forgiver Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 kithnos_1 said: "Tatar Ramazan" said: Laaaann bi de Umut çıktı başımıza Avrupa maçı izlemesek de yasak değil mi lan size hahaha şunun üstüne daha yazıyorlar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 GSnin hakkı yendi:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 kermit said: 5-1 real madrid alır dedim 1400 tl yatırdım 2 gol daha hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Gökalp sen neyin orgazmını yaşadın onu anlamadık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Curunir said: kermit said: Curunir said: kermit said: madrid yedekle vs gs 3-1 za yedek dediğin adam 38m euro kardeş real madridden geçen seneden kalma bi hesaplaşmanız vardı alacaktınız maçı alın hadi bıraktık biz ZA kesin fenerlisindir sdfds hayır trabzonsporluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 gökalp usulsüzlük yüzünden avrupadan men edilen takımın taraftarı abi. Şike yüzünden men edilenlerden diil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 ha ha ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 farketmiyor şu düşünce yapınızı bir anlayamadım zaten. türk takımı tutup yabancı yendiğinde yenilmesinden haz duyma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Canı saolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 abi brumambrat yaktı sanki maçı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Curunir said: farketmiyor şu düşünce yapınızı bir anlayamadım zaten. türk takımı tutup yabancı yendiğinde yenilmesinden haz duyma. dedi beşiktaş ve fenerin avrupaya gidememesinden zevk duyan adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Ronaldosuzda ezeriz!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 forgiver said: abi brumambrat yaktı sanki maçı Bu doğru bak. Önde basamazsan kanatlara maymun eder bu tip takımlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 abi kusura bakmayında gs avrupada şampiyonlar ligi finalinde 10 yese saygı duruşunda boşalırım sizin gibi pis taraftarlar sayesinde ben 9 oranıma bakarım gerisini iplemem ajhahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 korkunc takım ya neresinden tutsan elinde kalıyo. yazık be yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 "Tatar Ramazan" said: Ronaldosuzda ezeriz!! ola amigo kepaso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Curunir said: farketmiyor şu düşünce yapınızı bir anlayamadım zaten. türk takımı tutup yabancı yendiğinde yenilmesinden haz duyma. Avrupa'da birçok ülkede aynı kültür var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=s5t03LpFJUE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 applev0dka said: Curunir said: farketmiyor şu düşünce yapınızı bir anlayamadım zaten. türk takımı tutup yabancı yendiğinde yenilmesinden haz duyma. dedi beşiktaş ve fenerin avrupaya gidememesinden zevk duyan adam öyle birşey dediğimi nerede gördün ki fenerin 2 sene önce bütün avrupa maçlarına gittim. yazdığımıda okursan zaten illet ediyorum şundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Juve nooldu? o bari berabere bitse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 sostizm said: Juve nooldu? o bari berabere bitse 3-1 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 aktiftablet said: Curunir said: farketmiyor şu düşünce yapınızı bir anlayamadım zaten. türk takımı tutup yabancı yendiğinde yenilmesinden haz duyma. Avrupa'da birçok ülkede aynı kültür var. Birçok ülkenin ötesinde her ülkede var bu. Heleki yıllardır ezildiğin bir takımın taraftarına karşı "AMA BİZİM ÜEFA KUPAMIZ VAR" gibi saçma bir rekabet kriteri getirildiğinde karşı takım taraftarının senin başarısızlığını istemesi kadar normal bir durum olamaz. Yediği her golde haz alıyorum açıkçası (hele o 6 çaktıkları maç yokmu aman aman) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 of yine sacma yok o takım onun yemesinden keyif almıs da bilmemne tartısması baslamasın hakkaten anlamsız zaten elimize yukluce almısız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=g0ZXZTUNPSs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 maçı izlemiyorum ama kesin gs yeniliyodur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar