Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bitcoin #3

Xaenin

Öne çıkan mesajlar

Fistan said:

saatle falan neyin kafasini yasiyorsunuz
bi gece 12 de artar, bi gece duser, bazen gece 4 te pump oluyor bazen sabah 5te dump vs
boyle seylerde saatle olur mu tahmin agalar herkes zeki sizin kadar

Hacim dusuyo 12den sonra net bi sekilde, her gece olan sey bu, ben demiyorum grafik diyo ac bak. Duruma göre cinin uyanmasi da ya cok pozitif etkiliyo ya da cok negatif. Kesin bi tahmin yapilabilir ben demiyorum, ama hacmin yukselisinin tahmini saate göre yapiliyo enazindan.
Sosyal ağlarda paylaş

hacim düşmüyo 12 den sonra bak 1 haftalıga, hacim sabah 5e dogru dusmus genellikle 12de dustugu de var ama 2 gün, mesela 4 gun once baya hacim varmis
yani bi tahmin yaparsın ama o tahmin yaptıgın dogru cıkması bile totalde %10 falan etkiler diger degisken olabileceklerin yanında
Sosyal ağlarda paylaş

Yahu illaki, ben kesin bisey demiyorum zaten, yine de bence 12'den sonra giris riskli. Fiyat bi önceki gune göre yuksekse, cinliler girer girmez satip dusuruyolar ya da, cikarken ayni seyi yapiyolar. Fiyat bi önceki gune göre dusukse buseferde alim olabiliyo vs. Benim gözlemlerim bunlar, illaki haber cikar bisi olur yasaklama gelir bi anda dibide görebiliriz riskli. Ama "su surede su fiyati görur" demenin hic bi dayanagi yok, bi anda tepetaklak oluyo bazen
Sosyal ağlarda paylaş

ha siz hala iniş cıkıs takip ediyosunuz
gerci zevki var ama yapmayın lan
mesela hic takip etmeyen biri gecen hafta bi aksam ve bu aksam baksa oh ne güzel iyi iyi gidiyo falan derdi bugun ogleden sonra olanı falan görmeden
aranızda var bi kac tane biliyorum elindeki paranın usd olarak artmasına ragmen LTC sayısı ilk girdiginin altındaymış
sdffsddfs
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan said:

ha siz hala iniş cıkıs takip ediyosunuz
gerci zevki var ama yapmayın lan
mesela hic takip etmeyen biri gecen hafta bi aksam ve bu aksam baksa oh ne güzel iyi iyi gidiyo falan derdi bugun ogleden sonra olanı falan görmeden
aranızda var bi kac tane biliyorum elindeki paranın usd olarak artmasına ragmen LTC sayısı ilk girdiginin altındaymış
sdffsddfs

ben alsatla kar ediyorum an itibariyle, ben giris yapana kadar arbitraj öldugu icin havadan gelen 1000 dolarlik atip orderlari verip gunde 1 defa bakma sansim yok henuz :)
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...