Densiz Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 O değilde halen win sayısını baz alanlar var. Bende 500 winli, karşıda 1k winli adamlar deniyor. Herkes aynı yetenekte değilki? adamın işi gücü yoktur, 7/24 oynuyordur. 5000 wini vardır. Bu herif dota tarihinin en iyi oyuncusu mu olacak şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Win oranı dedik abi. Kaybettiği oyunlarda önemli. Anlamadığım neden ben 3kdan falan baslarken baskaları 3700den baslıyor. 30 win 5 lost falan vardır ona rağmen anca 3500 yapabildim. Anlatabiliyor muyum? 3700'den başlamış rankı çoğu kişinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 winrate önemli değil rank'ın belirlenmesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Ne belirliyor? En az 2.5 kill ortalamsı var ward mı almadık kuryemi almadık. Güzel pickmi yapmadık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 valla güzel soru, rank'ın algoritmasını bilmek lazım. Winrate belirleyici değil ancak seri galibiyetlerde muhtemelen yükselir puanınız dediler. Bu da gpm, xpm gibi istatistiklerin önemli olduğunu düşündürüyor. Acaba bu istatistikleri hero'nun ortalamasıyla karşılaştırıyorlar mı, en mantıklısı öyle olurdu. Support-carry ayrımı yapıyorlar mı, merak ettiğim şeylerden biri de bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 support-carry ayrımı yok sanırım killin çok ise oyun sonuda biraz daha fazla puan alıyorsun ona dikkat ettim supportlar yalan hep :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 You can't run from Cemaat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 nasıl gerizekalı bi sistem bu ya first item bottle alan dagon kasan feedleyen creeplere ölen io yüzünden oyunu verdik yeni oyunda yine bu herifle aynı takıma düşüyorum mükemmel matchmaking gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 abi öyle durumlarda sıkıntıyı kendinde arayacaksın. ben geçtim artık, ruslar çok kötü rörörörö demeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 biz mid baraklarda actionda iken, gidip nc kesen legion varsa nasıl sıkıntıyı kendimd de arıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Bazılarına naapsan boş, kafası kıyakken, sinirliyken falan oyuna girenler var. Oyuna değil ego tatminine giren ezikler var, onları hiç takmayacaksın, bu sefer senin de sinirin bozuluyor. Kendi oyununa bakacasın, illa ki daha iyi yapabileceğin bir şeyler oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Matchmaking resmen beni trollüyor ya mide gidip 30 dakikada dagger alamayan puck mı ararsın. Kurye almadan ward almadan bottle alan support mu ararsın bütün oyunu 50 cs ile bitiren mid mi ararsın her çeşit cinsle eşleşiyorum acaba ben de mi cinsim de bunlarla oynuyorum diye düşünmüyor değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 sana ozel degil banada oyle oluyor.. artık sinirlenmiyorum bunalttı cunku oyundan bırakıcam. 2500 oyun atmıs adamı gidip ilk item bots of travel cikip 700 hp ile feedfestivale dönen antimage ile aynı takıma koyuyorsan sokayım dotasına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Yeni sistem tam saçmalık zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 bi şekilde ceza sistemi lazım da report sistemi bile çok komik haftada mı neyse artık 2,3 report hakkın var lol her oyun feedfest gerçi online takım oyununa, flamelenip ağlayan rus bebelerini kaçırmamak için mute cezası getiren aptallardan hiç bişi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 noobları ignore edebilmemiz lazım :) noob noobla oynasın. Benim rating 3400 hep iyi oyun dönüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 nasi iyi oyun donuyor abi, senden daha yuksek rating bende.. eger 3k larda daha iyi oyun donuyorsa dusurelim lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 tryhard'lığın sonu yok, pro'ların stream'lerinde bile millete laf atanlar görüyorum. Adam oyuncu havuzunun %0,1'inde hala beğenmiyor oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 demek ki community çok kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Abi bu aralar hep sövmüş de herkes ben dota2yi lolden sonra nasıl bir zevkle oynuyorum belli değil sfgdfasdh. Normal insan bireyleri > dotanın rusları > cehennemin 7. çukuru > herhangi bir oyundaki türklerin %90ı > lolun genel community'si. - Ap carry alıyorsun millet kavga etmeyi bırak, "you should go mid ill go tanky" falan diyor. - Başta istediği rolü alamadığı için bile bile feedleyen, veya rol için cıngar çıkaran adama denk gelmek lol'le karşılaştırınca unicorn'a denk gelmek gibi birşey. - First bloodu verene en az 3 farklı dilde küfür etmek bir gelenek gibi birşeydi lolde, dota2deki küfür etmeye başlama thresholdu 2371732 misli yüksekte sdfsd. - Feedleyen adam mal gibi feedlemiyor, işte son sayfalarda hep söylenmiş kötü build yapıyor itemlerle skillshotu tutturamıyor falan deneyip de yetemediğinden feedliyor genellikle. Diğer tarafta lol client'ının dili olsa da konuşsa :p Ki early feed lol'le karşılaştırınca çok daha forgiving, lanede bir tane kill alan adam direk 2 misli vurmaya başlamıyor. - Ne maçlar nerden nerelere dönüyor. Late game'e 10 deathle gelmiş adam bile farmla exp/gold açığını kapatmış olabiliyor falan. Mesela lol'de total scoreda geride olan takımın kazandığı çok nadirken dotada neler oluyor. Ama işte 10. dkdan direk OKENEMYCARRYFEDGGWP olmuyor. Oyun zaten grafik/ses/gameplay olarak fersah fersah ilerde. Dota2yle karşılaştırınca lolun heroları sanki hep böyle birbirine benzer, hep birbirinin aynı hede. Üstüne sen oynadıkça skinler düşüyor. Skinlerin parçalarını steamde kendin satıyorsun para geliyor bedavaya counterstrike aldım falan. Evet tam şu şekildeyim lolden sonra. http://media.tumblr.com/tumblr_lf2xk1Z60V1qclt3z.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 çok iyimsersin malesef community olarak hiç bi fark yok aralarında.moba arkadaşlarla takımla vs oynanınca güzel,soloQ hem dota'da hem lol'de leş.birbirimizi yemeyelim yani herkes oynuyor dota ve lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 teselli moduna girmiş ondandır :( daha dün hadi dota ranked deneyeyim dedim calibrasyon maçında adamın ilk cümlesi "i feed". long yollayın dediğim (adam da long istiyor) ama takım hayır midsin diye ortaya koydukları nerub 10. dakka çıkıp gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 ben özellikle şikayetçi değilim bu arada, oyuncuların bir kısmı hıyarlık yapıyor, bunu da kabul etmek lazım. Herkes zaman zaman hıyar gibi oynayabilir. Çoğu oyunumdan zevk alıyorum, aksi takdirde bırakırdım oynamayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 abi beyin yok adamlarda, adama diyoruzki, kardesim bak oyun gidiyo, 46. dakka olmus hala BKB yapmadın lycanla, yaparsan kesicen hepsini zaten kazanıcaz. cevap : - i dont like BKB adamin historysine bakıyorum surekli carry ve bkb siz oynuyor. ne dicen ki bu serefsize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar