Rasmon Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Bu adam hakkında ne düşünüyosunuz? Dün bir gösterimi vardı ona gittim yardım vakfı sebebiyetiyle. Merak ediyorum bir şekilde takip eden varsa kafasındaki düşünceler bu adam hakkında ne diyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Adamın düşüncelerini bilecek kadar takip etmiyorum ama baya itici bir adam olduğunu düşünüyorum. Gezi parkı olayları esnasında başbakanla konuşmaya gitmesi ve sonrasındaki hareketleri de biraz dangalak olduğunu düşündürdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Bu anlattigin baska biri heralde. Sunay akin lan bu, boru mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 oyuncak müzesi olan adam bu muydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Evet senko. Göztepede olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Evet oyuncak müzesi olan adam bu . Aket-Atum'a katılmak durumundayım dangalak olduğunu düşünmesemde tırt olduğuna katılıyorum, toplantya gidip yaptığı konuşmalardan sonra .Hakan şükürün edebiyatçı versiyonu bir nevi ben bilmem-büyüklerim bilirin edebi sözlerle ifade edilmiş hali (Hakan şükür bile cemaat dershaneleri için açık açık karşıyım kapatılmasına dedi ) Yada topu taca atıp taçta laf çeviren adam olduğunu düşünüyorum diyeyim . senko said: oyuncak müzesi olan adam bu muydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 canlı kanlı görmüşsün bizim düşüncemize göre mi hareket edecen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Kazık kadar adam olmuş hala oyuncaklarla oynuyor ne bekliyorsunuzki yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 abi bu adam karadenizli, ağır solcu ailesinden yetişmiş. modern ömer hayyam gibi birşey. politika ve dünyevi işlerler çok ilgilenmiyo kendi kafasını yaşıyor. birçok kitabı var kültürlerle alakalı dili de çok akıcı, kimsenin bilmediği şeyleri öyle bir anda söyler ki hayran kalırsınız. gezi parkı olaylarında ben de çok inanmıyorum gittiğinde birşeylerin değişebileceğini düşündüğünü fakat talep kaldıysa gitmiştir. ben sunay akın'ın dünyevi olaylar hakkında fikirleri hiç bilmiyorum ama 3 4 kitabını okudum gayet de tavsiye ederim. nazım hikmet hayranıdır, twitter'da da takip ediyorum genelde tarihi fotolar ve tarihi anıları yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 çok konuşuo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 bos konusuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 senin kadar değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 sunay akın genel olarak iyidir ama hıncal ve o sakallı kimdi onunla birlikte pazar günü bir program yapıyordu oradan biraz baymışlığı var evet. gezi olayları içinde bir radyo programını dinlemiştim, adamın dediği kabaca aklımda kalan (eğer akp tarafında beyan vermiş olsaydı radyo pogramında, kesin aklımda kalırdı) özetle dediği, biz oraya iyi niyetle gittik ama yancı basın bizi akp ci olarak gösterdi diyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Biz lisedeyken okuka gelip uzun bir konusna yapmisti. Hikaye anlatmisti. Hayran kalmistik. Sanirim okul hayatim boyunca dinlerken sıkılmadigim tek konusmaydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 BAKIN BAKIN NE ANLATICAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 ahsgdahgsda şahanın tiplemesi superdi la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 diyeceğimi cons kapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 karışık duygular içindeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 bize de gelmişti lisedeyken iyi güzeldi konuşması da kıllanmıştım inceden sebebini bilmesem de sonra kıllanmam devam etti yıllar boyunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 çok konuşan oyuncakçı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 oyuncak müzesinde rastgelmiştik. Bir iki oyuncağı bize anlatmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 İnsanı hayattan bezdirir bu adamın çenesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 arcane said: Biz lisedeyken okuka gelip uzun bir konusna yapmisti. Hikaye anlatmisti. Hayran kalmistik. Sanirim okul hayatim boyunca dinlerken sıkılmadigim tek konusmaydi. Böle bişey olmuştu dimi. Yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Bize de gelmişti, itici olduğunu o yüzden düşünüyorum zaten. Hareketleri falan fazla yapmacık gelmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar