Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bitcoin #3

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ARkadaşlar sanal kartımdan birturlu 24 chnage para aktaramıyorum bir code verıyor onu btce giriyorum ama not exist diyor nasıl yapıcam kolay yollu bu isi
Mesaj tarihi:
shal said:

ARkadaşlar sanal kartımdan birturlu 24 chnage para aktaramıyorum bir code verıyor onu btce giriyorum ama not exist diyor nasıl yapıcam kolay yollu bu isi

Bende de demişti onu, elim ayağım titremişti resmen :) Bi kere daha kopyaladım, kabul etti.
Mesaj tarihi:
applev0dka said:

verdiği kod btc-e kodu degil cunku, senin order'in kodu. btc-e kodu mailine gelecek

bu surec nekadar suruyor acaba dunden beri denıyorum ama para hala hesapta olmuyor bir turlu
Mesaj tarihi:
3. topick acılıs hepsini okumak ve dedigin gibi soylenmıs olabilir ama burda konu zaten guncel olarak sureklı katılanlar oluyor 2 cumle yazmak cokmu zor zorsa yazmazsın wakti olan bir arkadaş yazar fazlada uzatmaya gerek yok
Mesaj tarihi:
Para kazanma pesindesin, armut pis agzima dus istiyosun. 3 topic'i degil 1 tanesini okusan yeter zaten hepsinde ayni seyler 2500 kere tartisildi, tuto bile var. Patinin atasözudur aramaya inanmak. Ayriyeten insanlar zaten sana kac kere cevap verdiler, ben de cevap verdim yukarda, tamamiyle konuya hakim olmadigin icin her step'i tek tek anlatsin insanlar istiyosun. Oku, konuya hakim ol, ondan sonra yatirdigin paraciklarina yazik olmasin, yazmaya usendigimden degil, muteahhit kafasiyla is yaptigina kizdigim icin oku diyorum.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...