bingildak Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 ben hala neden yandex kaldırıldı anlamadım asdadsads komisyona ağlıyordum 28'e geldi para sokamadım, şimdiye 20% koymuştum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 https://twitter.com/ALFAcashier/statuses/406405373126385664 altta da bizim kekolardan biri pırtlamış hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 KADİR GERGİN adsaasd tenks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 24change BTD ülkesi değilsin yatıramazsın diyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 arkadaşlar yaklaşık 235 dolarım var btce de. btc fiyatı yuksek ve tahminim 1k seviyesinde bi süre sallanıcaktır. ltc ve diğer paraları deneyim diyorum. varmı tavsiyesi olan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 ltc al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 bıngılım sen ne dersin? senin de fikrini alayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 PPC/USD paritesi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 abi ben ltc'de bir vurgun daha bekliyorum şu an ltc inanılmaz manipüle ediliyor, ne olursa olsun ben ltc uzun vadede kazandırır diye düşünüyorum kısa vadeli alım satım yapacam dersen bir şey öneremem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 28,7 26,8 24,8 iyi alım yerleri görmeyebilir, göre de bilir. oralardan alırsan ve ltc patlamazsa tahminim en fazla 1 aya 2 katına katlarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 yalnız farmda hala para var gibi, bitcoin için demiyorum yani en azından nette gezinirken eski sayılan bi ekran kartıyla bile rahatsız etmicek kadar intensityde farma bırakmanın günlük 10-20 lira da olsa getirisi oluyor at kenara dursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 hangi coin icin diosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 imam sana dediğim 28,6'a verdi bu arada altına atacak gibi, atarsa 23'e kadar yolu var http://bitcoinwisdom.com/markets/btce/ltcusd takip edebiliring Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 ppc/usd cok etkiledi borsayi ltc ve nmc göctu direk dsdfas 4,6 dan 8e dogru gidiyo ppc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 5 saat sahip cikamamissiniz cokertmissiniz hepsini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 abi o an 34 dü aldım. şu an 28 asdfgasd gege neyse 170 dolarlık falan aldım toplamda 11 ltc mi ne oldu. unutayım onu madem. oyle alsat yapacak vakit, sabır yok bende. gün içinde arada btc ye bkarken artığını görürsem satarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 LTC tahminimce, ben 1.5 gündür gtx660ti ile cuda kullanarak farmlıyorum. Yarım günden fazla Gui açıktı bir şey gelmedi hatta onda ortalama 20-30 khas ile kasıyordum. Şuan ortalama 150khas ile kasıyorum 0.2 LTC oldu. Bu da yanılmıyorsam 5.5 dolar falan ediyor. Hiç yoktan geliyor. Esasen şu boktan olanları farmlamak gerek. Hem kolay geliyorlar hemde değerlenme ihtimaline karşı elinde stok tutmuş oluyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 onun icin bi guide filan var mi daha once 10000 kere yazdiysanizda kufur etmeden verin lutfen =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 worldcoin mesela, 20 gün önce wdc patlayacak demiştim, 0,0001 idi bugun 0,0004'ü gördü difficultysi çok arttı ama çok bir anlamı kalmadı şu an ben şimdi stablecoin farmlıyorum 2 gündür reenkarne oldu ve kısa süre sonra değerine ulaşır o zamana kadar 1'in altındaki difficulyi değerlendirmek lazım pool olarak da daha bugun bulduğum http://stablecoin.miners-pool.eu/index.php?page=statistics&action=pool tavsiye ederim çok hızlı transactionları falan diğer poollara göre ve tamamen şeffaf şu anki haliyle günde 0.01 btc yapıyorum o da 25 tl ye denk geliyor ama dediğim gibi bunun değeri artınca asıl kazanç ortaya çıkacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 imamizer said: abi o an 34 dü aldım. şu an 28 asdfgasd gege neyse 170 dolarlık falan aldım toplamda 11 ltc mi ne oldu. unutayım onu madem. oyle alsat yapacak vakit, sabır yok bende. gün içinde arada btc ye bkarken artığını görürsem satarım. ltc aldığına emin misin 170 dolara nasıl 11 oldu asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 çıkışı gibi inişte anormal oldu. okcoinde böyle bir oynama yok. pazartesiye kadar böyle gider sanırım ama illaki 50$'a yeni hareketler olur ama yılbaşını falan bulabilir. şuan LTC'e girmek için ideal zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 abi yandex'in kapanması o kadar büyük zarara uğrattı ki beni ortalama yapamıyorum, mal gibi elim kolum bağlı kaldım böyle şaka gibi cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 ftc/ltc farm için odlukca ıyı su aralar. tagcoin, bbqcoin'de bence ıyı secimler. ben bı yandanda protoshare/primecoin gidiyorum cpu mining olarak. worldcoin / anoncoinde giderli. stablecoin'ede giriyorum bende ara ara. bazende alphacoin, goldcoin yapıyorum. abi pool olarak networku arastırın en yuksek hızlı poolda calısın. dusuk poolarda kasarsanız, daha yuksek performansı olan poollar sızın pooldan once block'u bulur ve sızın yaptıgınız ıs stale/orphana duser. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 LTC 24'de durmazsa sakat ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 5 tane aldım önceden almışım toplamda derken onu dedim :) bu arada bende 5970 mi 5790 mı artık hangisiyse unuttum o karttan var. isteyene satarım mine ile uğraşacak varsa. 650-700 mhash alıyordum voltage arttırmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar