fizban Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 ya bu arada düşündüm de, garanti bankası şubesine gidip swift isteğinde bulunursam doldururlar heralde o alanı ya. yarın sabah konuşayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 DoruK said: hastir ya diğer kartın limiti doldu diye yandexe attım parayı şimdi ne geri alabiliyorum ne de btc e ye ataibliyorum limiti çok azmış bunun aman dikkat edin commissions and limitations kısmına. para yatırırkenkiler yalan ama aylık 40k limit var ve exhange hede hödösü derken o limit doluyor bok gibi 40k rublem kaldı içerde oynatamıyorum 1 ay beklicekmişim şimdi dsfds abi günlük 30k rub atabiliyorsun hesaba. aylık limit 100k. parayı btc-e neden atamıyorsun ki? olmadı direk btc al alfacashier yada 24change'den Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Xenus said: DoruK said: hastir ya diğer kartın limiti doldu diye yandexe attım parayı şimdi ne geri alabiliyorum ne de btc e ye ataibliyorum limiti çok azmış bunun aman dikkat edin commissions and limitations kısmına. para yatırırkenkiler yalan ama aylık 40k limit var ve exhange hede hödösü derken o limit doluyor bok gibi 40k rublem kaldı içerde oynatamıyorum 1 ay beklicekmişim şimdi dsfds abi günlük 30k rub atabiliyorsun hesaba. aylık limit 100k. parayı btc-e neden atamıyorsun ki? olmadı direk btc al alfacashier yada 24change'denyok orada yazan yalan ben daha bugun 80k attım hesaba tek kartla da 40k sını atabildim btce ye 40k sı içerde kaldı 1 ay limitine takıldı :/ 300 500 lira için şimdi 1 ay beklicek 2.5k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 bir şey sorucam, 24change'le transfer yaparken liqpayment'a yolladı, cep telefona kod geldi, girdim yanlışlıkla kodu girdikten sonra 2 kere okey'e bastım, doğru olmasınma rağmen "limit doldu" gibi bir şey dedi. ne zaman tekrar denemeli? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 saatlik işlem limiti doldu demiştir o. 3d secure a gelmeden vermiştir hatayı. sorun yok. şu an bende aldım o hatayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 bu btc türkte yüksek fiyattan sattığınız bitcoinlerin parası hemen geliyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Olay ne lan. Nerden alıp nerde satıyonuz? Mini tuto pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 ne zaman denemeli abi tekrar? liqpayment hesabım verify oldu bu arada. yemyeşil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 imamizer said: geliyor. nasıl ödüyorlar paypal vs mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 verdiğin hesaba eft yapıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 havale yapıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 bankaya eft geldi bana kısa sürede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 imamizer said: saatlik işlem limiti doldu demiştir o. 3d secure a gelmeden vermiştir hatayı. sorun yok. şu an bende aldım o hatayı.yok supportla mesajlaştım aylık limit 40k bekliceksiniz diyor account verify edersen 100k ruble günlük limit oluyor transfer için ama online verification yok rusyaya postalaman gerek vs. vs. konuştuk baya supporttaki hatunla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 DoruK said: Xenus said: DoruK said: hastir ya diğer kartın limiti doldu diye yandexe attım parayı şimdi ne geri alabiliyorum ne de btc e ye ataibliyorum limiti çok azmış bunun aman dikkat edin commissions and limitations kısmına. para yatırırkenkiler yalan ama aylık 40k limit var ve exhange hede hödösü derken o limit doluyor bok gibi 40k rublem kaldı içerde oynatamıyorum 1 ay beklicekmişim şimdi dsfds abi günlük 30k rub atabiliyorsun hesaba. aylık limit 100k. parayı btc-e neden atamıyorsun ki? olmadı direk btc al alfacashier yada 24change'denyok orada yazan yalan ben daha bugun 80k attım hesaba tek kartla da 40k sını atabildim btce ye 40k sı içerde kaldı 1 ay limitine takıldı :/ 300 500 lira için şimdi 1 ay beklicek 2.5k yandex wallet'ına mı yansımadı 80k para? 40k sını ekledi 40k yı önümüzdeki aya mı bekletiyor yani? baya saçma refund talep edemiyormusun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Zep said: bu btc türkte yüksek fiyattan sattığınız bitcoinlerin parası hemen geliyor mu ? şunun için sordum http://qz.com/150946/as-bitcoin-booms-so-does-bitcoin-bank-robbery/ baya bir soygun oluyormuş o yuzden elde tutmak oldukça riski gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 abi daha 10 dolar almadık ne limiti asdasads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Zep said: Zep said: bu btc türkte yüksek fiyattan sattığınız bitcoinlerin parası hemen geliyor mu ? şunun için sordum http://qz.com/150946/as-bitcoin-booms-so-does-bitcoin-bank-robbery/ baya bir soygun oluyormuş o yuzden elde tutmak oldukça riski gibi hikaye cogu, sitelerin kendisi vurgun yapip ddos yedik diyolar. gecen bi site yedi ddos, herifler "polise basvurmicaz" diye aciklama yapti ustune Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 DoruK said: imamizer said: saatlik işlem limiti doldu demiştir o. 3d secure a gelmeden vermiştir hatayı. sorun yok. şu an bende aldım o hatayı.yok supportla mesajlaştım aylık limit 40k bekliceksiniz diyor account verify edersen 100k ruble günlük limit oluyor transfer için ama online verification yok rusyaya postalaman gerek vs. vs. konuştuk baya supporttaki hatunla ben bıngıldağa dedim onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Xenus said: DoruK said: Xenus said: DoruK said: hastir ya diğer kartın limiti doldu diye yandexe attım parayı şimdi ne geri alabiliyorum ne de btc e ye ataibliyorum limiti çok azmış bunun aman dikkat edin commissions and limitations kısmına. para yatırırkenkiler yalan ama aylık 40k limit var ve exhange hede hödösü derken o limit doluyor bok gibi 40k rublem kaldı içerde oynatamıyorum 1 ay beklicekmişim şimdi dsfds abi günlük 30k rub atabiliyorsun hesaba. aylık limit 100k. parayı btc-e neden atamıyorsun ki? olmadı direk btc al alfacashier yada 24change'denyok orada yazan yalan ben daha bugun 80k attım hesaba tek kartla da 40k sını atabildim btce ye 40k sı içerde kaldı 1 ay limitine takıldı :/ 300 500 lira için şimdi 1 ay beklicek 2.5k yandex wallet'ına mı yansımadı 80k para? 40k sını ekledi 40k yı önümüzdeki aya mı bekletiyor yani? baya saçma refund talep edemiyormusun?yok 40k hesabımda duruyor ama herhangi bir şey yapamıyorum parayla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 nasil ya 24change den ceksene direk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 olmuyo işte abi 40k transfer limiti var diyorum yandexte :) payment failed hatası veriyor 24changede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 24change den attım 2500+2000$ miles&smiles garanti mastercard haydi hayırlı traşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 yandex 1000rub almışım 30.127$ -49rub komisyon 1,48$ alfacashier 1000 btce ye transfer => 27.88$ (30,127-27,88=2,247$ komisyon) 940dan alış => 0.0296595 BTC transfer ücreti 0.001btc * 940 = 0,94$ 30,127$ yatırılan 1,48+2,247+,94=4,667$ komisyon yüzde %15 komisyona denk geliyor bu yöntem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Payment is possible via Visa or Mastercard CIS countries around the world. verify'dan önce bu geliyor liqpay'de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar