John_Silver Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Kısa sürdü :) oh be, nijerya maçından sonra iyi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 caktik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 DarKRideR said: Ayrıca bu akşam için Jones'un sarı kart görmesini ve maçta önce 2 sonra 3 gol olmasını bekliyoruz. Ha bir de ilk yarı bir gol tabii ki asdfasd Jones kart göreydi secde ederdim şu maçtan sonra asdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 adamlar 80 dakka yattı lan gana golü daha erken bulsaydı daha güzel maç olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=7bZwr2FeC_Q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 ahah çok iyiymiş. kalenin arkasına geçtikten sonra skece bağlamışlar gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 AHHahah - Sinirleri bozulmuş çocuun. AHahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Bu akşamki maçlar nolacak bakalım, Brezilya - Meksika maçında Cüneyt Çakır faktörü var kafadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 http://i.imgur.com/TIdOxpB.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 amerika gruptan çıksın ya. soccer orada populer bir spor olsun. türkiye'den falan topçu gitsin vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 ABD bir şekilde çıkıyor ya grup güçlü olsa da. Bence gerçek ölüm grubu burası. Diğer ölüm grubu denilen gruplarda 3'er tane çok güçlü 1'er patates vardı (Kosta Rika patlattı gerçi) Bu grupta ise Almanya liderliği net olsa da, Portekiz gibi bir başaltı takım, Kuzey Amerika ve Afrika'nın en iyi takımları olması net ortamı kızıştırıyor. Fildişi kadro olarak büyük dursa da Gana'nın takım oyunu ve savunma disiplini bir adım önde, ki bu dediğim 2 şeye sahip belki de ilk Afrika takımı oldukları için 4 sene önce yarı finalin eşiğinden döndüler son dakikada Bugün en sıkıcı grup başlıyor. Belçika kadronun hakkını verirse yarı final bile görür ama çok hantal oynuyorlar. Feci sürprize açık grup, Güney Kore bir şekilde çıkabilir. Cezayir pek puan alamaz ama defansları kuvvetli, Kore değil de Rusya'ya çelme takarlar bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Yalnız şimdi şöyle bir elemelere baktım da, elemelerde de patatesmiş Portekiz. Bugünkü maçlarla ilgili tahminim: Bre 3 - 0 Mek Bel 2 - 0 Cez Rus 2 - 0 Kor Brezilya seyirci gazıyla, hakem bonusuyla 3'ler yine. Belçika'nın kadrosu çok sağlam. 3-0 beklenebilir Muhtemelen iştahı da kabarmıştır, büyük açılış yapalım derler. 2-0 olası tahmin. Rusya - G.Kore biraz değişik, tahmin edilemez bir maç. Rusya geçen turnuva çok iyiydi de Arshavin falan yok piyasada. Elemelere bakınca gruplarda iyi gitmişler, G. Kore ise elemelerde İran'ın ardından 2. olarak gelmiş buraya. 2-0 veya 1-0 Rusya alır gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Portekiz, Avrupa'nın Arjantin'i ya Bala göte turnuvalara gelip hep patlıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 meksika gol atar bence bugun. brezilya nın defans oyuncularının überliğine rağmen yediği golü gördük. 4-1 diyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 O her maç olmaz ama ben de 2.5 gol üst alacağım sdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Rusya Kore maçı bilinmeyen bugün de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Merak edenler için şöyle bir "takım takım analiz" buldum ingilizce: http://sport.uk.msn.com/world-cup-2014/msn-world-cup-draw-team-by-team-analysis394845 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 brezilya meksika 3-0 brezilya hem ilk mac heyecanını atmıs hem biraz rahatlamıs olur meksikada hırvatistan kadar kaliteli degil brezilya defansı yemez dedim ama akıllarda bir süphede kalmadı degil belcika cezayir 3-0 bu da 2-0 gibi geliyor ama 85 sonrası son bi tane daha itelerler heralde rusya kore 2-1 bunu direk salladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 brez maçı 3-1 yazın kaybederseniz tantuni iade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Cezayir'i ben hiç izlemedim ama izleyenler sanılanın aksine çok iyi bir takım olduğunu söylüyorlar. Hani bugün belki yine yenilirler kadro farkından dolayı vs. ama kesinlikle fark yemezler vs. diyorlar. Hatta mutlak gol bulurlar deniyor. 2.5 iyidir o maça ama handikap vs. düşünmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Belcika- Cezayir 3:0 daha da fazla olabilir. Brezilya-mexiko 2:1 Rusya-Kore 1:0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Cezayir bu sene Afrikadan gelen en iyi kadro olabilir. Belçika ve Rusya'yı herkes gibi ben de çok merak ediyorum ama Cezayir bir İran bir Nijerya değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 cezayir de cok iyi adamlar var hatta fransa oyuncularını çalmasa cok daha iyi oyuncuları olucaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Minigame'de skor tahmini olarak 2-0 ile 3-0 arasında kaldım bu son yorumlardan sonra. guh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 belçika iyi takım ama hantallar biraz. cezayirde denildiği kadar iyiyse h0 ı zorlarım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar