Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dota 2

DoruK

Öne çıkan mesajlar

smurf hesap abuse yapan hesap değil yalnız. O karışmış sanki.

Smurf deyince, mesela senin mmr 5k, meepo oynamak için ikinci bir hesap açıyorsun onla oynuyorsun artık 4k mı kaç olursa. Yani, tecrübeli bir oyuncunun kafası rahat olarak oynayabildiği yan hesabı.
Bunun amacı hero denemek olabilir, trol build yapmak için olabilir ya da mmr'ı düşmesin diye yorgunken falan kullandığı hesabı olabilir. Sırf ego için açmış olabilir. Arada geliyo öle. Adam mid diyo meepo alıyor, 30. dakika'da karşı base'in içinde cirit atıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

wex invokerın broken olduğunu düşünüyor musunuz?
tamam wex invo oynaması exort a göre daha basit

ama imba bi tarafı yok bana göre
early gamede gayet iyi ama mid game ve sonrasında bariz düşüyor etkisi

ember, terror, invo
şu herolara nerf nerf diyip duruyorlar

earth spiriti bok ettikleri gibi bu heroları da bok edicekler
ondan korkuyorum

belki emp manaburn 550den 475 e falan düşüp 0.5x dmg yerine 0.6x falan dmg verebilir de

icefrog vur diyince ölduruyor
bkz:earth spirit
Sosyal ağlarda paylaş

Gecende gecenin 3 unde Captain's Draft ta guney afrika li elemanlara denk geldim(Guney Afrika serveri secenekler arasinda:)).

Birisi sazanladi kaptanliga, oteki elemanlar basladilar bunu sorgu suale, kaptan stratejin nedir? kaptan dengeli takim olustur. kaptan death prophet i hemen lvl lamamiz lazim ultisi tower lar icin onemli. Resmen team spirit in gozune vurduk.
Sosyal ağlarda paylaş

elo hell var, win streak yaparsan oyun seni kaybettirip %50 win rate'e getiriyor iddialarına karşı 5,5-6k mmr'lı bir adam deney yapmıştı, burada da yazmıştım.

2,9k mmr'la aldığı hesabı 144 maçta 5,4k'ya getirmiş. 122 galibiyet, 22 mağlubiyet şeklinde.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben rank sistemindeki bu olaya bir türlü anlam veremem.

Ne kadar iyi olursan ol, %50 lere yakın bir seviyede durulursun illaki. Sonuçta rank sistemlerinin olayı o değil mi? Kendinize yakın insanlarla oynatması? Yani %50 oran mantıklı olanı değil mi?

Ben şimdi proyum diyelim. Arkadaşın düşük puanlı hesabını alsam, yükselemeyecek miyim? Yani mmr beni o rating de tutmak için özel çaba mı gösterecek?
Sosyal ağlarda paylaş

@ densiz e onu yazdık işte 2 mesaj yukarda :).

Nası support alan %60 kaybediyor? Sen de biliyorsun ki, belirli bir seviyenin üstünde support'u olmayan takım %90 kaybeder. Hemen her oyunda da iki takımın da support'u oluyor. Nası %60 kaybedecek :). biri kaybetse öbür takım kazanıyor.

Support'u iyi oynayamayan support picklerse büyük ihtimal kaybeder tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

az önce 3 4 çinli vardı takımda beni yemedilerse
bh ds wr aldılar hepsi offlaner
midde bs var dedim şimdi bunlar support da yapmaz karşıda da templar var diye venom aldım hem ultisi de bsye yarasın hesabı

wr aşağı gitti dedim wr carrysin heralde
bana döndü -_- falan çekti
üst 2. dakikada triple aldı mid yendi derken 15. dakikada kulelerini indirdik

o -_- kadar aşağılanmadım yav dotada
commend attım hepsine ne diyem
Sosyal ağlarda paylaş

Densiz said:

Ben rank sistemindeki bu olaya bir türlü anlam veremem.

Ne kadar iyi olursan ol, %50 lere yakın bir seviyede durulursun illaki. Sonuçta rank sistemlerinin olayı o değil mi? Kendinize yakın insanlarla oynatması? Yani %50 oran mantıklı olanı değil mi?

Ben şimdi proyum diyelim. Arkadaşın düşük puanlı hesabını alsam, yükselemeyecek miyim? Yani mmr beni o rating de tutmak için özel çaba mı gösterecek?

İşte sorun burda başlıyor sen kzanmaya başladıkça karşına daha iyi rakibi koyuyor koymasına ama senin takımınıda daha kötüsünü koyuyor bu niye oluyor?
Sosyal ağlarda paylaş

knoxville said:

az önce 3 4 çinli vardı takımda beni yemedilerse
bh ds wr aldılar hepsi offlaner
midde bs var dedim şimdi bunlar support da yapmaz karşıda da templar var diye venom aldım hem ultisi de bsye yarasın hesabı

wr aşağı gitti dedim wr carrysin heralde
bana döndü -_- falan çekti
üst 2. dakikada triple aldı mid yendi derken 15. dakikada kulelerini indirdik

o -_- kadar aşağılanmadım yav dotada
commend attım hepsine ne diyem

evet sövse bu kadar etkili olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...