Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dota 2

DoruK

Öne çıkan mesajlar

valla güzel soru, rank'ın algoritmasını bilmek lazım. Winrate belirleyici değil ancak seri galibiyetlerde muhtemelen yükselir puanınız dediler. Bu da gpm, xpm gibi istatistiklerin önemli olduğunu düşündürüyor. Acaba bu istatistikleri hero'nun ortalamasıyla karşılaştırıyorlar mı, en mantıklısı öyle olurdu.

Support-carry ayrımı yapıyorlar mı, merak ettiğim şeylerden biri de bu.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi bu aralar hep sövmüş de herkes ben dota2yi lolden sonra nasıl bir zevkle oynuyorum belli değil sfgdfasdh.

Normal insan bireyleri > dotanın rusları > cehennemin 7. çukuru > herhangi bir oyundaki türklerin %90ı > lolun genel community'si.

- Ap carry alıyorsun millet kavga etmeyi bırak, "you should go mid ill go tanky" falan diyor.
- Başta istediği rolü alamadığı için bile bile feedleyen, veya rol için cıngar çıkaran adama denk gelmek lol'le karşılaştırınca unicorn'a denk gelmek gibi birşey.
- First bloodu verene en az 3 farklı dilde küfür etmek bir gelenek gibi birşeydi lolde, dota2deki küfür etmeye başlama thresholdu 2371732 misli yüksekte sdfsd.
- Feedleyen adam mal gibi feedlemiyor, işte son sayfalarda hep söylenmiş kötü build yapıyor itemlerle skillshotu tutturamıyor falan deneyip de yetemediğinden feedliyor genellikle. Diğer tarafta lol client'ının dili olsa da konuşsa :p Ki early feed lol'le karşılaştırınca çok daha forgiving, lanede bir tane kill alan adam direk 2 misli vurmaya başlamıyor.
- Ne maçlar nerden nerelere dönüyor. Late game'e 10 deathle gelmiş adam bile farmla exp/gold açığını kapatmış olabiliyor falan. Mesela lol'de total scoreda geride olan takımın kazandığı çok nadirken dotada neler oluyor. Ama işte 10. dkdan direk OKENEMYCARRYFEDGGWP olmuyor.

Oyun zaten grafik/ses/gameplay olarak fersah fersah ilerde. Dota2yle karşılaştırınca lolun heroları sanki hep böyle birbirine benzer, hep birbirinin aynı hede. Üstüne sen oynadıkça skinler düşüyor. Skinlerin parçalarını steamde kendin satıyorsun para geliyor bedavaya counterstrike aldım falan. Evet tam şu şekildeyim lolden sonra.

http://media.tumblr.com/tumblr_lf2xk1Z60V1qclt3z.png
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...