Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sunay Akın


Rasmon

Öne çıkan mesajlar

Evet oyuncak müzesi olan adam bu . Aket-Atum'a katılmak durumundayım dangalak olduğunu düşünmesemde tırt olduğuna katılıyorum, toplantya gidip yaptığı konuşmalardan sonra .Hakan şükürün edebiyatçı versiyonu bir nevi ben bilmem-büyüklerim bilirin edebi sözlerle ifade edilmiş hali (Hakan şükür bile cemaat dershaneleri için açık açık karşıyım kapatılmasına dedi )
Yada topu taca atıp taçta laf çeviren adam olduğunu düşünüyorum diyeyim .
senko said:

oyuncak müzesi olan adam bu muydu
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi bu adam karadenizli, ağır solcu ailesinden yetişmiş. modern ömer hayyam gibi birşey. politika ve dünyevi işlerler çok ilgilenmiyo kendi kafasını yaşıyor. birçok kitabı var kültürlerle alakalı dili de çok akıcı, kimsenin bilmediği şeyleri öyle bir anda söyler ki hayran kalırsınız. gezi parkı olaylarında ben de çok inanmıyorum gittiğinde birşeylerin değişebileceğini düşündüğünü fakat talep kaldıysa gitmiştir. ben sunay akın'ın dünyevi olaylar hakkında fikirleri hiç bilmiyorum ama 3 4 kitabını okudum gayet de tavsiye ederim. nazım hikmet hayranıdır, twitter'da da takip ediyorum genelde tarihi fotolar ve tarihi anıları yazıyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sunay akın genel olarak iyidir ama hıncal ve o sakallı kimdi onunla birlikte pazar günü bir program yapıyordu oradan biraz baymışlığı var evet.

gezi olayları içinde bir radyo programını dinlemiştim, adamın dediği kabaca aklımda kalan (eğer akp tarafında beyan vermiş olsaydı radyo pogramında, kesin aklımda kalırdı)

özetle dediği, biz oraya iyi niyetle gittik ama yancı basın bizi akp ci olarak gösterdi diyordu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...