sleepingdeath Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 attığın post ile kişiliğinin garbage seviyesinde olduğunu belirtmişsin, seninle neyi oturup tartışacağız? Derken zaten uçtun yönerge dışına. Robert_Poche said: izbe izbe bir harika yazmak bir yana savunacağınız ya da karşı cıkacagınız bir satır var ise buyrun tartışalım. yoksa garbage. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 ne maçtı be tolga olmasa kalede 8-3 biterdi anasını satayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 valla ben de izledim, bir saniyesinden sıkılmadım maçın. harika maçtı ama cücü baya hatalı kararlar verdi iki takım için de. türkiye'yi kaldıramıyor ya bu adam. kararlarını etkiliyor bariz seyirci baskısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Hababam güm güm güm iticiliği dışında son yılların en kral maçıydı. Bilic sınıfta kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 biliçin hamlesi doğru ama malesef 10 dakika kadar geç oldu. veli'nin sakatlıgı kötü oldu, necip oyuna girmek zorunda kaldi, ayaklı bomba adam ya. ferdi sınıfta kaldı asıl,rezil oynadı ya. böyle oynayacaksa yenilenmesin sözleşme falan. ferdi ve meyreleş dışında kötü adam yoktu sahada, oyle ki fener meyreleşin eksikliğini hissetmedi,atılana kadar topla oynamamış bile olabilr, necip yerine bizden ferdi atılsa daha kafa kafaya olurdu düşmezdik bu kadar oyundan o kadar kötüydü dün adam.. ama gelenek bozulmadı yine yılın en iyi derbisi beşiktaş-fenerbahçe maçı oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Veli underrate adam, Ferdi de çok takılmayınca mücadeleye adamın yokluğu çökertti orta sahayı. Almeida'ya asisti on numaraydı yalnız, Gs maçını hediye eden adam en azından bir derbi puanı getirdi ilk yarıdaki oyunuyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 gs maçını hediye eden adam serdar bu maçta da sow'u kaçırdı 2. golde ofsayt'ı da bozdu sdsfs veli iyi ya, eskisi kadar ortantısız sertlik de yapmıyor artık. azcık bu almeida'ya verdiği gibi pasları geliştirse melo seviyesine cıkarsa yani hucum anlamında 10 numara olur. defansif olarak o seviyenin üstünde olsa da hücümda 0 a yakın olunca kötü oluyor tabi. ama maçın adamı net Almeida yani. inanılmaz kaliteli 2 gol yine cok kaliteli 1 asist yaptı. ronaldo'ya isveç'te yaptıgı gibi al da at dedi yani. böyle oynarsa yenilenir sözleşmesi, baya gol atıyor bu sezon. asist sayısı da fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Hilbert'in Serdar'dan ne kadar iyi olduğu görüldü bi kere daha. Sırf yerli diye oynuyo Serdar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Theridone said: arcane said: Emenike, Alves, Topal üçü de net atılmalıydı. Cüneyt kimi kollamış? Bıragh. salih volkan yobo ve azofeifa da atılmalıydı. emenike adama kafa atmış hem :( emek hırsızları :(((( lan geçen yıl gatasaraylıların gözyaşları durmuyodu bu maçta da bazı beşiktaşlılarınki durmuyo sevinin işte beraberliğe daha ne istiyonuz. cüneytin yılbaşı hediyesibir tane argüman bile yok. aklınca trollüyorsun. ilkokul münazarası olsa kaybedersin şu mesajınla. zaten cevap verecek durumunuz yok, anca ağlıyor falan dersiniz. alves ve emenike'nin fotoğrafı bile kondu. şu maçı kazansak da sevinmezdim. fenerbahçemize cüneyt kıyağı hayırlı olsun. medya ve taraftar baskısıyla sindirilen hakemlerden, fenerasyondan bir maç daha hediye. içiniz daima rahat, alışıksınız zaten, np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 fizban said: gercekten futboldan anlamiyosunuz ya, emenike'nin kirmizi kartiymis ahahah. git tekrar izle. sivok'un suratına vuruyor. sonra da çaktırmadan kafa atmaya çalışıyor, kendini dizginlediği için geçiremiyor tabii. bu ancak bu ülkede bu hakemle sarı kart olur. gün gibi ortada olan şeylere bile itiraz. fenerbahçeli olmak varmış. ne olursa olsun siz rahat uyuyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Seren adres ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 bobo'nun kendine sarılan adamı gögüsünden itti diye 4 maç ceza aldıgı İBB macını hatırladım bir an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Foruma yeni girdim cok zevkli mactı gerci her fener&bjk macı zevkli oluyor . Fernandes cok formsuz sozlesme sıkıntısı yuzunden böledir insallah yenilenirse kafası rahat olup daha iyi oynıcaksa cok faydalı olur ama derbide adeta macı bir kişi eksik oynadık veli de cıktıktan sonra zaten ortasaha defansif olarak coktu. Veli konusunda bu adamın böyle top oynaya bilecegini bilmiyordum giderek daha da gattuso gibi oluyor pis herif :)) Almeida hep sevdigin forvetti hala öle gol atması cok önemli degil 10-15 gol arası bile bitirse sorun deil sürekli oynarsa cevresindeki herkese atırır zaten tek sıkıntısı sakatlık Necip huzunlu oldu girer girmez atılır lan bu dedim atıldı zaten hakem hatası faln diyebilir besiktaslılar ama ilk sarı kartı zaten sacma gordu ikinciside gayet su macta cıkabilecek bir kartı cok dikkatsiz eski formu yok direk sondu gitti gidiyor resmen veliyi bile gecememeyi gectim aralarında 2 gomlek fark var suan Atiba 5 tane olsa 5inide al koy tum defans blogu ile dmcye adam komple defender resmen Ersan = necip Oguzhan biraz kondisyon gerisi hikaye on numero Olcay sametin prensi dienler simdi bilicin prensi faln diyor mu acaba Gokhan mehhh öle 5-7 melyon ero verilmez Tolga bu mac zaten iyidi ama ondan onceki mac gelişine vurulan bir top cıkarmıstı ben hala orda kaldım Sivok : sivok iste yanına iyi bir stoper daha lazım mumkunse siyah olsun trabzondaki mambamı damba mı onun gibi bişe Pektemek : Su adam bir toparlanamadı tam iyileşmiş halini gormeden satmazlar umarım sonra kacan balık buyuk oluyor benim hala umudum var son olarak fener cidden iyi takım olmus seneye cezalı olmaları bizim için cok iyi ama hem onlar için hem turkiye için kotu su takım avrupada cok puan toplardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Necip ağır kaldığı ve oynamayı fiziksel olarak bitmiş Ernst'den öğrendiği için kart alıyor. Çakılı oynayamayacağı bir durum oldu mu hep böyle olur. Forma şansı az bulduğu için göze çarpmıyor tabii. Yeteneği sınırlı. Fizikle halletmeye çalışıyor ama gereksiz kart görmeyecek futbol zekasına sahip değil. Hiçbir zaman 18lik kadro oyuncusundan öteye gidemeyecek. Fener Ersun ile Avrupa'dan ancak kart postal toplar. Egemen ile Alves'i yanyana koy, Topal'a bol tekme koçum de, Avrupa'da gülerler. Kadroda potansiyel yüksek ama bu hoca ile olmaz. Ligi banko alırsın o ayrı. Olcay o golden sonra en başta benim prensimdir sdfsdf. Yükselişe geçti, daha iyi olacağına inanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 olcay golü atiyor sonra sahada görünmüyor abi ben de bunu sevmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Bir de Pektemek gitsin 10 lira da ben veririm üstüne sdfsd. Yeter ki gitsin. Bitti adam işte. Daha bekleyecek birşeyi kalmadı 2014'e giriyoruz. Hala Pektemek'i bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 tuna futboldan anlamadığı için np ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 senin şuraya attığın iki tip mesaj var: - aptalsınız - futbol cahilisiniz evet, ben anlamıyorum futboldan. cevab_veremeyen fizban football manager kapağındaki adam, lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Pektemek e çok yazık oldu ya.süper potansiyelli bir adamdı ama 100 kere sakatlandı adam yazık oldu. her sakatlıktan döndüğünde dahada kötü oldu garibim.kötülükte de max değere ulaştı sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 totemic said: Editor said: LAA HAKEM HAKEM DİYEN 8taşlılar küfür ettirtmeyin bana kendinize! Hakem resmen size oynadı Tiplere bak, şu adam şunu dedikten sonra banlanmıyorsa helal olsun paticik. bu adam ceza aldı mı futbol bölümünden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 arcane said: fizban said: gercekten futboldan anlamiyosunuz ya, emenike'nin kirmizi kartiymis ahahah. git tekrar izle. sivok'un suratına vuruyor. sonra da çaktırmadan kafa atmaya çalışıyor, kendini dizginlediği için geçiremiyor tabii. bu ancak bu ülkede bu hakemle sarı kart olur. gün gibi ortada olan şeylere bile itiraz. fenerbahçeli olmak varmış. ne olursa olsun siz rahat uyuyorsunuz. http://www.youtube.com/watch?v=Sd7IeX2jH94 buradan emenike sivok'a kafa attı diyosan, kafa at/ye demiyorum da bari mortal kombat falan oyna ya. kafa yemek yumurta yemek gibi birşey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 emenike orda napıyo bilmiyorum ama kafa atmıyo skldvmsdlkmvs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 kafa atmaya yelteniyor da, boyu yetmedi garibimin :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Sahada cort diye mortal kombat styla gecirecek degil herhalde. Toslamanin der3cesini mi tartisiyoruz hale bak. Ki bunun oncesinde suratina vuruyor elle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 bence kötü oyunculuk sebebiyle sivoka 3 sarı göstermesi lazımdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar