Flassh Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 uzun zmndır yayın da yapmıyor o köpek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 amerikaya gitti ya turnuva için 1 saat sonra maçları var hatta twitchden izlersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 he ya bende onu bekliyorum bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 aylardır dota oynamıyorum ama sapık gibi singi takip ediyorum ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 http://www.twitch.tv/d2l Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Ranked Matchmaking is currently unavailable for parties of 4 as part of an experiment to measure its impact on game quality. şu solo girenler için iyi olabilir belki biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 yüksek mmr a sahip olunca ne oluyor? bir ödülü veya ayrıcalığı varmı yoksa dota2 yi iyi oynadığını mı gösteriyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Kızlar teklif ediomuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 mulgear6 said: Ranked Matchmaking is currently unavailable for parties of 4 as part of an experiment to measure its impact on game quality. şu solo girenler için iyi olabilir belki biraz Hele şükür bu beyinsizleri bir uyaran olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 4 kişilik partye izin vermese nolucak 2 kişilik 3 kişilik stackler sanki bok etmiyor bunun çok basit çözümleri var aslında da biraz retard developerlar geç basıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 courier mi bozuldu lan? çağırıyorum başkasına gidiyor sürekli. bi de bana geliyor gibi gözüküyor bu sırada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 o bana da oluyo habire ya. ne ayak anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 çekiyordur aptalın biri sürekli, dk 3 de aldığım bootle ı 5 dk boyunca çekemedim misal o cour offlane wr ile roam olması gereken fakat jungle dan çıkmayan aptal sk arasında gidip geldi o sana geliyor gözükme olayı uzun zamandır var sen kullanırken başkası kullanınca bazen senin heronun resmi kalıyor fakat ne gelen var ne giden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 asdasd4441 said: mmr cheating :D http://dotabuff.com/players/159124843 http://dotabuff.com/matches/498194594 http://dotabuff.com/matches/498231602 http://dotabuff.com/matches/498279116 bunu nasil yapiyorlar ya. Cok ilginc baya karsiya bot gibi birsey gelmis anonymous hepsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 karşı taraf işte kendi arkadaşları/botları aynı oyuna giriyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 hmm arastirdim biraz soyle oluyormus. Dil bolge secenegini sacma sapan kore falan gibi seyler secip oyle giriyorlarmis. Karsiya soktuklari da kendi virtual pclerinden yine ayni dil bolge ayarli oyuncular. Kendilerini feedliyorlar boylece. Guzelmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 pudge'ın nerflenmesi lazım, utanmasa mapin öbür ucundan çekecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Nekro said: hmm arastirdim biraz soyle oluyormus. Dil bolge secenegini sacma sapan kore falan gibi seyler secip oyle giriyorlarmis. Karsiya soktuklari da kendi virtual pclerinden yine ayni dil bolge ayarli oyuncular. Kendilerini feedliyorlar boylece. Guzelmis abi 10 kişi veya 2 takım sadece aynı anda oyun arıyor? nasıl denk gelebilirler aynı oyuna? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Liebe said: Nekro said: hmm arastirdim biraz soyle oluyormus. Dil bolge secenegini sacma sapan kore falan gibi seyler secip oyle giriyorlarmis. Karsiya soktuklari da kendi virtual pclerinden yine ayni dil bolge ayarli oyuncular. Kendilerini feedliyorlar boylece. Guzelmis abi 10 kişi veya 2 takım sadece aynı anda oyun arıyor? nasıl denk gelebilirler aynı oyuna? Dil kore bölge afrika seçince denk geliyosun işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aelfric Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Pazar Günü Dotası atıyorum Solo Ranked Competitive doto, sohbet için uğramak isteyen arkadaşlar da uğrayabilir.. http://www.twitch.tv/aelfricsc2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 aynen oyle. dil bolge secenegi cok sacma seyler seciyorlar. Ve bir suru alt accountlarla yapiyorlar bunu sadece 2 tane degil yani. Bazi oyunlarina bak mesela karsisi 5 kiside alt account Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 bi boka yarıyormuş gibi dil seçenekleri getirtip solo que kaldırdığın halde inatla dil seçeneklerini oyunda tutarsan böyle olur haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Nekro said: hmm arastirdim biraz soyle oluyormus. Dil bolge secenegini sacma sapan kore falan gibi seyler secip oyle giriyorlarmis. Karsiya soktuklari da kendi virtual pclerinden yine ayni dil bolge ayarli oyuncular. Kendilerini feedliyorlar boylece. Guzelmis o verilen hesap için uygulanan yöntem böyle çalışıyor olamaz, çünkü üst üste 15'den fazla defa iki hesap karşıklı takımlara gelmiş. Aynı maça denk getirsen bile karşı takıma nasıl denk getireceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 arkadaşlar dota 2'ye başlıyorum üç gün önce kurdum bir hafta içinde de ilk oyunumu oynarım diye tahmin ediyorum çok heyecanlıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 GEL YAVUZ ÖGRETİYİM SANA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar