PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 jsdhfjsdhf slave miner oluyormuşuz hepimiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 uç uç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Geri zekali havaalani, internet ve liqpay yuzunden goz gore gore guzelim kari kacirdik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Benim zararımı karşılamam için 900'lere USD alıp, nakitte çakılma bekleyip 600-700'lerde bi daha coin almam gerekli asdfasdasfd, yapılamayacak bi şey değil de mi ? Hadi bi cesaret verin bana. Moralim bozuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 150 dolares transfer etmiştim btcturk ile. şimdi 1400 e dayandı 10 günde. çok yatırsaydım http://measureandstir.files.wordpress.com/2013/02/i-should-buy-a-boat-cat.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 vay be, ltc 16'dan sekmis. kacirmisiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 yildirimokur said: Benim zararımı karşılamam için 900'lere USD alıp, nakitte çakılma bekleyip 600-700'lerde bi daha coin almam gerekli asdfasdasfd, yapılamayacak bi şey değil de mi ? Hadi bi cesaret verin bana. Moralim bozuldu 900lerin üstüne çıkması her gün olan şey abi. sırf sen batasın diye olmayacak hali yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 30AGELİNCESATIYORUZBEYLER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 815 $ !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 fizban said: vay be, ltc 16'dan sekmis. kacirmisiz. sonradan bakılınca işler güzel görünüyor da dönmeyedebilirdi yani oradan almak istedigin an ki yaşananlar nedeniyle ben 18 de aldım 22.5 da sattım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 fizban said: vay be, ltc 16'dan sekmis. kacirmisiz. abi öyle bir kacirdim ki hem de. bugun para yatirip alacaktim yani ya kararimi vermistim sdfdsf. saatini denk getiremedim sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 nakitte bekleyenler ltc değil de nmc de çakılınca alın sonra satın 3.8 e indi şimdi 6.2 direk %63 artış gerçi ltcde de oran aynı :D neyse anladınız siz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Abi artış-azalış hepsinde aynı, kendin demedin mi len kalem değiştirince bi fark olmuyor diye. asdfasdf ben takip etmesi daha kolay diye BTC'ye geçtim ama. Her şeyi BTC belirliyor zati. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 ondan ona değiştirmeyeceksin aga usd yi coine coini usd ye ltc/btc nmc/btc yapmayacaksın dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 silktiğimin nmcsi biraz daha 10 küsürlere çıkar diye bekledim 4lere düşmüş yine allahın belası coin artık greedi falan bıraktım 10 olduğu an çıkıcam ne leş bişimiş arkadaş ya 1 ayıdr hapsoldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 yalnız bu böyle devam etmez 2 gündür bariz gidişat var çakılmalarda çok çakıl, az yüksel, az çakıl, az yüksel, çok çakıl, çok yüksel diye gidiyo araları cok kolay tutturursunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 şu an az çakılma evresinde biraz takip edin 5dk alın düşükten F5 liyeceksiniz fiyatı sürekli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 hamsilipilav said: silktiğimin nmcsi biraz daha 10 küsürlere çıkar diye bekledim 4lere düşmüş yine allahın belası coin artık greedi falan bıraktım 10 olduğu an çıkıcam ne leş bişimiş arkadaş ya 1 ayıdr hapsoldum 8'de falan çıksan şu an rahat toparlamıştın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 wall varsa o wall yukarı dogru çıkar sona dayanır sonra aşağı düşer biraz oralarda alın işte o wall kayboldugunda satın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Fistan said: şu an az çakılma evresinde biraz takip edin 5dk alın düşükten F5 liyeceksiniz fiyatı sürekli Yok abi, toparlama devresi tam kumar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Fistan said: wall varsa o wall yukarı dogru çıkar sona dayanır sonra aşağı düşer biraz oralarda alın işte o wall kayboldugunda satınsatarken ki sell orderdaki walldan bahsediyorum bu arada alırken buy orderda wall varsa onun baya altına koyun buy orderı diyelim 80bin usd wall var bi 40-50bin usd daha altına koyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Bence wall'a göre strateji yalan, fiyatlar walla bakmadan artıp azalıyor birden. İplenmiyor şu an wall falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 wall belirlemiyor zaten de çakılırken almak istedigin bi an acaba? dediginde alayım artık falan dediğinde kullanabilecegin yolu diyorum ben gözü karartıp direk fiyat girip almaktansa biraz sabırla 2dk bekleyin wallı gecsin öyle alın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 vay babayın kemüğü nolmuş lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 15lerden alan yokmu? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar