quixef Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 ADAM MI ÖLDÜRDÜN?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 atarsa 137 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fabulosoguy Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 20 sinde kastamonu akar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 verdiler mi sülüsü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Beyler öyle sayarak bitmez boşverin keyfini çıkarın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fabulosoguy Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 13 ünden sonra gel dediler . gittim 2 gün önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 ben ve darejedi da varız kastamonuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 ilk çarşım ilk internet cafem. oh yeah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 yarın bi gideyim de sülüs alayım halıcıoğlundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 bu arada kütüğün bağlı olduğu yerden alma zorunluluğu yok dimi sülüsü ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Ben de bugun gidip aldim memurun dalginligina geldi aslinda bugun sevk yapmama karari almislar Ankara icin kasada para cok az kalmis yol parasini veremiyorlardi allahtan benim yol param 44TL idi son 50TL yi ben aldim :). Katilacagi tarih: 21/03/2014 olarak yaziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Atarsa 125 atmazsa firar. Kıbrıs/lefkoşe topçu taburu denetim zamanı cehennemin dibi hayattan bezdirdi. Gece gündüz yat kalk sürün -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 benim de 21 03 kastamonuya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Ya bugun esyalari aldim adam bot kitlemeye calisti ayaklar 47/48 numara sen orda bulamazsin dedi 160 lira bi bot tabi ben almadim almali miydim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Bizde birisine ayak numarasını sorduklarında "50 numara ama 51 varsa onu alayım" demişti, 1 numara büyük alın diyolar ya, o hesap. Küfrede küfrede kovmuşlardı adamı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 terlikle gezerim bütün askerlik ayağıma uygun bot vermezlerse, kimse kusura bakmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 monoscope said: Ya bugun esyalari aldim adam bot kitlemeye calisti ayaklar 47/48 numara sen orda bulamazsin dedi 160 lira bi bot tabi ben almadim almali miydim ? ne aldın ki eşya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Sparkcaster said: terlikle gezerim bütün askerlik ayağıma uygun bot vermezlerse, kimse kusura bakmasın. oldu paşam..haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Sparkcaster said: monoscope said: Ya bugun esyalari aldim adam bot kitlemeye calisti ayaklar 47/48 numara sen orda bulamazsin dedi 160 lira bi bot tabi ben almadim almali miydim ? ne aldın ki eşya? Don atlet cuzdan corap vatka termal iclik aldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 bck said: Sparkcaster said: terlikle gezerim bütün askerlik ayağıma uygun bot vermezlerse, kimse kusura bakmasın. oldu paşam..haha içine ayağımı sokamadıktan sonra napçam, kescem mi botu shgsfdsfdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Sparkcaster said: bck said: Sparkcaster said: terlikle gezerim bütün askerlik ayağıma uygun bot vermezlerse, kimse kusura bakmasın. oldu paşam..haha içine ayağımı sokamadıktan sonra napçam, kescem mi botu shgsfdsfdf in your dreamsss.. askeri malzeme satan yerden siyah askeri bot almanı söylerler en kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 hiçbirşey götürmenize gerek yok ciddiyim.. herşeyi veriyorlar..kıyafetlerinizi teslim ettikten sonra zaten gereken herşeyi tsk temin ediyor.. tatile mi gidionuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 banane aga ben mi dedim çok istiyorum alın beni askere diye, kastamonuda nerden bulcam askeri zıkkım satan şeyi. ayrıca orda da yoktur zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 sol demeyi öğrenin beyler bırakın malzemeyi.. asdasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 çok fena heycanlandım ya ben aldım bileti perşembe 23:59'a sabah 6-7 gibi kütahyadayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar