paparnoz Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Bugün bir rüya gördüm daha dorusu kabus denize bi baktım deniz çok güzel masmavi işte dibi görünüo annem arkadan bağırıo bir kedi ölmüş olum die denizde ben işte ilerliyorum bakıyorum kedi ceseti korkuyorum tabi geri dönüyorum bi bakıyorum insan ceseti ceseti bir çeviriyorum bi bakıyorum benim ve ben rüyamdan daha dorusu kabusumdan baararak imdaaat laam die bi kalkyorum Sela okunuyor.Acaba ölücemmi die içimden geçmiyor deil he:)[signature][hline] :rock: CaTaPuLt :rock:
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Hayatına hayat eklenmiş. Takma kafana.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 geliyolar[signature][hline]we modify worlds
Volfied Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 rüyaların tersi çıkar bıdı bıdı[signature][hline]Just think, if developers made realistic RPGs then female characters could go through a complete, yet random alignment change every 28 days - Nerdboy from The Elder Scrolls Forums
Venator Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Şişman ve gözlüklü deilsen korkmana gerek yok =P[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Member of AAL'05
Theo Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 said: Eternal, 20 Aralık 2004 17:18 tarihinde demiş ki: geliyolar +99...[signature][hline]
MartinLGore Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 said: Volfied, 20 Aralık 2004 17:19 tarihinde demiş ki: rüyaların tersi çıkar bıdı bıdı bu tarz bi geyik yapacaktım. rüyalar tersine çıkarmış. demekki yaşayacan (öhe)[signature][hline]Güzel ve emsalsiz bir kar tanesi değilsin. Herkes gibi sen de o çürüyen organik maddeden yapılmasın. Hepimiz aynı pürenin parçasıyız.
paparnoz Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 said: Saendul, 20 Aralık 2004 17:19 tarihinde demiş ki: Şişman ve gözlüklü deilsen korkmana gerek yok =P ahuahu ne alaka :D[signature][hline] :rock: CaTaPuLt :rock:
paparnoz Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Aslında farketmez yeterki mekanım cennet olsun yoksa 150 yaşında ölmeyi tercih ederim:P[signature][hline] :rock: CaTaPuLt :rock:
Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 fazla cem yılmaz dinlemiş ondan..[signature][hline]Sen Hiç Birini Kaybetmemek İçin Kendini Kaybettin Mi ? [C.J] Only Cla.Jackal.
Horrible Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 abi rüya yazma modası mı başladı :) Rüyada ölmek uzun yaşayacağın anlamına gelirmiş :) ben daha önce rüyamda uçurumdan düşüodum off çok adrenalinliydi ya aradan 2 sene geçti hiçbişey olmadı :)[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Hüznün olduğu yerde bulut,neşenin olduğu yerde ışıltı,duygunun olduğu yerde insanlık vardır Öhöm Öhöm ben :)
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 başlıcam rüyalarınıza rüya alemine döndük len![signature][hline]tuana...
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 said: rüyamda öldüm Allah rahmet eylesin[signature][hline].:.:.:Magic The Gathering:.:.:. Magic, ilk yenişim Buda ikinci [Bu mesaj uzaylılar tarafından 41 Aralık 3811 34:98 tarihinde değiştirilmemiştir]
sheref Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 içki zamanın gelmiş :)[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Evet bencede zaman gelmıs gecıyor :D[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
Black_Lupin Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 said: sheref, 20 Aralık 2004 17:37 tarihinde demiş ki: içki zamanın gelmiş :) En güzel yanıt ;) :tup:[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Sahip olduğun gücü asla gösterme ! | | Hepimiz bir doz şenlik alabiliriz . Çok fazla karanlık gün yaklaşıyor!|
montezaus Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 ben küçükken gördüğüm bi rüyayı hala hatırlarım, ölmüş, abimle cennette allah babamıza (fix ööle denirdi ya :) ) ahiret soruları soruyoduk euheuhe, neden öldük, kol damarınız şeoldu, ne zaman casper gibi duvarların arasından geçebilcez - bi hafta sora (eet bak bu cevabu hatırlıyorum =) ) uyanana kadar bi ton soru sorup ayrı bi aydınlanmıştım tabi keh keh[signature][hline]Let me back let me back, I promise to be good. Don't look in the mirror at the face you don't recognize. Help me, call the doctor Put me inside Put me inside Put me inside Put me inside Put me inside **no paranoia@ montezaus
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Arıza :D *!Kaçacak delık arar*[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
Diomedes Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Bişi olmas kedidir kedi :) Doğru ya rüyalar tersine çıkarmı$ :)[signature][hline]Pati Sözlük!!! Diomedes
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Eh, en azından bir rüyan gerçek çıkacak =) Gün gelecek öleceksin =)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Ra_tyillustrious, 14 Aralık 2004 12:11 tarihinde demiş ki: Yani farkındamısın ama Türkiyedeyiz demokratiz, laikiz ama farkli bir inanç taşiyorsan kendini bir müslümanla eşit göremezsin.
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 penth işin tüm sürprizini kaçırdın ya :p[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK!
MartinLGore Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 hayır pent rüyaların bugini buldu. amanin matirx kaydi. her tarafım kedi doldu lem penth :)[signature][hline]Hepimiz aynı pürenin parçasıyız. Member of AAL'05
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Kedi deme banaaa, kedi deme *Garez i hatırlar*[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Ra_tyillustrious, 14 Aralık 2004 12:11 tarihinde demiş ki: Yani farkındamısın ama Türkiyedeyiz demokratiz, laikiz ama farkli bir inanç taşiyorsan kendini bir müslümanla eşit göremezsin.
Sacros Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 kedidir dicem olmayacak, alıştık biz artık, bak bana her rüyamda ölüyorum ama buraya mesaj atacak kadar canlıyım dimi? :P neymiş: dert etmeyecekmişiz napacakmışız: hobarey vs vs :P[signature][hline]How to overcome destructive criticism? Just love a little more, that's all.
huun Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 bu o kadar korkunc degil asil korkunc olan ruyada uyanmak . uyandigini zannediyorsun meger uyanmamissin . omrumden 10 sene gitmistir bu sekilde . belki 15 . cok tirsinc . bir de devam eden ruyalar var . hic unutmam ufaktim cok ufak kalenin birinde cadi kilikli bir kadindan kaciyorum . korktuk tabii uyandik anneyi kaldirdik su ic tuvalete git yat uyu . sonra ralliye katilmisim ruyada arkaya bir bakiyorum deminki cadi arkadaki arabada takip halinde . serefsiz cadi gorsem tanirim ha kac sene gecti ustunden .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Öne çıkan mesajlar