Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dota 2

DoruK

Öne çıkan mesajlar

tiLi said:

daha önce tartışmışsınızdır da türkler kesinlikle ruslardan daha leş. sadece daha az bulunuyolar neyse ki

Yok 1. Ruslar sonra isveçliler sonra türkler. Ne yazık ki. Ama türkler hep ergen küfür falan ediyorlar anlıyorsun ergen olduklarını. Rus ve isveçlilerde ergnenlik faktörü falan yok her yaşta aynı kafa.
Sosyal ağlarda paylaş

Türkler deki fark bence şudur :

1. Suçu her zaman başkasına atar.

2. Kendi takımında hoşuna gitmeyen birşey olduğunda, daha iyi olduğunu düşündüğü halde onun açığı kapatmak yerine, daha kötü durumlara sokarak karşı takıma yardım eder.

3. Takım oyunundan çok, bireyselliğe önem verirler. Moba gibi takım oyunlarını oynuyor olmaları birşey değiştirmez.

4. Fedakarlık yok. Takımındakilerine yardım ederek onlarında kasmasını sağlamak yerine, kendisini daha fazla kasmaya şartlandırıp oyunu kazanmaya çalışır. Bu sayede takımı kazanırsa onun sayesinde olmuş olduğu açıkça belli olur.

5. İllaki sinirlecek birşey aranır oyunda. En kötü, kendi takım arkadaşlarının ne düşündüğünü bilmesini ister. Aynı beyni kullanıyormuşuz gibi bir beklenti içindedir. Bi anda geri dönüp, 3 kişinin arasına atlayıp öldüğünde "niye yardım etmiyonuz, orada alabilirdik" diye fırçalar atılır. Ne bilsin adam senin saniyelik düşündüğün şeyi :P.
Sosyal ağlarda paylaş

Bugün kaybederek tatmin oldum oyundan. Adamın biri geldi cm pickledi jungle'a gitti takımda axe varken. Sonra 3 defa ölünce ragequit attı kaybettik bu oyunu sonra ertesi oyunda bi de ne görüyüm bu adam yine benim takımda. Ben de dedim bu fırsat bi daha gelmez bu sefer de ben onun oyununu iyi bir trolledim (diğer adamlara yazık falan değil abi burama kadar geldi bu olaylar)

Pişman mıyım hiç de değilim yine olsa yine yaparım böyle adamlar müstehak
Sosyal ağlarda paylaş

asdasd4441 said:

Bugün kaybederek tatmin oldum oyundan. Adamın biri geldi cm pickledi jungle'a gitti takımda axe varken. Sonra 3 defa ölünce ragequit attı kaybettik bu oyunu sonra ertesi oyunda bi de ne görüyüm bu adam yine benim takımda. Ben de dedim bu fırsat bi daha gelmez bu sefer de ben onun oyununu iyi bir trolledim (diğer adamlara yazık falan değil abi burama kadar geldi bu olaylar)

Nasıl bir mantık bu ya ? Belki o adamda, senin o günkü takımdan birisi daha önceden onu trolledi diye yapmıştır o zaman ? Şimdi senin trollediğin maçtaki takımındakiler de senin hakkında aynı şeyi düşünüyorlar ayrıca. Seninle bir daha aynı takıma düşseler trolleyip senin gibi adama müstehak diyecekler o zaman.
Sosyal ağlarda paylaş

ben direkt loading ekranında disconnect çekiyorum
öyle aklıma takılan noob nickler varsa

dün sabah işte bi oyuna girdim
herif offlane mirana pickledi
dk 3 de falan 3 kere öldü leave attı

arkasından çıktık ettik
yeni oyuna girdim bi baktım bu it benle yine aynı takımda
low pri bile düşmemiş :DD:

hemen çaktım disconnect konsoldan lel
Sosyal ağlarda paylaş

knoxville said:

dün eg liq izleyen oldu mu bilmiyorum ama kalksın ya illusiondan radiance falan ayı da uzaklaşınca vuramasın
bu kadar midesiz oyunlar izlemedim

haha

arteezy son maçı
http://dotabuff.com/matches/593538702

top ve ortadan yarmışlardı radiant
sanırım naganın score 7/7 9/9 civarında bir şeydi

ordan oyun döndü
28/10 score
mega yapıp aldı hemde

pub game ama yeteri kadar mideni bulandırır yine :D
Sosyal ağlarda paylaş

CuteButPsycho said:

asdasd4441 said:

Nasıl bir mantık bu ya ? Belki o adamda, senin o günkü takımdan birisi daha önceden onu trolledi diye yapmıştır o zaman ? Şimdi senin trollediğin maçtaki takımındakiler de senin hakkında aynı şeyi düşünüyorlar ayrıca. Seninle bir daha aynı takıma düşseler trolleyip senin gibi adama müstehak diyecekler o zaman.

Bu dediğini 1 ay önce söylesen haklısın derdim ama benim yaşadıklarımı bilsen bana hak verirdin
Sosyal ağlarda paylaş

Flassh said:

ben direkt loading ekranında disconnect çekiyorum
öyle aklıma takılan noob nickler varsa

dün sabah işte bi oyuna girdim
herif offlane mirana pickledi
dk 3 de falan 3 kere öldü leave attı

arkasından çıktık ettik
yeni oyuna girdim bi baktım bu it benle yine aynı takımda
low pri bile düşmemiş :DD:

hemen çaktım disconnect konsoldan lel
abandon sayilmiyo mu load screende alt f4 yapinca?
Sosyal ağlarda paylaş

alkansas said:

Herhangi bir maçta ;''İnvoker ı çok kötü oynuyorum ama alışmam lazım,özür dilerim'' gibi bir mesaj görürseniz bilin ki benim ve benim yüzümden oyunu kaybedeceksiniz.

Botlarla oynuyorum, oynadığımdan daha fazla izliyorum ama olmayacak galiba.

invoker şu anda o kadar zor bir hero değil, 2 büyüyle bütün oyunu geçirebilirsin. MMR'ının yüksek olmadığını varsayıyorum tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...