fizban Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Btceye swift yapan biri yok mu ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Zarar riskin yok ileride de satın alırsan. (devamlı yükselirse) Benim demek istediğim şu an alırsan, 1 ay sonra aldığına göre daha kazançlı olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 ha tabii canım. o ilk günlerde 5000 usd lik btc alıp da 200 usd ye çıkınca bozduran adam küfrediyordur şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Dworgian said: ya bu feci kısırdöngü. arz talep e göre fiyatı belirleniyor, e sürekli de arz var fiyatı arttıkça, alan yükselince satıyor, başkası gidip alıyor, yükselince satıyor. bu durumda geç girince zarar olmaz gibi. sadece yüksek montanlı satış/alış gibi anlık dalgada göçer göçen gibi. yoksa şimdi al 6 ay sonra sat olayında zarar riski sıfır gibi. (o arada yasaklanmadığını varsayarsak) düşüncemde eksik nokta var mı? şu an talep çok yüksek, bir de sürekli reklamı yapılıyor. daha ltc 2 gündür sağda solda yazılıyor, konuşuluyor (medyadan bahsediyorum) dediğin gibi hepsi uzun vadede değerlenecek ama 10k yatırıp 1 yıl beklemek var, bi de 10k yatırıp yüksekken satıp 12k yapıp, onunla tekrar düşünce alıp, tekrar satmak falan var.. zamanın varsa, iyi de yapabiliyosan bu işi al-sat ile daha güzel kazanırsın parayı katlaya katlaya. diğer taraftan da risk var tabi, çıkıp yasaklıyoruz diyebilirler. yasaklıyoruz diyeceklerini sanmıyorum aslında. gelir olarak gösterip vergisini verdiğin sürece karışmazlar bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 al-sat için düzgün stabil aracı firma olsa sorun olmaz al-sat. şu an işkence gibi sizden okudugum kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Dworgian said: ha tabii canım. o ilk günlerde 5000 usd lik btc alıp da 200 usd ye çıkınca bozduran adam küfrediyordur şu an Bi küfretmiştir. 400$ iken bi daha almıştır. Problem yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Dworgian said: al-sat için düzgün stabil aracı firma olsa sorun olmaz al-sat. şu an işkence gibi sizden okudugum kadarıyla. exchange'de sorun yok, usd-btc-eur-ltc-nmc arası gezdirip duruyorum ama burdaki dert arbitrajdan ekmek çıkarmak.. siteler arası parayı gezdirmek sorun oluyor. tek bir yerde (btc-e) gibi parayı bi kere koyduktan sonra sıkıntı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 tmm işte. mesela 24change ile 7/24 paypal veya mesela yandex vs den btc-e ye aktar yapsak, adamların sistem göçmese, giden para anında gitse vs gerisi problem değil zaten. ama sürekli bir "abi beklemedeyim xxx saat sürdü" yazısı okuyorum buradan, moral göçüo bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 fuck the syste yani, 2 kuruş para kazanacağız o da şansımıza olmuyor hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Dworgian said: tmm işte. mesela 24change ile 7/24 paypal veya mesela yandex vs den btc-e ye aktar yapsak, adamların sistem göçmese, giden para anında gitse vs gerisi problem değil zaten. ama sürekli bir "abi beklemedeyim xxx saat sürdü" yazısı okuyorum buradan, moral göçüo bende instant transferler olsa zaten 400tl ile başlayıp ayda 20 kere döndürünce 6 ayda ne kazanıyorsun bi hesapla bakalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 ÇOK kazanırız =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 bak şimdi aklıma takıldı bu 24exchange yaparken kartın hesabında nakit oluyor mu sizin yoksa kredi kartı limitinden mi gömçürüyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 geçen gün 5dk da liqpay'den gecmişti, suan ayni kart takıldı offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 NolaxThensbane said: bak şimdi aklıma takıldı bu 24exchange yaparken kartın hesabında nakit oluyor mu sizin yoksa kredi kartı limitinden mi gömçürüyorsunuz limitten yer. Ama olay şu. Diyelim senin kartın 5k limiti var, 1k da kullanılabilir var. Sen gidip hesabına 10k para yatırırsan kartının kullanılabilir limiti 11k olur. Zira önce 4k yı borcuna çeker mesela, 6k yı + bakiye olarak atar, kartının da borcu ödenince 5 e çıkar toplamda 11 eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 24changede liqpay neden error veriyor telefona gelen kodu girdikten sonra yahu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 ltc 26'yı gördü az önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Bir de 24change de baska araci kasmak yerine direk bitcoin alsaniz kardan zarar edip hizdan kazanip telafi edersiniz gibi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 ltc artık durmaz, al sat olayini ufak coinlerde yapıp kar'ı ltc'ye arttırmak en mantıklısı gibi, ufak coin pumplarını yakalayıp fiyati ne olursa hergün 1-2 ltc almak gerek ah bir de su para geçse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Mayhem said: 24changede liqpay neden error veriyor telefona gelen kodu girdikten sonra yahu! türkçeye translate etmişsin ya bro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Dworgian said: Bir de 24change de baska araci kasmak yerine direk bitcoin alsaniz kardan zarar edip hizdan kazanip telafi edersiniz gibi bence ben onu da alamadım işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 abi tuhaf ya. bir kartı bir kabul etmesi sonra etmemesi ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Ben 6 ortalamadan LTC almıştım güzel miktarda. Ama biraz daha alsam mı diye düşünüyorum ciddi ciddi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 onu dedim xaty e şimdi. güzel bir offline wallet programı bulup, karın belli % sini ltc de tutmak mantıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 yılbaşı öncesi 50 dolar diyorlar, bence o baraji aşarsa arkasına bakmaz, btc'nin 3te 1 olacaktır kısa surede. yatırım için al, al sat yapcaksan nmc güzel kazandırıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 ya şöyle söyleyeyim btcturk pahalı evet doğrudur, ama ordan alıp paranı ltc'ye çevirdiğinde btc-e üzerinden yarım günde sanırım kar zarar 0 oluyor. sonra kar yapmaya geçiyorsun. tabi sizde haklısınız direk kar etmek varken ilk başta niye biraz kaybedeyim diyorsunuz ama sürekli artışta, zaman geçiyor artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar