Auril Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 hep 20 liralık yiyodur :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Anhora said: Burger yiyeyim diye Deli Kasap diye bir yere gittim. Fiyatlar zaten 20'den başlayıp 200'e kadar çıkıyor. Adam 10 günlük sertleşmiş ekmekle sertleşmiş hamburger etini getirdi önüme. Olan 20 lirama oldu :( Daha da gitmem. bu ne lan hıyar diyip atsaydın adamın suratına niye yedin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 geçen bk dan texas smokehouse söyledim dedim bak füme adam gibi olsun valla geri gönderirirm geldi açtım baktım 2 dilim füme koymuş herif, kuryeye verdim geri arkadaşa söyle burger hazırlamasını öğrensin almıyorum bunu dedim aç kaldım tabii amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 bk çok zorda kalırsam sipariş veriyorum ya böyle aşırı canım istemesi lazım. çünkü hem geç hem soğuk geliyor hem de normal gidip yediğin fiyatın iki katı falan.sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Bir işe yaramayan fast food zinciri. Chicken Royale ve Hot Wrap'ten başka yemiyorum artık. Hot Wrap'e ne katıyorlarsa çok lezzetli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Auril said: geçen bk dan texas smokehouse söyledim dedim bak füme adam gibi olsun valla geri gönderirirm geldi açtım baktım 2 dilim füme koymuş herif, kuryeye verdim geri arkadaşa söyle burger hazırlamasını öğrensin almıyorum bunu dedim aç kaldım tabii amk şundan yedim, 30tl civarı doyurucuydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 bunun burgeri okuz gibi ya. 2-3 tanesi goldbareni bile doyuruyormus bi rivayete gore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 yok artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 geçen ankara'da gobitte'de haşmetlim yedim, 100gr dana bonfileli.etin tadı güzeldi baya, ayrıca diğer hamburgleri de baya güzel gözüküyordu. patates kızartması da güzeldi.tavsiye ederim http://www.gobitte.com.tr/CMSFiles/ProductImages/BigImage/hasmetlim_635488077233006993.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 butik hamburgeci fiyatına fast food satıyor bu herifler ve de satabiliyorlar ya, ben de ona yanıyorum.... ha benim de yemişliğim var 6-7 kere :D ama mümkün olduğunca az yiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Tadı iyi, sınırsız içecek falan derken kanına giriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 aynen öyle. hakiki burger yenilecek paraya çakma baconla beleş içecekle kandırıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 burger budur saygılar http://www.oburcan.com/wp-content/uploads/2013/12/fb3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 carls jr : bok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 fistan ban pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 enginar mı var arasında onun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 evin yanında var. 3 kere yedim farklı farklı denedim falan. hepsi bok gibiydi. karşısında manu burger varken gidip oraya carl jr açmışlar. yazık gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 İzmirde var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Son zamanlarda fiyatlarını gereksiz arttırdılar ama ondan önce fiyatına göre gerçekten güzel hamburger sunuyordu ki bence hala arada insanın canı istiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 famous star hala fiyat performans olarak iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Uğraşmayın Eli yüzü düzgün bir kasaptan,kasap köfte alıyorsunuz, (itimat direk butik burger köftesi veriyor) Marketten de hamburger ekmeği, bbq sos,hardal, kavanoz turşu vbalıyorsunız. Evinizde bimden alınma tavaya koyup eti güzelce pişiriyorsunız (özel krep tavaları oluyor bim de bu iş için biçilmiş kaftan. Saç ocak görevi görüyor) ?? Profit. 1 hamburger parasına minimum 4-6 hamburger yapıyorsunuz. Ayrıca ocak arkasında aşçıların neler yaptığını düşünmeniz gerekmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 neden alıyorsun hazır kötü köfteyi, al kıymanı kendin yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 ben sadece 1 tane burgerini sevdim. diğerleri vıcık vıcık soslu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 hangisi o ? Vıcık vıcık sos konusuna kesinlikle katılıyorum... Ben hep cıkartıyorum sosları artık... Cok lazımsa açar kendim dökerim. Bir de milletin elinin ayarı yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 big burger with cheese benim sevdiğim. az koymuşlardı sosunu. hatta hiç koymasalar daha süper olur bence. burger kingdeki whooperın bir üst leveli gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar