Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dota 2

DoruK

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
asdasd4441 said:

Burda flash'ın yazdıklarını beğenmeyenler hangi mmrda acaba söyleyebilirler mi? Çünkü 5500 mmrda bile flashın buanlattıkları oluyorda ondan soruyorum siz 6500lerde falansınız herhalde? Bu kadar rahat olduğunuza göre

Açıkçası benim 4700 solo 5000 party ratingim var. aman aman bir oyuncu değilim. ortalama oynuyorum. Ama burada ağlanılacak kadar çok şey görmüyorum oyunlarda.

Elbet bizim takımada geliyor karşı takımada geliyor. Elbet bizim de küfür ettiğimiz durumlar oluyor.Zamanı geliyor ben sıçıyorum bir fightta küfürü yiyorum. Ama bu kadar büyütelecek bir durum yok. Benim en fazla 10 oyunumdan 2si veya 3ü bu şekilde oluyor. En ufak şeye baştan takarsan 10 oyundan 7 veya 8si böyle geçer.

biz türkler olarak malesef ruslar gibiyiz. Kendi dışımızda herşeyi eleştirme eğilimindeyiz. 2800 ratingli arkadaşım var. Tek başına oyuna girdiğinde milyonlarca küfür ediyor takım arkadaşlarına, bağırıp çağırıyor. Partiye aldığımda ise ben ona milyonlarca laf ediyorum.

Çok büyütülecek birşey yok. Valve'ninde oyun yapmasıyla ilgili en ufak bir hatası da yok. Sorun tamamen oyuncularda. Counterda 10 kişi den biri oyundan çıktığında veya sıçtığında sizin oyununuzu çok etkilemiyor. Belki 1 veya 2 lose verir ama sen gene deagle ile headshot atar killini alırsın. Dota'da bu gibi senaryoda senin gank yemene ve karşı tarafın overfarmed olmasına yol açtığı için oldukça bir handikap yaratıyor ve göze çok batıyor, oyunu size zindan edebiliyor. Bu tip senaryoların sayılarını olasılıklarını azaltmak için patchler getirseler bu sefer oyun lola döndü diyip ağlıyacaz.
Mesaj tarihi:
ben de solo 4600 mmrdayım şu an en fazla 4900u gördüm ve şunu rahatlıkla söyleyebilirim. Oynadığım her 4 oyundan 1 tanesi çok kötü 1 tanesi kötü 1 tanesi normal 1 tanesi iyi geçiyor.Ben de neden işlemiyor peki bu ''iyi'' olan mm sistemi?
Mesaj tarihi:
abi mmr gerçekten saçma şu oyunda hiç savunmayın

geçen gün 3 arkadasız safe lane gidicez dediler
omni ve naga adamların heroları
karşılarında da luna var
gank filan olmadan lunaya totalde 5 kere öldüler
hadi öldüremediniz luna gibi bi heroyu naga ve omniyle
ulan nası ölüyosunuz
eşşek gibi healınız var

bazen karşıda 2-3 tane rus oluyo bazen bizde (solo için konusuyorum)
kumar gibi hangi takıma gelirlerse ruslar kaybediyo o takım (rus derken kötü oyuncu anlamında diyorum)
Mesaj tarihi:
hahah üstte çok kötü oynadı küfür ettim demedim ki ben
reportlarken açıklama kısmında küfür ediyorum developerlara sadece onu demiştim (daha öncede bunun muhabbeti geçmişti konuda ona şey yaparaktan). biraz hayal gücün calısmıs ama olsun

ayrıca baya da ağlar küfür ederim yani, aptal gibi ayısı yerine kendisine item kasan lone varsa da çatır çatır da küfür de ederim
hatta steam profiline girip ederim. o da yetmezse facebookunu kadar bulup tüm ailesini stalklarım. nasılsa oyun bitene kadar 20 30 dk boş vaktim olmuş oluyor
mute falan yemem çok şeyimde değil. isterse perma banlasınlar, lel

CEZA sistemi diye bir şey yok zaten, calısan tek şey var o da otomatik mute hahahaha

ki mute ban kişisel bir ceza olmaktan çok, direkt takımını etkileyen bir olay.

gerçi şu ruslara bi çözüm bulun diyince dil seçeneği getirdik yetmez mi kafasında ki developerlardan da bu beklenirdi.
çünkü tek sorun heriflerin rusca konuşması, en büyük sorunumuz oydu haha

mmr kısmına gelirsek, üzgünüm ama mmr im niye yükselmiyor diye ağlamıyorum, şeyimde de değil mmr yükselmesi çünkü CALISMIYOR
NE KADAR YÜKSELİRSEM YÜKSELEYİM hala aptal saptal insanlarla oynuyorum diye ağlıyorum

2si farklı şeyler

aynı merlini takımında 4k herifi görünce WUT falan çekiyordu
Mesaj tarihi:
rexr0th çok güzel yazmış, özellikle türk-rus karşılaştırmasına katılıyorum. Oyunun iyiliği kıstasınız nedir bir de onu merak ettim ayrıca

Benim mmr'la ilgili en büyük şikayetim oyuna girerken körlemesine girmemiz. Herkesin mmr'ını görsek rolleri falan da ona göre seçeriz. Özellikle mid oyuncusunun düşük mmr'lı olmaması lazım bana göre.
Mesaj tarihi:
Mighty_THoR said:

Xenocide said:

Mighty_THoR said:

Baktım bir aydır dota oynamamışım, resmen ruh sağlığım düzeldi. Valve bu konuda en az kusuru olan taraf, adamlar oyun yapmayı beceremiyorlar, beceremedikleri için kendileri ile barışıklar başkalarının oyunlarını satıyorlar. Sen gidip bu adamlara oyun yap dersen anca bu olur.

valve oyun yapmayı beceremiyor. evet anlıyorum.

adamların kaç oyunu var bakalım

cs,tf third party mod onları zaten geçtik
half life 1 o güne kadar görülmemiş bir ai ile ortaya çıktığı için doğal olarak başarılı oldu, half life 2 tek kelimeyle sıkıcı, bugün piyasaya çıkmış olsa tutunma şansı yok ama hadi en büyük oyun var ya işte o half life 2 diyeyim.

eee bu mudur? Tamam çok oyun yapmak marifet değil nitelik>nicelik de bir blizzard da değiller?

valve oyun yapmayı biliyor savını nasıl savunacaz?

Half Life 2 tek kelimeyle sıkıcı? Abi sen mümkünse oyun dünyası hakkında konuşma ya.

Half Life 2
Portal
Portal 2
Left 4 Dead 1-2
CS-TF'yi geçemezsin, third party mod olmaları re-make'lerinin otomatik iyi olacağı anlamına gelmez, CS:GO, TF2 on numara 5 yıldız oyunlar.

kaldı ki yukarıda saydığım oyunların hepsi oyun dünyasına en az 1 yenilik getirdi. HL2 daha önce görülmemiş fizik motoru, Portal apayrı bir konsept, Left 4 Dead yine hiç yapılmamış-denenmemiş bambaşka bir oyun.

Neyse Dota 2 başlığında Valve avukatlığı yapmıcam da "VALVE KÖTÜ YEAA OYUN YAPMAYI BİLMEYELYÖR" diyen oyundan anlamıyodur net. Yeterince iyi değil, az oyunları var vs. diyebilirsin de valve oyun yapmayı bilmiyor demek LEL.
Mesaj tarihi:
ben 900 mmr farkın party yüzünden gelmesi dışında bir ihtimal görmüyorum. Party'nin ortalama mmr'ını dikkate alıyor sadece eşleme ararken, doğal olarak.
Mesaj tarihi:
parti 3444'le başlamıştı 3250ye düştü salak salak adamlar ranked sıra aldıgı için
tanıdıgım adam gibi oynıyan 4 kişi daha olmadan girmiyorum artık party ranked'e

soloyu da 3.5kya çıkartmak üzereyim mal mal insanlar gelmediginde
götümü yırtıyorum resmen her yere yetişiyim gank atıyım lane'i kaybetmiyim diye
sürekli solo ranked giriyorum
100 oyunun 3-4 tanesinde maksimum lane'imi kaybettigim için adam kasmış oluyo ama soloda mutlaka salagın biri kaybediyo laneini o yüzden durdurulmuyo sonra adamlar
Mesaj tarihi:
solo oynarken kaptan draft oynayın abi kesinlikle. mallarla oynama ihtimaliniz en aşağı seviyeler düşüyor. tabi arada yine mallar oluyor ama en azından oynamayı bilmeyen mallar değil annesinin karnından mal doğmuş insanlar oluyor hal tavır olarak.

bi kere heroyu kendi seçemeyeceği için nooblar/her heroyu bilmeyenler girmiyor ve kaptan olmayı kendi çapında iddalı olanlar seçiyor. arada kötü pickler de olabiliyor tabi.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...