hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 applevodka bizi batırdı ltc satıp nmcye geçtim o arada furyayı kaçırdık sdfsdfs 14den çıkmıştım geri girdim ama aq 50 melli olursa şık olur çorba parası çıksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 3-5 güne şöyle tokatlandık, böyle haxlandık diye ağlama duvarı açarsınız burda lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 lan yazdik ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 ben de soyle 100 lira ltc alıp bırakıp yarın obur gun btc olursa satarım diye bırakmak istiyorum. ama okadar karmasıkki para aktarma meseleleri ugrasmak istemedim resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 said: #Litecoin is now supported by http://OKPAY.com evet destekleri alalim sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 dün akşam btcturkte 2000 tl üstüne ben çıkardım yoksa 3 saattir 1950-60 geziyordu 5000 liralık aldım gelecege yatırım 2005 buy order verip sabah bi açtım 2700 lerde geziyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 hahaha yarasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 fistan adeta bir sequo jr'mış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 2870 de wall var btcturkte :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Korax said: said: #Litecoin is now supported by http://OKPAY.com evet destekleri alalim sdfg https://www.okpay.com/en/company/news/okpay-now-supports-litecoin-currency.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 yandexte hesap açtım 1000ruble yatırdım yaklaşık 27küsür dolara tekabul ediyor 1000rubleyi alfacashier yardımıyla btce usd hesabına aktardım burada 49ruble kadar daha kesti hepsinin işlemi anında oluyor hiç bekletmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 şimdi bu okpayda, önce okpaya para yatırıp, daha sonra btc-e'yemi transfer ediyorum ? nedir işin aslı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 iyi güzel de alfanın reserve suyunu çekmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 okpay'e yatırıyorsun. sonra btc-e'den deposit diyip listeden okpay seçip ordan devam ediyorsun. okpay'in içinde btc-e'ye göndercek yer yok galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Korax said: fizban said: PARACARD WEB MC yaziyor bende. Ben bu arada Garanti'den swift yapabilmek icin ticket actim BTC-E'de. abi sunu yaparsan haber verirmisin topicteabi denemek icin bi kac dolar olsa onu da gondericem de, adamlar Details of Payment: FFC ACC.9311.23440 ACC ID S*******E yazin demisler (* yerine rakam var iste), garanti sadece rakam yazdiriyo. baskasi girip oraya bakabilir mi ya, anlamak icin tek degisen sey orasi mi diye? details of payment ne cikiyor btc-ede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 abi alfacashier daha çok kesiyor sadece o 49 ruble değil exchange ekranında sol üstte "Our commission is ..." yazıyor ama 24change ile aynı hatta %3-4 daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 taktik bulupta kimseye söylemiyim farmliyim diyen hata yapar benden söylemesi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 bencede taktik bulanlar söylesin ibneliğin lüzümu yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 kazanıpta söylemeyenin paraları 1tl olsun götüne girsin!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 az ltc taktiği verin ya aldım duruyo 3 haftadır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 NolaxThensbane said: tamam beyler ben yöntemi buldum cayır cayır akıyor anında paralar yatıyor ama komisyon ne durumda henüz bilmiyorum NolaxThensbane said: kazanıpta söylemeyenin paraları 1tl olsun götüne girsin!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 hastir ya diğer kartın limiti doldu diye yandexe attım parayı şimdi ne geri alabiliyorum ne de btc e ye ataibliyorum limiti çok azmış bunun aman dikkat edin commissions and limitations kısmına. para yatırırkenkiler yalan ama transfer ederken aylık 40k limit var ve exhange hede hödösü derken o limit doluyor bok gibi 40k rublem kaldı içerde oynatamıyorum 1 ay beklicekmişim şimdi dsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 imamizer said: NolaxThensbane said: tamam beyler ben yöntemi buldum cayır cayır akıyor anında paralar yatıyor ama komisyon ne durumda henüz bilmiyorum NolaxThensbane said: kazanıpta söylemeyenin paraları 1tl olsun götüne girsin!! arayı kaçırmışsın koç NolaxThensbane said: yandexte hesap açtım 1000ruble yatırdım yaklaşık 27küsür dolara tekabul ediyor 1000rubleyi alfacashier yardımıyla btce usd hesabına aktardım burada 49ruble kadar daha kesti hepsinin işlemi anında oluyor hiç bekletmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 SNA1L said: az ltc taktiği verin ya aldım duruyo 3 haftadır neyin taktiği olm durduk yerde 1 günde 2 katına çıktı zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 ahah aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar