elesso Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Holy said: elesso said: olum kandıra çok kötü diyolar lan, varmı bilgisi olan asdf. yakın yer diye sevinmiştim ama bi tane iyi yorum okumadımKandıra marmara bölgesi içindeki en pis birlik, oradaki uzun dönem erlerin hepsi ayrı bela. Kendine dikkat edersen sorun olmaz ama, geçmiş olsun. valla bu şekilde çok bilgi var, ama rahat ettiğini söyleyenler falanda var, hadi hayırlısı.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 trakya hep öyle beyaa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Denizli ile ilgili hala bi bilgi bulamadım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 tazminatımı aldım az önce hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 kacına kadar almamız gerekiyor sevk kagıdını? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Vay torunların yerleri belli olmuş bile :). Haydi gelin dicem de bizim buraya başka kısa dönem gelmeyecek. MEBS Mamak'a gidecek var mı? Yardımcı olurum her türlü. Atarsa 83. Cumhurbaşkanlığı Muhafız Alayı Tören Taburundan selamlar :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 MEBS de yani dünyanın en b. yeri olabilir. Acemiliğimi orda yapmıştım, 14 gün sürdü 1-2 gün daha sürse açlıktan ve hastalıktan ölebilirdim heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Negzel artık kimseye doğu çıkmıyor heralde. Benim acemilik van merkez usta birlik van-çaldıran çıkmıştı jandarma olarak. Çarşı iznimiz bile yoktu. Doğuya çıkmayanlar şükretsin. Bütün askerliği birlik veya karakolda geçirmekte var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Churel said: MEBS de yani dünyanın en b. yeri olabilir. Acemiliğimi orda yapmıştım, 14 gün sürdü 1-2 gün daha sürse açlıktan ve hastalıktan ölebilirdim heralde MEBS tatil köyü diye ismi bile var, oraya da zor diyen adam camdan atlasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 valla onlar tatil köyü görmemiş ozaman ne diyeyim :) ben orda yemek yiyemedim, çok kötüydü yemekler (sodexo getiriyordu leşş) sonra hasta oldum üstüne çok fena. O kadar hastayken yemek için 5km uygun adım yürümek yerine, çubuk kraker yiyerek yaşam mücadelesi verdim ehehe 14 günde 8 kilo vermişim. Birde askerlik bu, yan yana yattığın adamla bile aynı askerliği yapmıyorsun sonuçta ne çıkarsa bahtına artık… Usta birliğine geçince takım elbisemi giyip sabahları kruvasan, espresso ve gazeteyle kahvaltı yapmaya başladığımda kendime geldim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Geçmiş olsun. Seni hastalık tüketmiş orada heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Yarın gidip sülüsleri alıyoz mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Bugün biri geldi sülüs aldıktan 2 gün sonra gitmen lazım felan dedi. Var mı bunun bir doğruluğu? Yarın gidecektim almaya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 aldığın yer ile askerlik yapacağın yerin yolculuk mesafesine göre 3 - 7 şubat arasında bir tarih belirliyo. misal sevkini aldığın yer ile askerlik arası 2 gün belirliyosa, ayın 5 i için teslim günü oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 halıcıoglu ne durumda? erken gider sülüsümü alırım diyordum da gec oldu artık simdi kıyamet günü gibidir orası.. yarın alsak oluyo mu sülüsü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 2. grup sülüsleri ne zaman almamız gerekiyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Aldım sabah sülüsü 1 gün verdiler 5'inde 13:00'da en geç teslim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 halıcıoğlu ne durumda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 ben 3 ünde gideceğim almaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 ne kadar cep harçlığı alcaz şimdi her ay ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 maaşı soruyosan 2 sene önce 21TL alıyodum. hesap açılana kadar 3 ay geçip toptan yatmıştı ve 1 çarşıya yetmemişti. o kadar çok yani =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 e iyi şimdi 25 lira olmuş olsa 6 ayda 200 kağıt temiz para evlenebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 35 tl mi ne oldu yılbaşından sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 hmm neyse bankadan para çekmek zorunda kalmam zaten kantinde para geçmiyomuş herşeyi kartla alıyomuşuz onların verdiği. tabi benim için böyleymiş okuduğum yerlerde öyle yazıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 E karta para yüklemek için para çekicen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar