fizban Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 yok yok, onu biliyorum. dönem içi işlemlere geçsin de ben kredi kartına para yatırıp limitini düzelteyim istiyorum. açık provizyondayken limiti 0'a yakın görünmesine rağmen para yatıramıyorum çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 fizban said: photographer said: açık provizyon yazıyosa zaten çekmiştir. döneme dahil etmemiştir henüz kk limitini dikkatli kontrol etyok işte sıkıntı şu, açık provizyondan dönem içi işlemlere düşmemişken kredi kartına para yatıramıyorum, haliyle limit düşük kalmış oluyor. olmaz öyle şey. senin kartında diyelim açık bakiye 1k, toplam limit 4k, sen 20k yatırırsan kartın 21k lık alışverişe hazır olur. nasıl yatıramazsın =) edit; 21k diyelim, açıkta bekleyen de 0.5k olsun, o dönem içine geçtiği anda senin 20.5k ya iner limitin fln (açıktayken limitten yiyor görünmüyorsa) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 fizban said: photographer said: açık provizyon yazıyosa zaten çekmiştir. döneme dahil etmemiştir henüz kk limitini dikkatli kontrol etyok işte sıkıntı şu, açık provizyondan dönem içi işlemlere düşmemişken kredi kartına para yatıramıyorum, haliyle limit düşük kalmış oluyor. garanti mastercard da aynı sıkıntı var bende. isbank maximumda olmıuo bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 photographer said: hmm anladım sen biraz fazla yüklendin herhalde karta :) bende hep 1000 liralık bırakıyorum limit sağolsun BtcTurk geç kaldığından açık provizyondakilerde giriyor döneme. yenisi geçince diğer 1000 liralığı çekiyorum... bakalım böyle böyle günde 200-300 gelirse ayda 4-6 k kar yaparsam çok iyidün akşam işte 1k kar ettim. 9k harcadım karttan. bugün limit arttırımı için başvurdum eheaheahe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 umarım arıza çıkmaz böyle yolumuzu buluruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Çok özür dileriz. Banka hesaplarımızdaki günlük transfer limitleri dolduğu için bugünlük daha fazla işlem yapamıyoruz. Sorunun bir daha yaşanmaması için gerekli önlemleri alacağız. Saygılar, BTCTurk Destek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 gunun transferleri bıtmıs mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 vay amokachi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 biseydim satmazdım btc'de tutardım parayı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 bombilo said: gunun transferleri bıtmıs mı? e sonsuz limiti olan yok elbette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Fistan said: kredi kartina baska bankadan eft yap limit artar eger borcunuz yok para yatiramazsiniz diyorsasunu denedim, hala düşük görünüo limit :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Ya oha ya o zaman bugün bana da gelmeyecek. Yarın da haftasonu. Sokarım ya. Aslında benim ki İş Bankası belki havale ile gönderirler yarın EFTye girmeden. Limitleri farklı mıdır ki :( Bu arada bu kadar çok hesaba girdi filan olunca kesin maliye götü kesecek. İki opsiyon var. 1- Btcturkteki makas kapanmadan abanabildiğin kadar abanıp fırsatı geri tepmemek, olur da maliye götü keserse de hapse atacak değiller ya. 2- Temkinli olup ufak ufak döndürmek var. Ama bunda da btcturk ile diğer sitelerin makası kapanınca keşke daha fazla döndürseydim pişmanlığı oluşabilir. Aslında başka birinin adına da hesap açıp abi/kardeş/kız arkadaş vs. Onlar üzerinden de döndürerek bir hesap üzerindeki hacim daraltılabilir dikkat çekmemek adına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 maliye hepimizi tıklatacak orası kesin, tvye cıkarız artık paticik adlı marjinal grup.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 ben bir cüzdanı doldurmayacak kadar para soktum adasd siz düşünün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 hayır ısın kotusu parayı bıde rusyaya cıkıyoruz ahaha girisler zaten ortada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 serjuhan said: Ya oha ya o zaman bugün bana da gelmeyecek. Yarın da haftasonu. Sokarım ya. Aslında benim ki İş Bankası belki havale ile gönderirler yarın EFTye girmeden. Limitleri farklı mıdır ki :( Bu arada bu kadar çok hesaba girdi filan olunca kesin maliye götü kesecek. İki opsiyon var. 1- Btcturkteki makas kapanmadan abanabildiğin kadar abanıp fırsatı geri tepmemek, olur da maliye götü keserse de hapse atacak değiller ya. 2- Temkinli olup ufak ufak döndürmek var. Ama bunda da btcturk ile diğer sitelerin makası kapanınca keşke daha fazla döndürseydim pişmanlığı oluşabilir. Aslında başka birinin adına da hesap açıp abi/kardeş/kız arkadaş vs. Onlar üzerinden de döndürerek bir hesap üzerindeki hacim daraltılabilir dikkat çekmemek adına. evet eft ve havale limitleri farklı. bir de günlük limit h.sonu açılıyor mu o önemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 hafta sonu btcturk transfer yapıo mu? yoksa bugunden verıp talımatı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 sitede yapmıyor gibi görünüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 benim isbankasi hesap 10 da gonderdim gelmicekmis bugun belki yarin gelir ama diger kartlara atamayacagim eft yapamadigim icin ptesi anca kotu oldu bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Fistan said: Çok özür dileriz. Banka hesaplarımızdaki günlük transfer limitleri dolduğu için bugünlük daha fazla işlem yapamıyoruz. Sorunun bir daha yaşanmaması için gerekli önlemleri alacağız. Saygılar, BTCTurk Destek bana güzel yollamışlar o zman, takdir ettim. tam 13:55 civarı talep etmiştim para çekimini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 yatırım alırlar ama değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Dworgian said: fizban said: photographer said: açık provizyon yazıyosa zaten çekmiştir. döneme dahil etmemiştir henüz kk limitini dikkatli kontrol etyok işte sıkıntı şu, açık provizyondan dönem içi işlemlere düşmemişken kredi kartına para yatıramıyorum, haliyle limit düşük kalmış oluyor. olmaz öyle şey. senin kartında diyelim açık bakiye 1k, toplam limit 4k, sen 20k yatırırsan kartın 21k lık alışverişe hazır olur. nasıl yatıramazsın =) edit; 21k diyelim, açıkta bekleyen de 0.5k olsun, o dönem içine geçtiği anda senin 20.5k ya iner limitin fln (açıktayken limitten yiyor görünmüyorsa)İşleminize devam edilemiyor. Kart borcunuzdan daha yüksek bir tutar girdiniz, lütfen kontrol edin. diyor, yatırılmıyor işte para. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 hmmmm benim dediğim işbankasında var. hepsinde vardır sanmıştım. çok tuhaf ya. SANANE ALLA ALLA ARTI BAKİYE YATIRACAM BEN!!! demen lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 aynı hata bende de garantide ama isbank kartinda oluo bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 İş bankasında yapılıyor abi. İStersen borcun olmasın, para aktarıp büyük işlemler yapabiliyorsun. Birkaç kez limit doldurup boşalttığım oluyor bi ayda. Bu arada yanlış anlamıyorum değil mi, şu prosedürü izliyorsunuz? 24change - btce - btcturk - çıkış - tekrar 24change'den satın alma Yaanlış mı anladım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar