Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rüyamda öldüm :)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bugün bir rüya gördüm daha dorusu kabus denize bi baktım deniz çok güzel masmavi işte dibi görünüo annem arkadan bağırıo bir kedi ölmüş olum die denizde ben işte ilerliyorum bakıyorum kedi ceseti korkuyorum tabi geri dönüyorum bi bakıyorum insan ceseti ceseti bir çeviriyorum bi bakıyorum benim ve ben rüyamdan daha dorusu kabusumdan baararak imdaaat laam die bi kalkyorum Sela okunuyor.Acaba ölücemmi die içimden geçmiyor deil he:)[signature][hline] :rock: CaTaPuLt :rock:
Mesaj tarihi:
Şişman ve gözlüklü deilsen korkmana gerek yok =P[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Member of AAL'05
Mesaj tarihi:
said:
Volfied, 20 Aralık 2004 17:19 tarihinde demiş ki:
rüyaların tersi çıkar bıdı bıdı

bu tarz bi geyik yapacaktım.
rüyalar tersine çıkarmış. demekki yaşayacan (öhe)[signature][hline]Güzel ve emsalsiz bir kar tanesi değilsin. Herkes gibi sen de o çürüyen organik maddeden yapılmasın.
Hepimiz aynı pürenin parçasıyız.
Mesaj tarihi:
said:
Saendul, 20 Aralık 2004 17:19 tarihinde demiş ki:
Şişman ve gözlüklü deilsen korkmana gerek yok =P

ahuahu ne alaka :D[signature][hline] :rock: CaTaPuLt :rock:
Mesaj tarihi:
abi rüya yazma modası mı başladı :)
Rüyada ölmek uzun yaşayacağın anlamına gelirmiş :)
ben daha önce rüyamda uçurumdan düşüodum off çok adrenalinliydi ya aradan 2 sene geçti hiçbişey olmadı :)[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
Bir pati kardesimizin sözüdür...
Hüznün olduğu yerde bulut,neşenin olduğu yerde ışıltı,duygunun olduğu yerde insanlık vardır
Öhöm Öhöm ben :)
Mesaj tarihi:
said:
sheref, 20 Aralık 2004 17:37 tarihinde demiş ki:
içki zamanın gelmiş :)

En güzel yanıt ;) :tup:[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! |
--------------------------------------------------------------
Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim
--------------------------------------------------------------
| Sahip olduğun gücü asla gösterme !
|
| Hepimiz bir doz şenlik alabiliriz . Çok fazla karanlık gün yaklaşıyor!|
Mesaj tarihi:
ben küçükken gördüğüm bi rüyayı hala hatırlarım, ölmüş, abimle cennette allah babamıza (fix ööle denirdi ya :) ) ahiret soruları soruyoduk euheuhe, neden öldük, kol damarınız şeoldu, ne zaman casper gibi duvarların arasından geçebilcez - bi hafta sora (eet bak bu cevabu hatırlıyorum =) ) uyanana kadar bi ton soru sorup ayrı bi aydınlanmıştım tabi keh keh[signature][hline]Let me back let me back, I promise to be good. Don't look in the mirror at the face you don't recognize. Help me, call the doctor Put me inside Put me inside Put me inside Put me inside Put me inside

**no paranoia@ montezaus
Mesaj tarihi:
kedidir dicem olmayacak, alıştık biz artık, bak bana her rüyamda ölüyorum ama buraya mesaj atacak kadar canlıyım dimi? :P
neymiş: dert etmeyecekmişiz
napacakmışız: hobarey vs vs :P[signature][hline]How to overcome destructive criticism?
Just love a little more, that's all.
Mesaj tarihi:
bu o kadar korkunc degil asil korkunc olan ruyada uyanmak . uyandigini zannediyorsun meger uyanmamissin . omrumden 10 sene gitmistir bu sekilde . belki 15 . cok tirsinc .

bir de devam eden ruyalar var . hic unutmam ufaktim cok ufak kalenin birinde cadi kilikli bir kadindan kaciyorum . korktuk tabii uyandik anneyi kaldirdik su ic tuvalete git yat uyu . sonra ralliye katilmisim ruyada arkaya bir bakiyorum deminki cadi arkadaki arabada takip halinde . serefsiz cadi gorsem tanirim ha kac sene gecti ustunden .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
  • Yeni Oluştur...