yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 İyidir iyidir yavaş ve emin adımlarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shal Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 ARkadaşlar sanal kartımdan birturlu 24 chnage para aktaramıyorum bir code verıyor onu btce giriyorum ama not exist diyor nasıl yapıcam kolay yollu bu isi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Bank of America deems Bitcoin the next big thing In a new report, the bank says that the virtual currency could ultimately be worth $1,300 per coin and become a "major means of payment for e-commerce." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 "major means of payment for e-commerce." http://up-ship.com/blog/wp-content/uploads/2013/07/no-3.jpg ıslak rüyalar bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 shal said: ARkadaşlar sanal kartımdan birturlu 24 chnage para aktaramıyorum bir code verıyor onu btce giriyorum ama not exist diyor nasıl yapıcam kolay yollu bu isi Bende de demişti onu, elim ayağım titremişti resmen :) Bi kere daha kopyaladım, kabul etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 verdiği kod btc-e kodu degil cunku, senin order'in kodu. btc-e kodu mailine gelecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shal Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 applev0dka said: verdiği kod btc-e kodu degil cunku, senin order'in kodu. btc-e kodu mailine gelecek bu surec nekadar suruyor acaba dunden beri denıyorum ama para hala hesapta olmuyor bir turlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 5 Dakikaya geliyor mail adresine. " 34T3535-TESDT36-45634-6534TG-35UH63 " gibi bi kod olması lazım, payment-order 244345 completed gibi adlı mailin en altında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shal Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Hesapta dolarmı olması lazım acaba bene onu analamadım para var ama cekemıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Kartin visa ise cekim yapamazlar liqpay uzerinden, mastercard ise saatlik limit olabilir. 26548 kere tartisildi, bi kere söyle okusan su btc konularini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Nerden bulsun adam o konuların tartışıldığı ve çözümlendiği yeri okusun ? Arada bi cümle yazmak cevap vermek bu kadar zor olmasa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shal Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 3. topick acılıs hepsini okumak ve dedigin gibi soylenmıs olabilir ama burda konu zaten guncel olarak sureklı katılanlar oluyor 2 cumle yazmak cokmu zor zorsa yazmazsın wakti olan bir arkadaş yazar fazlada uzatmaya gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Para kazanma pesindesin, armut pis agzima dus istiyosun. 3 topic'i degil 1 tanesini okusan yeter zaten hepsinde ayni seyler 2500 kere tartisildi, tuto bile var. Patinin atasözudur aramaya inanmak. Ayriyeten insanlar zaten sana kac kere cevap verdiler, ben de cevap verdim yukarda, tamamiyle konuya hakim olmadigin icin her step'i tek tek anlatsin insanlar istiyosun. Oku, konuya hakim ol, ondan sonra yatirdigin paraciklarina yazik olmasin, yazmaya usendigimden degil, muteahhit kafasiyla is yaptigina kizdigim icin oku diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 abi 1 saatte total 7k ltc işlemci olmuş ya. ETO BİTMİŞ ABİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Para aktaracak arkadaşlar btcturk'ten aktarsın. Resmen çok daha ucuz. 24 change öküz gibi komisyon kesiyor artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 inadına düşmüyor ya hemen iteliyorlar 1 dolar oynamayıversin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Şimdi 2 LTC atıp kenara atıyorum. 1-2 ay unutucam bu işleri LTC uçarsa bi ara gelir satarım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 tode 2 güne al sata başlarsın merak etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Çok iyi yatırım, 2 LTC (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Abi resmen kumar ya, aklım hep orda. Düştü mü çıktı mı diye? Düşünce alayıp çıkıcanca satayım deri oluyor, gece uyutmuyor :D İşi gücü bıraktım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 bende de 1.16 ltc vardı 1.22 oldu 2 al/satla. 1 değil 1.000 olsa iş miş yapamam onu farkettim. 1 iyi 1 güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 abi 1 ltc ile falan girmeyin, büyük risk. 2 ltc'lik yatırım bildiğin kumar yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Sen yine 1 tane ltc ile takılıyorsun. Ben arada nmc,nvc,ftc,ltc,btc al sat yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Ben 0.5 btc'lik falan oynuyordum. Şimdi 2 LTC atıp unutucam. Belki btc gibi patlar diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 bingildak said: abi 1 ltc ile falan girmeyin, büyük risk. 2 ltc'lik yatırım bildiğin kumar yani. maaşımı yatırdım abi ben valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar