Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 24change -> OKPay -> btc-e ama bazen 1 saat bazen 30 saat sürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 okpay proof of identity istiyor değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 300 Euro sending limit var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Todesengel said: 24change -> OKPay -> btc-e ama bazen 1 saat bazen 30 saat sürüyor. Bunu ben bugün yaptım direk kredi kartı kapalı olunca, aman aman komisyon farkı yok ve instant geçti. Fakat bu işlemden sonra btc-e hesabım money hold oldu. Sebebini bilmiyorum ama tam OKpayden para attıktan sonra olmasından ötürü sebebi odur diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 OKPay'den atınca 24 saat money hold oluyor evet. 24change -> OKPay %4 OKPay -> Btc-e %2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 bitcoinwisdom ne zaman donsa btc ltc çakılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Todesengel said: OKPay'den atınca 24 saat money hold oluyor evet. 24change -> OKPay %4 OKPay -> Btc-e %2 Sana da oldu mu ki money hold? Bileydim yapmazdım ya lanet olsun. Ticket attım da kaldırmazlar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 NMCABV Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 2. topic oldu bitkoyim sana bişey olmasın esprisi yapılmadı mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 max keiser'de quarkcoini övüyor ama baktım %98'i minelanmış bile deli scam dönecek ordan. patide okudum kimse para koymasın bence http://cryptocompare.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 serjuhan said: Todesengel said: 24change -> OKPay -> btc-e ama bazen 1 saat bazen 30 saat sürüyor. Bunu ben bugün yaptım direk kredi kartı kapalı olunca, aman aman komisyon farkı yok ve instant geçti. Fakat bu işlemden sonra btc-e hesabım money hold oldu. Sebebini bilmiyorum ama tam OKpayden para attıktan sonra olmasından ötürü sebebi odur diye düşünüyorum.yok, farklı yerlerden atarsan hold oluyor. yani ben 24change üzerinden atıyodum sürekli, bi sefer interkassa üzeirnden attıp HOP HOLD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Bilmiyordum cidden öğrendiğim iyi oldu. Peki en son OKpayden attım şimdi 24changeden atsam sıkıntı olur mu ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Xenus said: max keiser'de quarkcoini övüyor ama baktım %98'i minelanmış bile deli scam dönecek ordan. patide okudum kimse para koymasın bence http://cryptocompare.com/ %89, O kismini piyasaya yavas yavas sokcaz falan filan yazmislar lol. 6 ay boyunca 260m mi ne minelanmis olcakmis. Sonrada %0.5 enfalsyon ile 1 milyon tane minelanabilecekmis sadece vs öyle bisi okudum. 6 ay sonra fiyati yukselebilir belki. Super secure falan diyolar öyle bi muhabbet var ben yatirim amacli 50 dolarlik alip kenara atmayi dusunuyorum. Yalniz Keisar acaip nufuslu bi herif. Bi yazdi, sikko market cap'i olmayan coinin 1 gunde market coin'i 50m i gecti.. DIrek hortum lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 sacmalikmis resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 boku çıktı bu işin de artık. az durulana kadar bulaşmam ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Goering said: NMC almaya devam ediyorum 13.1'den almistim. su an 6.9 (6 - 6.5'i beklicem almak icin) bu civarda butun parami gommek istiyorum (2 haftaya 15 seviyesine gelir umidiyle) rub / us olarak yatirsam parami herhalde en karli olur? (elimde btc yok halihazirda) NMC yukari dondu, asilin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Korax said: Xenus said: max keiser'de quarkcoini övüyor ama baktım %98'i minelanmış bile deli scam dönecek ordan. patide okudum kimse para koymasın bence http://cryptocompare.com/ %89, O kismini piyasaya yavas yavas sokcaz falan filan yazmislar lol. 6 ay boyunca 260m mi ne minelanmis olcakmis. Sonrada %0.5 enfalsyon ile 1 milyon tane minelanabilecekmis sadece vs öyle bisi okudum. 6 ay sonra fiyati yukselebilir belki. Super secure falan diyolar öyle bi muhabbet var ben yatirim amacli 50 dolarlik alip kenara atmayi dusunuyorum. Yalniz Keisar acaip nufuslu bi herif. Bi yazdi, sikko market cap'i olmayan coinin 1 gunde market coin'i 50m i gecti.. DIrek hortum lol abi link koydum. generated: 244,427,905 QRK, possible: 247,000,000 QRK %98 işte. birde şu mtgox'a ltc ne zaman geliyor bilen var mı? geldiği gibi ltc uçar gibi geliyor bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolfenstein Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 mining yapan var mi aramizda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 11-13 arasindan NMC aldiysaniz, maliyet dusurmek icin buralardan saldirin. sabaha +$10 olur gibi gozukuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Allure- said: valla sizin kadar iyi bilmesem de internette arattığımda bitcoin optionları ile karşılaştım. mümkünse long put short call ile bitcoin pozisyonunuzu hedge edin. hedge baya zorlar yeni trade eden adami, hesap kapattirir aman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Wolfenstein said: mining yapan var mi aramizda? var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Goering said: 11-13 arasindan NMC aldiysaniz, maliyet dusurmek icin buralardan saldirin. sabaha +$10 olur gibi gozukuyor İNŞALLAH KARDEŞ 7 dolardan bastım kar alırsam tantuni ısmarlarım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 NMC yürüyor $8,60 $10-$11'e yolu var net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 çok fena silkelediler abi. şuan LTC çinde dip yapmış 35.7$ ama btc-e'de 33$. ilk defa fark bu kadar kapanmış. btc-e'de 49'u anca zorlarken çinde 63$'ı görmüştü. yani çin tüm parayı çekmiş. sabah bir pump gelirse öğleye doğru 40ları bile zorlayabiliriz gibi bu şekilde devam ederse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar