Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bitcoin #2

cempostaci

Öne çıkan mesajlar

LTC tahminimce, ben 1.5 gündür gtx660ti ile cuda kullanarak farmlıyorum. Yarım günden fazla Gui açıktı bir şey gelmedi hatta onda ortalama 20-30 khas ile kasıyordum. Şuan ortalama 150khas ile kasıyorum 0.2 LTC oldu.

Bu da yanılmıyorsam 5.5 dolar falan ediyor.

Hiç yoktan geliyor. Esasen şu boktan olanları farmlamak gerek. Hem kolay geliyorlar hemde değerlenme ihtimaline karşı elinde stok tutmuş oluyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

worldcoin mesela, 20 gün önce wdc patlayacak demiştim, 0,0001 idi bugun 0,0004'ü gördü difficultysi çok arttı ama çok bir anlamı kalmadı şu an

ben şimdi stablecoin farmlıyorum 2 gündür reenkarne oldu ve kısa süre sonra değerine ulaşır o zamana kadar 1'in altındaki difficulyi değerlendirmek lazım

pool olarak da daha bugun bulduğum http://stablecoin.miners-pool.eu/index.php?page=statistics&action=pool tavsiye ederim çok hızlı transactionları falan diğer poollara göre ve tamamen şeffaf

şu anki haliyle günde 0.01 btc yapıyorum o da 25 tl ye denk geliyor ama dediğim gibi bunun değeri artınca asıl kazanç ortaya çıkacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

ftc/ltc farm için odlukca ıyı su aralar. tagcoin, bbqcoin'de bence ıyı secimler. ben bı yandanda protoshare/primecoin gidiyorum cpu mining olarak. worldcoin / anoncoinde giderli. stablecoin'ede giriyorum bende ara ara. bazende alphacoin, goldcoin yapıyorum.

abi pool olarak networku arastırın en yuksek hızlı poolda calısın. dusuk poolarda kasarsanız, daha yuksek performansı olan poollar sızın pooldan once block'u bulur ve sızın yaptıgınız ıs stale/orphana duser.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...