Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dota 2

DoruK

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi yok cidden compendiumdan sonra sıçtı oyuncu kalitesi. gözle görülür fark var win/lose oranımda ki ratingim daha düşüktü. almaz olaydım ben d eyaoynamazdım şimdi
Mesaj tarihi:
abi ben yine güzel oynuyorum valla

eu west/east
captan draft ranked
rat da 3900 müydü neydi

arada oluor ama çok seyrek gelip burda ağlayacak kadar değil yani. şu yazdıklarımla oynayın bi de oynamıosanız.
Mesaj tarihi:
az önce 'alar mountu türklerin eline geçti gavurlar ağlıyor' kafasında güruha sahip klasynky'in streami izliyodum.Bu herif nasıl 7.2k lan ? adam kaybettikleri oyunda doomun aghanimli nası calıstıgını + bloodstoneun sight verdigini öğrendi.NASIL ABİ NASIL ?
Hayır resmen bok gibi oynuyor.Tek olayı lh alabilmek.Onu da mulgır bile yapabiliyor artık.
Mesaj tarihi:
Trollemesin abi? söylediğin şeyler 3kağıt kategorisinde bile değil. Direk üstünde yazıyor.

Oyun stili garip evet, bir kaç heroyu iyi öğrenmiş. Onunla o puana gelmiş. Birde çok küfürbaz ya. Adam o kadar itici olabiliyorki, kimse takdir etmiyor.
Mesaj tarihi:
yok abi troll falan degil.kombatta doom yedi doom bunu kovalıyo bitmesini bekledi dönüp dalmak için.sonra niye bitmiyo lan bu refresh mi kasmış diyince takım arkadaşları LOLWUT SALAK MISIN yaptı.Çok kötü adam çok kötü.
Mesaj tarihi:
ben de beğenmiyorum ama öle çok kötü falan diyemem, 6k civarı puanı hakettiğini söyleyebilirim. Tahminen puanını terroblade op'ken buffladı.

Ayrıca 5,5k sonrası sıralamanın pek bir anlamı yok, büyük ölçüde mmr kasmaya bakıyor.

bikaç maçını da izledim adamın cof'la oynadığı, öyle rezil oyuncu nası çıktı denecek biri değil. Ama ekstra iyi olmadığı da kesin.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...