bingildak Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 ABBBOVVVV ÇİNGEN ÇIKTI YA LAN BUNLAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 KAÇ KAÇ KAÇ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 ltc trend dönüyor bilginize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Öğreniyoz be dayılar kızmayın Hayatımda ilk defa bi borsa grafiğine bakıyorum ve bi şeyler anlıyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 hemen murph'nin technical analysis of the financial markets'ını al ve okumaya başla o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 45.70 ilk beklentim 1.5 saate 50'i geçecek diye düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 beyler kesin bilgi yarına 60$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 ulan yine dump sırasında uyuyordum ya, yine kacırdık arkadas. neyse artık 50-55 arasındakinde yakalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Kıytırık mıytırık mba okuyoruz, bari bi şeyler öğrenelim de işe yarasın, ilerde patron olursak falan paradan anlayalım, alayım şu kitabı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 hehe telefonla konuştum geldim dediğim yeri kırmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 hesapladımda şu yandex işinden çok az kar ediliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 ne ki o yandex işi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 yandex alfacashier btce btcturk döngüsü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 btcturk - btce- sonra yine btcturk yapsan deli para ediyor bu arada. şu anda param 2 katından fazlasına çıktı düz dolar hesabına göre. btcturk hesabına göre daha fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 abov somon sequo tier çıktı. lordum 1 ltc pls kedilerime yemek alcam sdfdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 hay aq kartının ya. payeer ile ödüyorduk ne güzel niye kaldırmışlar ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 btc-e yattara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 cempostaci said: btcturk - btce- sonra yine btcturk yapsan deli para ediyor bu arada. şu anda param 2 katından fazlasına çıktı düz dolar hesabına göre. btcturk hesabına göre daha fazla. nasıl bi kar bu? btcturk'ten alıp bi süre sonra ordan satmaktan ne farkı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 ben asıl btc-e hacklendikten sonra aldıkları coinleri btc-e de tutan arkadaşlara üzüleceğim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 var mı ki öyle yapan? ben genelde yatarken çekiyorum zaten parayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 nasıl çekiyoruz ki parayı ben amele gibi btc-e de tutuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 https://bitcointalk.org/index.php?topic=350179.0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 xaty said: cempostaci said: btcturk - btce- sonra yine btcturk yapsan deli para ediyor bu arada. şu anda param 2 katından fazlasına çıktı düz dolar hesabına göre. btcturk hesabına göre daha fazla. nasıl bi kar bu? btcturk'ten alıp bi süre sonra ordan satmaktan ne farkı var? ben btcturkten aldım. aldığımda 2300 falandı sanırım. sonra bitcoinlerimi btc-e ye aktarıp, onları ltcye çevirdim. atıyorum 10 ltc aldıysam zamanında tanesi 10 dolardan, şu anda 10 ltc 400 dolar oldu. btc-e'de 1 btc 1850 TL ye falan denk geliyor. oradaki btc'ni btcturke aktardığında 1850 yerine 2700'den satıyorsun şu anda. ben karlıyım şu anda ama 2700'den yatıran birisi şu anda ne durumda olur bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 nasıl yani. insanlar btc-e'den her gece çekiyor mu parayı yatarken ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 İyi de transferi BTC üzerindne yaptığın sürece paranın değeri değişmiyo ki? 2700'den 1 BTC alıp btc-e'ye atsan, orda değeri 900$ da olsa btcturk'e geri attığında 1 BTC olarak atacaksın yine 2700 olacak. Hatta alış/satış/komisyon derken zararlı çıkacaksın. Edit: Ha tamam LTC'ye çevirip değerlendirip öyle geri atmak ok, ben de öyle yapcam 100 liramı sdflkhsdklfjhas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar