asdasd4441 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Oha bu ciddi mi?Senin anlatışına göre çok kolay abuse edilebilecek bişey bu. Ben de diyorum niye arttı bu düşük winli adamlar. Ya adamın 32 wini var ortaya gidiyor dk50 sadece necro3ü var 1 item yani. Sorna bu adam feedliyor. Oyun bitiyor bakıyosun mmr 4800 :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 senden kötü olamazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 kolay zaten hatta stack olarak battle bonus alıyorlar, hızlı lvl13 olmak için maks 3 günde 6k account lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 belmondo engin beyler reportlayın dasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 smurf hesap abuse yapan hesap değil yalnız. O karışmış sanki. Smurf deyince, mesela senin mmr 5k, meepo oynamak için ikinci bir hesap açıyorsun onla oynuyorsun artık 4k mı kaç olursa. Yani, tecrübeli bir oyuncunun kafası rahat olarak oynayabildiği yan hesabı. Bunun amacı hero denemek olabilir, trol build yapmak için olabilir ya da mmr'ı düşmesin diye yorgunken falan kullandığı hesabı olabilir. Sırf ego için açmış olabilir. Arada geliyo öle. Adam mid diyo meepo alıyor, 30. dakika'da karşı base'in içinde cirit atıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 herkese kolay bi size zor zaten mmr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 kız parayı götürdü lan bi kostümden, 1k'ya yakın donate aldı 1 saatte... http://tr.twitch.tv/sonyatheevil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 onu koyucaktım one bende sonya )))) yalnız kanalı türkler bastı bildiğin türk bebe kaynıyor meme meme diye : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 ya adamlar oyundan cıktı poor network conditions dedi mmr vermedi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 wex invokerın broken olduğunu düşünüyor musunuz? tamam wex invo oynaması exort a göre daha basit ama imba bi tarafı yok bana göre early gamede gayet iyi ama mid game ve sonrasında bariz düşüyor etkisi ember, terror, invo şu herolara nerf nerf diyip duruyorlar earth spiriti bok ettikleri gibi bu heroları da bok edicekler ondan korkuyorum belki emp manaburn 550den 475 e falan düşüp 0.5x dmg yerine 0.6x falan dmg verebilir de icefrog vur diyince ölduruyor bkz:earth spirit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Liebe said: atlama abi bırak yenilirseniz SOKARIM YAPACAĞIN DRAFTA diye söversin en azından sdsfd SPIDERYAŞAR !!11! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Gecende gecenin 3 unde Captain's Draft ta guney afrika li elemanlara denk geldim(Guney Afrika serveri secenekler arasinda:)). Birisi sazanladi kaptanliga, oteki elemanlar basladilar bunu sorgu suale, kaptan stratejin nedir? kaptan dengeli takim olustur. kaptan death prophet i hemen lvl lamamiz lazim ultisi tower lar icin onemli. Resmen team spirit in gozune vurduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Earth spirit bildiğin ölü. takımda stun için bir setup yoksa her kaçırdığınız stun için küfür yer durursunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 elo hell var, win streak yaparsan oyun seni kaybettirip %50 win rate'e getiriyor iddialarına karşı 5,5-6k mmr'lı bir adam deney yapmıştı, burada da yazmıştım. 2,9k mmr'la aldığı hesabı 144 maçta 5,4k'ya getirmiş. 122 galibiyet, 22 mağlubiyet şeklinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 aferin ona demekki onbinlerce kişi noob o arkadaş pro. Bu arada o arkadaş hiç support almamış sanırım çünkü sağlıklı bir insan support picklediğinde yüzde 60 kaybediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 of abi hala o herifi örnek veren var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Ben rank sistemindeki bu olaya bir türlü anlam veremem. Ne kadar iyi olursan ol, %50 lere yakın bir seviyede durulursun illaki. Sonuçta rank sistemlerinin olayı o değil mi? Kendinize yakın insanlarla oynatması? Yani %50 oran mantıklı olanı değil mi? Ben şimdi proyum diyelim. Arkadaşın düşük puanlı hesabını alsam, yükselemeyecek miyim? Yani mmr beni o rating de tutmak için özel çaba mı gösterecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 @ densiz e onu yazdık işte 2 mesaj yukarda :). Nası support alan %60 kaybediyor? Sen de biliyorsun ki, belirli bir seviyenin üstünde support'u olmayan takım %90 kaybeder. Hemen her oyunda da iki takımın da support'u oluyor. Nası %60 kaybedecek :). biri kaybetse öbür takım kazanıyor. Support'u iyi oynayamayan support picklerse büyük ihtimal kaybeder tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 tamam da öyle birşey varsa, ben arkadaşın noob hesabını alsam rating yükselmeyecek mi? şaka şaka. Senin mesajı ezbere okumuşum ben =), pardon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 az önce 3 4 çinli vardı takımda beni yemedilerse bh ds wr aldılar hepsi offlaner midde bs var dedim şimdi bunlar support da yapmaz karşıda da templar var diye venom aldım hem ultisi de bsye yarasın hesabı wr aşağı gitti dedim wr carrysin heralde bana döndü -_- falan çekti üst 2. dakikada triple aldı mid yendi derken 15. dakikada kulelerini indirdik o -_- kadar aşağılanmadım yav dotada commend attım hepsine ne diyem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 O.O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Densiz said: Ben rank sistemindeki bu olaya bir türlü anlam veremem. Ne kadar iyi olursan ol, %50 lere yakın bir seviyede durulursun illaki. Sonuçta rank sistemlerinin olayı o değil mi? Kendinize yakın insanlarla oynatması? Yani %50 oran mantıklı olanı değil mi? Ben şimdi proyum diyelim. Arkadaşın düşük puanlı hesabını alsam, yükselemeyecek miyim? Yani mmr beni o rating de tutmak için özel çaba mı gösterecek? İşte sorun burda başlıyor sen kzanmaya başladıkça karşına daha iyi rakibi koyuyor koymasına ama senin takımınıda daha kötüsünü koyuyor bu niye oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 çünkü rankin sistemi 2 5000 1 3000 2 1000 = ortalam 5000 gbi çalışıyo( bu kadar abartı değilde) yane iyi kötüyü kapatır diyo bu durumda kimin kötüsü dah akötüyse o kaybediyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 knoxville said: az önce 3 4 çinli vardı takımda beni yemedilerse bh ds wr aldılar hepsi offlaner midde bs var dedim şimdi bunlar support da yapmaz karşıda da templar var diye venom aldım hem ultisi de bsye yarasın hesabı wr aşağı gitti dedim wr carrysin heralde bana döndü -_- falan çekti üst 2. dakikada triple aldı mid yendi derken 15. dakikada kulelerini indirdik o -_- kadar aşağılanmadım yav dotada commend attım hepsine ne diyem evet sövse bu kadar etkili olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar