Esh Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 50.000$ a bi simit sarayı bile alamıyosun sonucta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 yildirimokur said: Dün 12 civarı 42 oldu, demek ki hacim oluyor. Senin saatine göre evet, avrupa saatine göre 12 den sonra 42'lerden gece cin'in uyanisina kadar nerelere geriledi bak bakalim grafige. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Hacim hayvan gibi artti buarada, aksama dogru 40'lari zorlar yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 zorlar mı? 42'yi zorlar bence, 40'ı geçer direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Netligi yokki bunun, anlik degisiyo herseym sabah 40lara dogru tekrar ilerlerken 27ye cakilacagini kimse dusunemedi mesela :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Korax said: yildirimokur said: Dün 12 civarı 42 oldu, demek ki hacim oluyor. Senin saatine göre evet, avrupa saatine göre 12 den sonra 42'lerden gece cin'in uyanisina kadar nerelere geriledi bak bakalim grafige. Gerilemedi demedik ki, saat 00:00'da dün 42'yi gördü dedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Ee yani? Benim demek istedigim sey 12'den sonra giris riskli hacim dustugu icin. Buraya yazip fikir verende kabahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Korax sen neyin muhabbetindesin, ne akıl fikir vermesi. 40-42 olur diye konuşuyoruz, sen de giriyosun araya : sonra 27'ye düştü ama diyosun , E BİLİYOZ ZATEN ! Bi de üstüne kızıyor adam ahhaaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 saatle falan neyin kafasini yasiyorsunuz bi gece 12 de artar, bi gece duser, bazen gece 4 te pump oluyor bazen sabah 5te dump vs boyle seylerde saatle olur mu tahmin agalar herkes zeki sizin kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 saatlerin önemi çinde amerikada adamlar uyuyo nufusun yarısı uyurken pek işlem olmadıgı için heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 biz tr de cindeki adamin uyudugunu amerikada uyandigini biliyoruz onlar bilmiyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 onlar kim ben olayı kaçırdım son 2 posta göre yorum yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 şu spekülatif olayda bile tartışabildiniz bravo =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Neyse abi konsantrasyonumu bozmayın, 36 oldu. LTC'nin yavaş yavaş tırmanışını izliyorum projeksiyonu kurdum salona. (şaka tabi ki) - Yanlış anlaşılma oldu bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Somon said: onlar kim ben olayı kaçırdım son 2 posta göre yorum yaptım THE OTHERS imza ne lan öyle sdfdsfkljdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Hiç olmazsa adamın imzası anlaşılıyor seninkini anlamak için google'a girmek gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Fistan said: saatle falan neyin kafasini yasiyorsunuz bi gece 12 de artar, bi gece duser, bazen gece 4 te pump oluyor bazen sabah 5te dump vs boyle seylerde saatle olur mu tahmin agalar herkes zeki sizin kadar Hacim dusuyo 12den sonra net bi sekilde, her gece olan sey bu, ben demiyorum grafik diyo ac bak. Duruma göre cinin uyanmasi da ya cok pozitif etkiliyo ya da cok negatif. Kesin bi tahmin yapilabilir ben demiyorum, ama hacmin yukselisinin tahmini saate göre yapiliyo enazindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 yildirimokur said: Hiç olmazsa adamın imzası anlaşılıyor seninkini anlamak için google'a girmek gerekiyor. latince bilmiyor musun? abi gider misin ltfn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 hacim düşmüyo 12 den sonra bak 1 haftalıga, hacim sabah 5e dogru dusmus genellikle 12de dustugu de var ama 2 gün, mesela 4 gun once baya hacim varmis yani bi tahmin yaparsın ama o tahmin yaptıgın dogru cıkması bile totalde %10 falan etkiler diger degisken olabileceklerin yanında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Yahu illaki, ben kesin bisey demiyorum zaten, yine de bence 12'den sonra giris riskli. Fiyat bi önceki gune göre yuksekse, cinliler girer girmez satip dusuruyolar ya da, cikarken ayni seyi yapiyolar. Fiyat bi önceki gune göre dusukse buseferde alim olabiliyo vs. Benim gözlemlerim bunlar, illaki haber cikar bisi olur yasaklama gelir bi anda dibide görebiliriz riskli. Ama "su surede su fiyati görur" demenin hic bi dayanagi yok, bi anda tepetaklak oluyo bazen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 ha siz hala iniş cıkıs takip ediyosunuz gerci zevki var ama yapmayın lan mesela hic takip etmeyen biri gecen hafta bi aksam ve bu aksam baksa oh ne güzel iyi iyi gidiyo falan derdi bugun ogleden sonra olanı falan görmeden aranızda var bi kac tane biliyorum elindeki paranın usd olarak artmasına ragmen LTC sayısı ilk girdiginin altındaymış sdffsddfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 been Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Fistan said: ha siz hala iniş cıkıs takip ediyosunuz gerci zevki var ama yapmayın lan mesela hic takip etmeyen biri gecen hafta bi aksam ve bu aksam baksa oh ne güzel iyi iyi gidiyo falan derdi bugun ogleden sonra olanı falan görmeden aranızda var bi kac tane biliyorum elindeki paranın usd olarak artmasına ragmen LTC sayısı ilk girdiginin altındaymış sdffsddfs ben alsatla kar ediyorum an itibariyle, ben giris yapana kadar arbitraj öldugu icin havadan gelen 1000 dolarlik atip orderlari verip gunde 1 defa bakma sansim yok henuz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 düzeni itibariyle al sat çok iyi para kazandırıyor iyi yerden almak gerek sadece bir de böyle beklenmedik haberlere malda yakalanmamak gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 iyi yerden almak = şans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar