sektedar Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Ne yazsam bilemedim. LINNNKKK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 viral diş teli virali yapılıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 kezban uzayda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sektedar Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Ben şahsen canı gönülden destekliyorum kendisini, gitsin ya lütfen gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 yemin ediyorum titredim. izlerken de 3 defa durdurdum bir kaç saniye kendime gelmek için. burnum kanıyor galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 ruh hastası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 moriarty said: kezban uzayda. "I am a very dreamer girl." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 hem sinir, hem utanma duygusunu aynı anda yaşıyorum şuan. sonra ben neden utanıyorum lan diyip kendime de sinir oluyorum. ya of ama ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 heycandan konusamamis da, sanki milyonlara sesleniyo canli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=rPo5jTQ39eE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 moriarty said: kezban uzayda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 yazık lan ne çocuklar doğuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 barbu said: hem sinir, hem utanma duygusunu aynı anda yaşıyorum şuan. sonra ben neden utanıyorum lan diyip kendime de sinir oluyorum. ya of ama ya Fremdschämen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sektedar Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Bu ablamızın eline su dökemeseler de yurdum insanı insanlık için fedakarlık yapmaya hazır! Linkkkkkkk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 kapattım sinirim bozuldu 15. saniyeden sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 allah yemeğini suyunu verenlere sabır versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 taksiciyi de bulduk https://applicants.mars-one.com/profile/dbd95837-8541-41fa-aac5-2010387b62f0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 bazen kendime görev edinsem bu insanları düzeltmeye mi çalışsam. düzeltmek demiyelim de, "bak, böyle böyle yapmışsın ama olmamış bu" diye söylesem neden kimse uyarmıyor bunları etraflarında ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 adamım cankat ya https://applicants.mars-one.com/profile/f3e8ee59-e650-4dd6-a25f-5b2b03614feb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 myname is cankat blaubalauasdb (tekinöztemizzz) yabancı dillerde bizim türk isimleri söylemesi çok salak oluyor ya.4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 KHaRoN said: moriarty said: kezban uzayda. "I am a very dreamer girl." My name’s mean is queen and i want to be mars’ queen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 sektedar said: Ben şahsen canı gönülden destekliyorum kendisini, gitsin ya lütfen gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Ben bu arkadaşı destekliyorum https://applicants.mars-one.com/profile/d905d992-0bb5-40da-8454-18649bf593ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 https://applicants.mars-one.com/profile/e79271a4-bfa8-410a-95a6-f8bc51b95aa0 bi insanın soyadı neden "tarla" olur lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 everday I thing abouth univers,space and time.everday I thing abouth univers,space and time.everday I thing abouth univers,space and time.everday I thing abouth univers,space and time.everday I thing abouth univers,space and time.everday I thing abouth univers,space and time.everday I thing abouth univers,space and time.everday I thing abouth univers,space and time.everday I thing abouth univers,space and time.everday I thing abouth univers,space and time.everday I thing abouth univers,space and time.everday I thing abouth univers,space and time.everday I thing abouth univers,space and time.everday I thing abouth univers,space and time.everday I thing abouth univers,space and time.everday I thing abouth univers,space and time.everday I thing abouth univers,space and time.everday I thing abouth univers,space and time. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar