Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Dworgian said: olm gece gece heyecan yaptım yarın o kart kabul olmazsa seni bulurum todes :D İlk net karı yaptım ben 45tl civarında. Deneme amaçlı küçük takıldım ve olduğunu gördüm. Sadece al sat yaptım o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 abi ltc e giremiyorum çok felaket spekülasyon var, 100 bin dolarlık orderlar dönüyor ya dev olacak ya bit. direkt kumar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Todesengel said: 24exchange 5$ kesiyor o kadar, direk btc-e'ye düşüyor. ya 24change'de ben mi goremıyorum dırek btc-e secegini? hatırlar gıbıyım btc-e code olayını ama you get kısmında goremıyorum su anda? kaldırdılar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Todesengel said: Dworgian said: olm gece gece heyecan yaptım yarın o kart kabul olmazsa seni bulurum todes :D İlk net karı yaptım ben 45tl civarında. Deneme amaçlı küçük takıldım ve olduğunu gördüm. Sadece al sat yaptım o kadar. withdraw nasıl peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 kalkti o 1.5 saat filan oldu geri gelir herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 kaldırdılar 1-2 saat önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 ltc gittikce artiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 ltc 30u gördü beyler basın dedik size dinlemediniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 abi çinle paralel gitmiyor yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 hay sokim 24change'den okpay'e ordan btc-e'ye gectım, btc'yi aldım btc-e 24 hour hold koydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Abi bende 24change'de Btce gözüküyor ama btce properties- Coupon= var doldurulması gereken. Ne yazıyoruz ki oraya ? Yukarıyı doldur öyle gel diye uyarı veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 çinde 30 u kırarsa vericem 5 ltc i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 bingildak said: abi çinle paralel gitmiyor yalnızYA OLM BOŞVERSENE ARTIYOMU ARTIYO KARIŞTIRMA SEN ORALARI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Bu arada e obnet kullanan arkadaşlar var mı ? Günlük Limit ne kadar orada ? ( Kullandıktan 24 saat sonra mı kullanıyorsun, öyleyse çok kötü :( ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 gel gel yapıyolar lan, satıcı 30.50 de bekliyor 100 bin dolarlık malla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 bu btce ibnelik yapıyo bu arada tüm btclerimle ltc alamıyorum 0.00041074 btc bıraktı bununlada hiçbirşey yapamıyorum doğal olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 aha vurdular adsadsadsadsadsadsads 29,5 dan geldi 5 ltc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 fazla parayla iyi kar edersin ya kisa zamanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 abi hashahaha tak tak tak kapı çaldı bi baktım polis montlu tipler kapıda koca koca dedim almaya geldiler beni asuıhadsuıohadsuıoh adsuıohadsuıhadsuıhasd meğersem sitenin güvenliğiymiş yönetici diye bana gelmişler adsadsadsads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 okpay e geldi bu arada oğle saatlerinden beri bekleyen para. ama aylık limit doldu 70 dolar içerde kaldı amk. keşke yeni bi hesap açsaydım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 abi 24 change btc e geçişi kapalı yandex money alfacashier kapalı nerden kartla geçirebiliyoruz şuanda parayı btc-e ye :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 ahahaah bingildak ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 abi ltc i patlatıyolar ben aldım diye geçmiş olsun adam 3.5 milyon dolarlık satış girdi 28'e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 bingildak said: abi hashahaha tak tak tak kapı çaldı bi baktım polis montlu tipler kapıda koca koca dedim almaya geldiler beni asuıhadsuıohadsuıoh adsuıohadsuıhadsuıhasd meğersem sitenin güvenliğiymiş yönetici diye bana gelmişler adsadsadsads ahahha içe doğru sıçmışsındır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 ben 15 dakika once 1BTC'lik ıslem yaptım 24change->okpay->btc-e seklınde. btcyı aldım ama btcturke ucaramadım btc-e on-holda aldı 1btc'yi 24 saat boyunca. sıkıntı yok ama, nerdeyse masraflarımı cıkardı btc'de ki yukselis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar