. Öbür türlü kargo konusunda konuşuruz.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fiyatlar, açıkçası pound * merkez bankası kurudur.

Warhammer modeli almak isteyenler zaten bir derece aşina oalcağından fiyatları tek tek yazmaya gerek yok dmeiştim, ama düşününce mantıksız bir hareketmiş.

Kurda 3.33 civarı ama, biraz abartı geldi, 3.2 den hesapladım.

Immortal/Deathmarks 65 TL
Command/Annihilation Barge 72 TL
Doomsday/Ghost Ark 99 TL
Night/Death Scythe 88 TL
Sosyal ağlarda paylaş

Zz, beklentileri karşılayamamak vs sövmek arasındaki farkı görememeniz beni üzüyor :)

ankarada çok yakın arkadaşım warhammercılar var çok sevdigim genel community bana uygun degil yoksa istanbuldakilerin şeker oldugundan şüphem yok, ama istanbuldakilerin şeker olmasının bana faydasıda yok aynı 2-3 kişi ile oynayıncada sıkılıyor insan bir noktadan sonra. işin komik kısmı genelde patide bir şeyi neden sattığınızı açıklamayıcna troller doluşuyor, neden bıraktıgım ve sattığım konusunu açıklığa kavuşturmak için yazmıştım, pişman ettiniz valla :)
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
  • 1 yıl sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...