Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 DSLR makinenin flashıyla bişeyler denerken telefonu tuttum bi kısmını gölgelesin diye. Tuttum derken, flasha sıfır mesafede ekranı flasha dönük şekilde. Şimdi ekranda bi santimlik sarı bi leke var. Yazıları falan kapatmıyor, tam olarak sarı highlighter sürmüşüm gibi. Bu zamanla geçer mi ya da degauss benzeri bi resetleme yolu var mı? Garantiye yollasam "sabah bi kalktım, böyleydi" desem yerler mi? (S4 mini) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 sis attı oçler de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 makinenin kendi flaşı mı yoksa kafa flaşlarından mı :D parmağını flaşa yapıştırdığında bile yanıyor yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Fotoğraf makinesinin built in flashı. Google'a sordum da pek bir şey bulamadım. Ne diye aratılnır ki bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Geçmiş olsun hocam ibret alındı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Tahminimce böyle bir hıyarlığı yapan insan yok. 1 2 uygulama indirdim, rgb spam'liyor epilepsi şekli, gelişme yok. Fikri olan yok mu, yardım plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 flaş yakından özellikle baya güçlü oluyor dağılmadan gittiği için, muhtemelen plastik bir malzemeye zarar verdi geçmiş olsun düzelmez büyük ihtimalle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 oha olaya gel. teşekkürler valla, ufkum açıldı. böyle bi zararı mı varmış flaşın? sıcaklıktan ötürü herhalde dğeil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 1 gün kapalı kalsın telefon düzelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 bu dalgametre gorillaglass ile altindaki katmani yapistirmak icin kullanilan aluminum tabanli yapistiricidan kaynaklaniyor. Garanti kapsamindasin. "Abi bunun yakin mesafeden fotografini cekmisler, saylanmaz" gibi bisey demelerine imkan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Cokomantis said: DSLR makinenin flashıyla bişeyler denerken telefonu tuttum bi kısmını gölgelesin diye. Tuttum derken, flasha sıfır mesafede ekranı flasha dönük şekilde. Şimdi ekranda bi santimlik sarı bi leke var. Yazıları falan kapatmıyor, tam olarak sarı highlighter sürmüşüm gibi. Bu zamanla geçer mi ya da degauss benzeri bi resetleme yolu var mı? Garantiye yollasam "sabah bi kalktım, böyleydi" desem yerler mi? (S4 mini) geçmiş olsun ama çok iyi lan :D hayatta aklıma gelmezdi böle bişi olacağı, öğrenmiş olduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 telefonun arkası flasha verilse ne olurdu acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 KHaRoN said: bu dalgametre gorillaglass ile altindaki katmani yapistirmak icin kullanilan aluminum tabanli yapistiricidan kaynaklaniyor. Garanti kapsamindasin. "Abi bunun yakin mesafeden fotografini cekmisler, saylanmaz" gibi bisey demelerine imkan yok. Helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 demi yani, çok saçma bi durum olduğu için garanti şartlarında 0 santimden flashla fotoğraf çekmeyin yazıcak hali yok. Garanti ftw. Size de küpe olsun =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 another mistery solved by Kharon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 olaya bak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 insan her gün bir şey öğreniyor. tişikkirlir piticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 arkasını çevirip tekrar çek düzeliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 http://resim.donanimhaber.com/upfiles/656185/D334DCB206F54FC592410399785AE082.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 pascalnouman said: another mistery solved by Kharon Adam tam bir mitbastır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 olm adam dogmus direk lehim mehim kapip mikrociplerin icinde nevar sorulariyla buyumus, minnacik telefonun icindeki seyimi bilemicek sdgsd yalniz hakkaten ibret aldim lan ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 fosfor tabakasi çok fazla ışık depoladı olan bu...zamanla geçecek bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Aydınlandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Benim telefonda da oluştu sarı leke(flashtan değil ama, sebebini bilmiyorum). Giderek azalıyor. Benim yorlamam buğadar hadhayırlışler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar