Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dota 2

DoruK

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
O değilde halen win sayısını baz alanlar var. Bende 500 winli, karşıda 1k winli adamlar deniyor.
Herkes aynı yetenekte değilki? adamın işi gücü yoktur, 7/24 oynuyordur. 5000 wini vardır. Bu herif dota tarihinin en iyi oyuncusu mu olacak şimdi?
Mesaj tarihi:
Win oranı dedik abi. Kaybettiği oyunlarda önemli. Anlamadığım neden ben 3kdan falan baslarken baskaları 3700den baslıyor. 30 win 5 lost falan vardır ona rağmen anca 3500 yapabildim. Anlatabiliyor muyum? 3700'den başlamış rankı çoğu kişinin.
Mesaj tarihi:
valla güzel soru, rank'ın algoritmasını bilmek lazım. Winrate belirleyici değil ancak seri galibiyetlerde muhtemelen yükselir puanınız dediler. Bu da gpm, xpm gibi istatistiklerin önemli olduğunu düşündürüyor. Acaba bu istatistikleri hero'nun ortalamasıyla karşılaştırıyorlar mı, en mantıklısı öyle olurdu.

Support-carry ayrımı yapıyorlar mı, merak ettiğim şeylerden biri de bu.
Mesaj tarihi:
nasıl gerizekalı bi sistem bu ya
first item bottle alan
dagon kasan
feedleyen creeplere ölen io yüzünden oyunu verdik

yeni oyunda yine bu herifle aynı takıma düşüyorum
mükemmel matchmaking gerçekten
Mesaj tarihi:
Bazılarına naapsan boş, kafası kıyakken, sinirliyken falan oyuna girenler var. Oyuna değil ego tatminine giren ezikler var, onları hiç takmayacaksın, bu sefer senin de sinirin bozuluyor.
Kendi oyununa bakacasın, illa ki daha iyi yapabileceğin bir şeyler oluyor.
Mesaj tarihi:
Matchmaking resmen beni trollüyor ya mide gidip 30 dakikada dagger alamayan puck mı ararsın. Kurye almadan ward almadan bottle alan support mu ararsın bütün oyunu 50 cs ile bitiren mid mi ararsın her çeşit cinsle eşleşiyorum acaba ben de mi cinsim de bunlarla oynuyorum diye düşünmüyor değilim
Mesaj tarihi:
sana ozel degil banada oyle oluyor.. artık sinirlenmiyorum bunalttı cunku oyundan bırakıcam.

2500 oyun atmıs adamı gidip ilk item bots of travel cikip 700 hp ile feedfestivale dönen antimage ile aynı takıma koyuyorsan sokayım dotasına.
Mesaj tarihi:
bi şekilde ceza sistemi lazım da
report sistemi bile çok komik
haftada mı neyse artık 2,3 report hakkın var

lol

her oyun feedfest

gerçi online takım oyununa, flamelenip ağlayan rus bebelerini kaçırmamak için mute cezası getiren aptallardan hiç bişi olmaz
Mesaj tarihi:
Abi bu aralar hep sövmüş de herkes ben dota2yi lolden sonra nasıl bir zevkle oynuyorum belli değil sfgdfasdh.

Normal insan bireyleri > dotanın rusları > cehennemin 7. çukuru > herhangi bir oyundaki türklerin %90ı > lolun genel community'si.

- Ap carry alıyorsun millet kavga etmeyi bırak, "you should go mid ill go tanky" falan diyor.
- Başta istediği rolü alamadığı için bile bile feedleyen, veya rol için cıngar çıkaran adama denk gelmek lol'le karşılaştırınca unicorn'a denk gelmek gibi birşey.
- First bloodu verene en az 3 farklı dilde küfür etmek bir gelenek gibi birşeydi lolde, dota2deki küfür etmeye başlama thresholdu 2371732 misli yüksekte sdfsd.
- Feedleyen adam mal gibi feedlemiyor, işte son sayfalarda hep söylenmiş kötü build yapıyor itemlerle skillshotu tutturamıyor falan deneyip de yetemediğinden feedliyor genellikle. Diğer tarafta lol client'ının dili olsa da konuşsa :p Ki early feed lol'le karşılaştırınca çok daha forgiving, lanede bir tane kill alan adam direk 2 misli vurmaya başlamıyor.
- Ne maçlar nerden nerelere dönüyor. Late game'e 10 deathle gelmiş adam bile farmla exp/gold açığını kapatmış olabiliyor falan. Mesela lol'de total scoreda geride olan takımın kazandığı çok nadirken dotada neler oluyor. Ama işte 10. dkdan direk OKENEMYCARRYFEDGGWP olmuyor.

Oyun zaten grafik/ses/gameplay olarak fersah fersah ilerde. Dota2yle karşılaştırınca lolun heroları sanki hep böyle birbirine benzer, hep birbirinin aynı hede. Üstüne sen oynadıkça skinler düşüyor. Skinlerin parçalarını steamde kendin satıyorsun para geliyor bedavaya counterstrike aldım falan. Evet tam şu şekildeyim lolden sonra.

http://media.tumblr.com/tumblr_lf2xk1Z60V1qclt3z.png
Mesaj tarihi:
çok iyimsersin malesef community olarak hiç bi fark yok aralarında.moba arkadaşlarla takımla vs oynanınca güzel,soloQ hem dota'da hem lol'de leş.birbirimizi yemeyelim yani herkes oynuyor dota ve lol.
Mesaj tarihi:
teselli moduna girmiş ondandır :( daha dün hadi dota ranked deneyeyim dedim calibrasyon maçında adamın ilk cümlesi "i feed". long yollayın dediğim (adam da long istiyor) ama takım hayır midsin diye ortaya koydukları nerub 10. dakka çıkıp gitti.
Mesaj tarihi:
ben özellikle şikayetçi değilim bu arada, oyuncuların bir kısmı hıyarlık yapıyor, bunu da kabul etmek lazım. Herkes zaman zaman hıyar gibi oynayabilir.
Çoğu oyunumdan zevk alıyorum, aksi takdirde bırakırdım oynamayı.
Mesaj tarihi:
abi beyin yok adamlarda, adama diyoruzki, kardesim bak oyun gidiyo, 46. dakka olmus hala BKB yapmadın lycanla, yaparsan kesicen hepsini zaten kazanıcaz. cevap :

- i dont like BKB

adamin historysine bakıyorum surekli carry ve bkb siz oynuyor.

ne dicen ki bu serefsize
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...