Esau Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Ben gunde 6-8 dal civarinda sigara iciyorum. Toplamda 7 senelik icici olarak gozuksem de, bunun toplam 3,5 senesinde sigara icmemisimdir. Kisacasi cok asiri agir bir icici degilim. Yine de 5 gundur sigara icmeyen biri olarak nefesimin bir anda acilmasini ve cok rahat uykuya dalabildigimi gormek beni sevindirdi. Ama iste bu aralar hayatim hic guzel gitmiyor ve aileden sevdikleriminden de cok uzaklardayim. Boyle bir yalnizlikta 1 sene sigara icmek cok guzel geldi. 5 ay daha surecek bu durum ve yakinda tez yazmak gibi berbat bir durumda bulacagim kendimi. Kisacasi sigarayi birakmanin sadece 5 gunde sagladigi yararlara ragmen ozellikle yemekten sonra cok ozledigimi itiraf etmek istiyorum. Acaba bu onumdeki surec bittikten sonra mi bu illeti biraksam diye dusunuyorum. Daha onceden de bunu yapmistim ve 1 sene 7 ay kadar birakmistim ta ki buraya geldikten 3 ay sonrasina kadar. Neyse iste bir icimi dokeyim ve sizin tavsiyelerinizi dinleyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 TS;DR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 http://www.vekarikatur.com/karikatur/sigara-i%C3%A7-onu.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 birbirimize çok benziyoruz diyebilirim. ben de üniversite zamanında ailemden uzakken içerdim. hiçbir zaman bağımlı olmadım ama yalnızken içmek hep hoşuma gitmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 ben de bıraktım. 2-3 ay da bir tek dal iciyorum daha guzel oluyor. kilo da verdim 92 den 75. genelde sigara bırakılınca kilo alınır ben verdim. he he bu arada bırak sigarayı. arada bi tek dal icmek cok zevkli oluyor. obur turlu amele isi oluyor surekli iciyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esau Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Ben artik temelli olarak birakacagim ya simdi ya 5 ay sonra. Ondan sonra bir daha baslamam gibi bir olasilik dahi dusunmuyorum. Arada sirada tek dal icebilen biri de olacagimi dusunmuyorum. Universitede yine sigarayi biraktigim bir donemin sonunda bir kutlama esnasinda puro icmistim. Sonra 1 ay kadar sureyle puro icicisi olmustum. Tabi ekonomi cokunce sigaraya gecmistim. Kisacasi yap hep ya hic olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaidaFlu Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 nasıl bu kadr rahat bırakıyorsunuz lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 valla sigarayı bırakalı 2 ay oldu hiç rahat degilim! ben 12 senedir günde 1 paket,hafta sonları 2 paket şeklinde içiyordum 2 ay önce eşimle beraber bıraktık.Eşim benim kadar tiryaki olmadıgı için daha rahat ama ben hiç rahat degilim . Çok çabuk sinirlenir oldum. arada birileri ile tartışsam ,stres altında falan olsam gene içmiyorum tutuyorum kendimi ama çok gergin 1-2 ortamım oldu,nasıl desem böyle katil olacagınız anlar olur ya!onlarda falan 2-3 tane içtim mesela.genelde irademe hakim olmaya çalışıyorum. Kilo işine gelince valla üstüme rahat 10 kilo koydum 100 civarıyım şu an . allahtan boy var göstermiyorum pek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esau Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Sinir olayi kotu tabi ama bu bagimlilik olayi kisiden kisiye degisiyor sanirim. Ornegin sabah ilk kalktiginda direk sigara icebilen insanlara sasiyorum. Bence hazir esiniz birakmisken siz de bir daha hic donmeyin. Annem babam da yillar once aynen o sekilde birakmislardi. Ben de yeni yilda birakmayi dusunuyorum. Cunku hocalar her gun yeni bir odev ve dert getiriyor. Ayni anda 5 tane proje hazirlamam gerekiyor bir ay icinde. Bir ay daha bu merete ihtiyacim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Temelli bırak, ikdidarsızlık yapması da cabası ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 sigara içme ... iç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 zaman kardeşlik zamanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 niye bir anda bırakmaya çalışıyorsunuz ki? bu yaptığınız spora yazılıp 2 haftada kas yapmaya / kilo vermeye çalışan insanlara benziyor. Keyword istikrar. Bir anda bırakırsanız çok zorlanırsınız, Azaltmak en iyisi. Ben de 4 yıldır günde 2-3 tane max içen bi adamdım, artık sadece haftada bir sosyal ortamlarda içiyorum o da 4-5 dal bi gecede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Tütün iç. Günde 2 paket winston uzun içiyordum. şimdi haftalık 5tllik tütün içiyorum, yetiyor. Hiçbir şeyim yok, çok sağlıklıyım. Edit:7 yıllık mazinizden bahsetmiyorum bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 valla şu anda piyasadaki sigara hacmi çok yüksek. bence yükselince bırak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 2014de devlet, sigarayi birakmak isteyenlere faizsiz kredi vericek, onu bekleyebilirsin. 2015 de uluslarasi sigarayi birakanlara kizlarin teklif etmesi yili olarak ilan edildi. tercih senin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 yok hacı çok yanlış dönem, alkol bırakma sezonu şu ara. osbiri bırakmak da alternatif, burada analistlerin görüşlerini almak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 osbir bırakılır mı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 şimdi tekrar düşündüm de sigarayı bırakmak için tam zamanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 sen baştan yanlışa düşmüşün ki. sigara diyosan zaten bizim gibi küçük yaşta özenti olarak başlayacaktın. diğeri çok korkunç çünkü. adam kendini bilecek yaştaysa ve sigaraya başlıyorsa amanın. kısaca; rakıya başlamak yerine sigarayı tercih etmişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar