Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dota 2

DoruK

Öne çıkan mesajlar

orb walk o değil.
attack animasyonu oyun başında yeteri kadar hızlı olmadığı için, attacklar arası bir iki adım atman damage kaybettirmiyor sana ranged hero isen. lane'de harass için de çok önemli, ormanda az damage yiyerek creep kesmek için de, tabi adam kovalarken de. bunun adı orb walk.
senin dediğinse, cast edilen skill'lerin creep/tower aggro almaması. adına ne diyolar bilmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

orb walkla ormanda napıcan anlamadım
kim var lvl 1'de orblu woods yapan?

Saykoleo said:

orb walk o değil.
attack animasyonu oyun başında yeteri kadar hızlı olmadığı için, attacklar arası bir iki adım atman damage kaybettirmiyor sana ranged hero isen. lane'de harass için de çok önemli, ormanda az damage yiyerek creep kesmek için de, tabi adam kovalarken de. bunun adı orb walk.
senin dediğinse, cast edilen skill'lerin creep/tower aggro almaması. adına ne diyolar bilmiyorum.

hayır esas onun adı orb walk.

said:
Orb walk

Typically when you right-click on an enemy hero, the nearby (500 radius) creeps will agro you, and attack you. When you cast spells on enemy heroes this is not the case.

Orb-Walking involves using abilities that have Unique Attack Modifiers. Select the ability once and click on an enemy hero, this is now considered casting an ability; nearby enemy creeps will not attack you. You can repeat this as many times as wanted. Right clicking the ground to move in between casts of your Unique Attack Modifier is where the 'walk' comes in, and allows you to land more attacks on a fleeing enemy.

Conversely, if you enable auto-cast for the Unique Attack Modifier and right-click on a hero, creeps will attack you.

http://dota2.gamepedia.com/Unique_Attack_Modifier#Orb_walk

en yaygın kaynağı koydum diğerleri de aynısını diyor
Sosyal ağlarda paylaş

orb walk konusunda yanlış terim kullanmış olabilirim
https://www.youtube.com/watch?v=pMqAYzYULvI
şundan bahsediyorum ben
animation canceling olarak geçiyomuş
karışıklık için özür dilerim
şu taktikle orman yapmak çok etkili oluyor

orb walk'ı da bilmeyen varsa ölebilir
clinkz drow od huskar ve bir sürü heroyla yapılıyo lane'de adam harasslamak için ideal
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

o zaman ormanda bu orb walkun moonwalkun falan anlamı yok.

bi soru daha gelsin; 6.80 patchinden sonra ormandan yalnızca safelane'e birer kamp çekilebiliyor değil mi?

ormanda orbwalk değil de her vuruşundan sonra geri bir adım atman çok fark ettirir. Toplam yediğin dmg'ı azaltır.

öbür soruyu anlamadım tam, easy lane tek camp'tan çekilebiliyor ancak onu çekip üstüne easy camp'in üstündeki hard'dan double pull da yapabilirsin.

Öte yandan mid lane ve hard lane'de trick pullar yapılabiliyor.

edit: dire tarafında en uçtaki hard camp'den de çekebilirsin, easy lane için konuşuyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

eldar said:

fizban said:

o zaman ormanda bu orb walkun moonwalkun falan anlamı yok.

bi soru daha gelsin; 6.80 patchinden sonra ormandan yalnızca safelane'e birer kamp çekilebiliyor değil mi?

ormanda orbwalk değil de her vuruşundan sonra geri bir adım atman çok fark ettirir. Toplam yediğin dmg'ı azaltır.

öbür soruyu anlamadım tam, easy lane tek camp'tan çekilebiliyor ancak onu çekip üstüne easy camp'in üstündeki hard'dan double pull da yapabilirsin.

Öte yandan mid lane ve hard lane'de trick pullar yapılabiliyor.

clockla radiant tarafında jungle olayı vardı da safelanedeki creeplerin hızını arttırınca adamlar biraz yalan oldu o
ama yine de çok eğlenceli
Sosyal ağlarda paylaş

mulgear6 said:

CthuLhu said:

nasıl 3k 4k mmrda kalıyorsunuz lan bu kadar konuşan adamlar olarak? benim gibi noob bile 5k solo ratingdeyken. çeneniz çok düşükmüş meğersem.

.s.s.s.s.s.s.s

bi de son olarak bh'ye bf kasıyosan zaten oynama dota lütfen
hatta bh'ye bf kasan kimse dota oynamasın lütfen

ahahahahahaah fakin nub ya ikisini toplasa anca 5k ediyo
Sosyal ağlarda paylaş

soyle sorayım daha kolay olacak;

eskiden benim bildiğim 2,4,5,6,7 pull'lanabiliyordu. şimdi yalnızca 4,5 ve 7 mi pull'lanabiliyor? 7'ye bir de onun az yukarısındaki camp ekleniyodur tabi.

kampların isimlerini bilmiyorum ben bu arada. easy measy anlamam ben. HÜSEYİN ABİLERİN KAMP falan diyorum.

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...