Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 13. Hafta | Fenerbahçe v Beşiktaş | 30 Kasım Cumartesi 20:00

PZero

Öne çıkan mesajlar

biliçin hamlesi doğru ama malesef 10 dakika kadar geç oldu.

veli'nin sakatlıgı kötü oldu, necip oyuna girmek zorunda kaldi, ayaklı bomba adam ya.

ferdi sınıfta kaldı asıl,rezil oynadı ya. böyle oynayacaksa yenilenmesin sözleşme falan.

ferdi ve meyreleş dışında kötü adam yoktu sahada, oyle ki fener meyreleşin eksikliğini hissetmedi,atılana kadar topla oynamamış bile olabilr, necip yerine bizden ferdi atılsa daha kafa kafaya olurdu düşmezdik bu kadar oyundan o kadar kötüydü dün adam..

ama gelenek bozulmadı yine yılın en iyi derbisi beşiktaş-fenerbahçe maçı oldu.
Sosyal ağlarda paylaş

gs maçını hediye eden adam serdar bu maçta da sow'u kaçırdı 2. golde ofsayt'ı da bozdu sdsfs

veli iyi ya, eskisi kadar ortantısız sertlik de yapmıyor artık.

azcık bu almeida'ya verdiği gibi pasları geliştirse melo seviyesine cıkarsa yani hucum anlamında 10 numara olur. defansif olarak o seviyenin üstünde olsa da hücümda 0 a yakın olunca kötü oluyor tabi.

ama maçın adamı net Almeida yani. inanılmaz kaliteli 2 gol yine cok kaliteli 1 asist yaptı. ronaldo'ya isveç'te yaptıgı gibi al da at dedi yani. böyle oynarsa yenilenir sözleşmesi, baya gol atıyor bu sezon. asist sayısı da fazla
Sosyal ağlarda paylaş

Theridone said:

arcane said:

Emenike, Alves, Topal üçü de net atılmalıydı. Cüneyt kimi kollamış? Bıragh.

salih volkan yobo ve azofeifa da atılmalıydı.

emenike adama kafa atmış hem :(

emek hırsızları :((((

lan geçen yıl gatasaraylıların gözyaşları durmuyodu bu maçta da bazı beşiktaşlılarınki durmuyo

sevinin işte beraberliğe daha ne istiyonuz. cüneytin yılbaşı hediyesi
bir tane argüman bile yok. aklınca trollüyorsun. ilkokul münazarası olsa kaybedersin şu mesajınla. zaten cevap verecek durumunuz yok, anca ağlıyor falan dersiniz. alves ve emenike'nin fotoğrafı bile kondu.

şu maçı kazansak da sevinmezdim. fenerbahçemize cüneyt kıyağı hayırlı olsun. medya ve taraftar baskısıyla sindirilen hakemlerden, fenerasyondan bir maç daha hediye.

içiniz daima rahat, alışıksınız zaten, np.
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

gercekten futboldan anlamiyosunuz ya, emenike'nin kirmizi kartiymis ahahah.

git tekrar izle. sivok'un suratına vuruyor. sonra da çaktırmadan kafa atmaya çalışıyor, kendini dizginlediği için geçiremiyor tabii. bu ancak bu ülkede bu hakemle sarı kart olur. gün gibi ortada olan şeylere bile itiraz. fenerbahçeli olmak varmış. ne olursa olsun siz rahat uyuyorsunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

Foruma yeni girdim cok zevkli mactı gerci her fener&bjk macı zevkli oluyor .

Fernandes cok formsuz sozlesme sıkıntısı yuzunden böledir insallah yenilenirse kafası rahat olup daha iyi oynıcaksa cok faydalı olur ama derbide adeta macı bir kişi eksik oynadık veli de cıktıktan sonra zaten ortasaha defansif olarak coktu.

Veli konusunda bu adamın böyle top oynaya bilecegini bilmiyordum giderek daha da gattuso gibi oluyor pis herif :))

Almeida hep sevdigin forvetti hala öle gol atması cok önemli degil 10-15 gol arası bile bitirse sorun deil sürekli oynarsa cevresindeki herkese atırır zaten tek sıkıntısı sakatlık

Necip huzunlu oldu girer girmez atılır lan bu dedim atıldı zaten hakem hatası faln diyebilir besiktaslılar ama ilk sarı kartı zaten sacma gordu ikinciside gayet su macta cıkabilecek bir kartı cok dikkatsiz eski formu yok direk sondu gitti gidiyor resmen veliyi bile gecememeyi gectim aralarında 2 gomlek fark var suan

Atiba 5 tane olsa 5inide al koy tum defans blogu ile dmcye adam komple defender resmen

Ersan = necip

Oguzhan biraz kondisyon gerisi hikaye on numero

Olcay sametin prensi dienler simdi bilicin prensi faln diyor mu acaba

Gokhan mehhh öle 5-7 melyon ero verilmez

Tolga bu mac zaten iyidi ama ondan onceki mac gelişine vurulan bir top cıkarmıstı ben hala orda kaldım

Sivok : sivok iste yanına iyi bir stoper daha lazım mumkunse siyah olsun trabzondaki mambamı damba mı onun gibi bişe

Pektemek : Su adam bir toparlanamadı tam iyileşmiş halini gormeden satmazlar umarım sonra kacan balık buyuk oluyor benim hala umudum var

son olarak fener cidden iyi takım olmus seneye cezalı olmaları bizim için cok iyi ama hem onlar için hem turkiye için kotu su takım avrupada cok puan toplardı.
Sosyal ağlarda paylaş

Necip ağır kaldığı ve oynamayı fiziksel olarak bitmiş Ernst'den öğrendiği için kart alıyor. Çakılı oynayamayacağı bir durum oldu mu hep böyle olur. Forma şansı az bulduğu için göze çarpmıyor tabii. Yeteneği sınırlı. Fizikle halletmeye çalışıyor ama gereksiz kart görmeyecek futbol zekasına sahip değil. Hiçbir zaman 18lik kadro oyuncusundan öteye gidemeyecek.

Fener Ersun ile Avrupa'dan ancak kart postal toplar. Egemen ile Alves'i yanyana koy, Topal'a bol tekme koçum de, Avrupa'da gülerler. Kadroda potansiyel yüksek ama bu hoca ile olmaz. Ligi banko alırsın o ayrı.

Olcay o golden sonra en başta benim prensimdir sdfsdf. Yükselişe geçti, daha iyi olacağına inanıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

arcane said:

fizban said:

gercekten futboldan anlamiyosunuz ya, emenike'nin kirmizi kartiymis ahahah.

git tekrar izle. sivok'un suratına vuruyor. sonra da çaktırmadan kafa atmaya çalışıyor, kendini dizginlediği için geçiremiyor tabii. bu ancak bu ülkede bu hakemle sarı kart olur. gün gibi ortada olan şeylere bile itiraz. fenerbahçeli olmak varmış. ne olursa olsun siz rahat uyuyorsunuz.

http://www.youtube.com/watch?v=Sd7IeX2jH94

buradan emenike sivok'a kafa attı diyosan, kafa at/ye demiyorum da bari mortal kombat falan oyna ya. kafa yemek yumurta yemek gibi birşey değil.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...