Black-ice Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 abi ben hala giremiyorum akşam akşam olmadı bu ya gitti gece :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 bu aralar pitlord gelebilir bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 gelsin ya süper heroydu gerçi bi iki abilitysini değiştirmişler ama olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 gelmemiş mmr gösterme şeysi :( edit::gelmiş şimdi gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Pitlord direk ban yahu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 bulduğu oyunu 1 kere kabul etmeyince 2 dk falan ceza veriyordu ya ha şimdi 2.ye tekrar kabul etmezsen 35 dk oyun arama banı veriyor aptal lan bunlar hahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Flassh said: bulduğu oyunu 1 kere kabul etmeyince 2 dk falan ceza veriyordu ya ha şimdi 2.ye tekrar kabul etmezsen 35 dk oyun arama banı veriyor aptal lan bunlar hahha nesi aptallık abi senin yuzunden 9 tane adam 2 hatta 5 dakika fazla bekliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Pitlord efsane hero ya.Yanlış hatırlamıyorsam 2. skilli bkb/rage disable ediyordu :D Direk kanser hero ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Flassh said: gelmemiş mmr gösterme şeysi :( edit::gelmiş şimdi gördüm nerden bakiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 acil +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 oyun sonu skor tablosunda gpm xpm den sonra falan en sonda gösteriyor mmr diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Ability draftta konusma kısmı olmalı ya. Su skilli bana bırak falan deriz. Takım içinde bile herkes birbirinin planını bozuo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Ability draft tamamen fun abi seç kendine göre bişeyler sonra takıl kafana göre çünkü gelen adamların hepsi seviyesi farklı oluyo senin seviyende seçmiyor hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Çok ilgnç ya adam 2000 mmr gibi oynuyor oyun sonu benle aynı mmrdaymış ya insanlar bazen gerçekten taşak geçiyor oyunla ya da bütün troller beni buluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 tuskarın model çok gay ya yeti falan yapsınlar delikanlı olsun biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 ya o kadar komik ki resmen oynadığım oyunların hepsi kimin takımında fazla stack varsa onun ezmesiyle geçiyor. Resmen komedi ne yaparsam yapıyım nasıl oynarsam oynayım karşı godlike benim takım feedfest. Kazandığım oyunlarda da ya ben mid seçip karşının midi ezdiğim için kazanıyoruz ya da bizim takımda fazla stack olduğu için rezalet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 ben win streaktayım şuan rahatım 3 oyunda bi oyun falan kaybediyorum işte gerizekalının birinin yüzünden gerisi rahat ama losestreak yakındır, girmeye korkuyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Vay be bu mmr'da courriersız oyunlar oynamak da varmış. Bu arada -(eksi)467 saat mute yedim nasıl bir bugsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 lan giremiyorum of :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 bu aralar durmadan göçüyor steam anlayamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 ya her akşam her akşam ... açılmıyor, sonra giriyosun yama çekiyor derken oyun atmaya zaman kalmıyor lan duydu mu nedir 10 defa arka arkaya şifremi yazıp connect dedim sonunda bağlandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 bende geleyim az mirana pudge oynayayım özledim dedimde bu ne ayak 5gb güncelleme ya? atla deve mi yapıyorlar bana? 5 gb nedir abi cidden, olayı ne bunun? hayır toplasan 1gb etmez şu. kötülediğimden değilde bu bide güncelleme :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 ben de giremiyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 beyler bi skandal var onu anlatayım 3 oyundur üst üste feeder giriyor ranked mma'ya. kaptan draft. abartı değil hakkaten daha atamadım oyun. adam direk karşı base'e koşup ölüyor sürekli. bu nedir falan diye araştırdım da birileri ranked puanı farmlayıp satıyolar dedi karşılıklı düşene kadar maç aratıyorlar falan diye. çok mantıklı gelmedi ama bilemedim olabilir de? var mı duyan böyle bişi? takımda bir adam daha var mesela. onun da sesi çıkmıyo. feederın arkı sanırım. onu da reportladık falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 abi yine oldu 4. oyunda da aynı şey. bu ne abi?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar