-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Korax said: bbq hangi poolda mineliyosun? Bbq.ltcoin.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 ilk tradeimi yaptım hayırlı olsun 29 dan aldıklarım 31.5 dan gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Skyfire said: btc-türk'ten btc-e ye aktarma ne kadar sürüyor? max 2-3 saat yoğunluk var diye zaten bcturke aktardıktan sonra btce ye yarım saat içinde geçiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 valla bir yandan "al sat" eğlenceli geliyor. diğer yandan "abi salak mısın, al kenara 40 50 ltc, sus otur" diyorum kendim kendime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 btc türkte bakiyeyi 0 ladı $imdi, bakalım aktarsınlar bari yatmadan da hepsini ltc gömeyim ya; yoksa yarısın nvc mi yapsak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 off 24change'de btc-e bitmiş yine ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 1000 tl var kenarda diyorum al ltc kalsin 3 5 ay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Korax said: DoruK said: lan ben de prepaid mastercard aldım şimdi 24change de btce kapalı olduğu için aktaramıyorum dsfsdfds 400 dolarlık prepaid mastercard isteyen var mı heuh nerden aktarırım bunu nerden aldin prepaid mastercardi?yandex'ten bakayım parayı o şekil kurtarabiliyorsam hepsiyle prepaid mc alıp gömücem btce ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 şu mine olayını aptala anlatır gibi anlatsanıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 aptal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 samanlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 iphonenun azizliğine uğradım yaklaşık 2 saat önce 24$dan ltc sattım 400$a yakın zarar ettim lol moralim bozuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 kardan zarar mı direk zarar mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 oha 30 dolarin ustune ne ara cikti bakmayali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 teknik analiz abi, chartlar olsun en azından 6 aylık böyle bir şeyler çizebildiğimiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 bu arada riske girip bütün parayı ltc e koyup yatıyorum bakalım kalktığımda ne olacak asdasdads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 hakkaten biri mining guide yazsa süper olcak, getiri durumuna göre kasılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 internette bir sürü var, çok komplike bir şey chartlar falan kimse basit bi şekilde anlatamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 yanlış yere yazmışım gfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 dünden beri arbitraj mevzusunu araştırıyorum. bu işin çözümü öyle site ile olacak iş değil. ciddi bir miner ile anlaşıp piyasa fiyatının biraz üzerinden alım yapılırsa akabinde arbitraj ile satışa girmek ile korkunç gelir elde edilebilir. eğer içinizde miner var ise de günlük btc alabilirim kendisinden buradan ilan edeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 gökalp var grandmaster miner minoç çocuğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 aldım dirençten yattım bakalım sabah ne bekleyecek beni yeşil mumlar size de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Dworgian said: kardan zarar mı direk zarar mı kardan zarar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 boşver kardan zararı. ona bakarsan 200 den btc bozdurmasa insanlar oturdukları yerde %500 fln kar edeceklerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 bu reverseler ne zaman tazeleniyor fikri olan var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar