Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bitcoin #2

cempostaci

Öne çıkan mesajlar

Todesengel said:

24change -> OKPay -> btc-e ama bazen 1 saat bazen 30 saat sürüyor.

Bunu ben bugün yaptım direk kredi kartı kapalı olunca, aman aman komisyon farkı yok ve instant geçti. Fakat bu işlemden sonra btc-e hesabım money hold oldu. Sebebini bilmiyorum ama tam OKpayden para attıktan sonra olmasından ötürü sebebi odur diye düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

serjuhan said:

Todesengel said:

24change -> OKPay -> btc-e ama bazen 1 saat bazen 30 saat sürüyor.

Bunu ben bugün yaptım direk kredi kartı kapalı olunca, aman aman komisyon farkı yok ve instant geçti. Fakat bu işlemden sonra btc-e hesabım money hold oldu. Sebebini bilmiyorum ama tam OKpayden para attıktan sonra olmasından ötürü sebebi odur diye düşünüyorum.
yok, farklı yerlerden atarsan hold oluyor. yani ben 24change üzerinden atıyodum sürekli, bi sefer interkassa üzeirnden attıp HOP HOLD.
Sosyal ağlarda paylaş

Xenus said:

max keiser'de quarkcoini övüyor ama baktım %98'i minelanmış bile deli scam dönecek ordan. patide okudum kimse para koymasın bence

http://cryptocompare.com/

%89, O kismini piyasaya yavas yavas sokcaz falan filan yazmislar lol. 6 ay boyunca 260m mi ne minelanmis olcakmis. Sonrada %0.5 enfalsyon ile 1 milyon tane minelanabilecekmis sadece vs öyle bisi okudum.

6 ay sonra fiyati yukselebilir belki. Super secure falan diyolar öyle bi muhabbet var ben yatirim amacli 50 dolarlik alip kenara atmayi dusunuyorum.

Yalniz Keisar acaip nufuslu bi herif. Bi yazdi, sikko market cap'i olmayan coinin 1 gunde market coin'i 50m i gecti.. DIrek hortum lol
Sosyal ağlarda paylaş

Korax said:

Xenus said:

max keiser'de quarkcoini övüyor ama baktım %98'i minelanmış bile deli scam dönecek ordan. patide okudum kimse para koymasın bence

http://cryptocompare.com/

%89, O kismini piyasaya yavas yavas sokcaz falan filan yazmislar lol. 6 ay boyunca 260m mi ne minelanmis olcakmis. Sonrada %0.5 enfalsyon ile 1 milyon tane minelanabilecekmis sadece vs öyle bisi okudum.

6 ay sonra fiyati yukselebilir belki. Super secure falan diyolar öyle bi muhabbet var ben yatirim amacli 50 dolarlik alip kenara atmayi dusunuyorum.

Yalniz Keisar acaip nufuslu bi herif. Bi yazdi, sikko market cap'i olmayan coinin 1 gunde market coin'i 50m i gecti.. DIrek hortum lol

abi link koydum.

generated: 244,427,905 QRK, possible: 247,000,000 QRK

%98 işte.

birde şu mtgox'a ltc ne zaman geliyor bilen var mı? geldiği gibi ltc uçar gibi geliyor bana
Sosyal ağlarda paylaş

çok fena silkelediler abi. şuan LTC çinde dip yapmış 35.7$ ama btc-e'de 33$. ilk defa fark bu kadar kapanmış. btc-e'de 49'u anca zorlarken çinde 63$'ı görmüştü. yani çin tüm parayı çekmiş. sabah bir pump gelirse öğleye doğru 40ları bile zorlayabiliriz gibi bu şekilde devam ederse.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...