Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Brezilya 2014 Dünya Kupası

Cons

Öne çıkan mesajlar

ABD bir şekilde çıkıyor ya grup güçlü olsa da. Bence gerçek ölüm grubu burası. Diğer ölüm grubu denilen gruplarda 3'er tane çok güçlü 1'er patates vardı (Kosta Rika patlattı gerçi)

Bu grupta ise Almanya liderliği net olsa da, Portekiz gibi bir başaltı takım, Kuzey Amerika ve Afrika'nın en iyi takımları olması net ortamı kızıştırıyor. Fildişi kadro olarak büyük dursa da Gana'nın takım oyunu ve savunma disiplini bir adım önde, ki bu dediğim 2 şeye sahip belki de ilk Afrika takımı oldukları için 4 sene önce yarı finalin eşiğinden döndüler son dakikada

Bugün en sıkıcı grup başlıyor. Belçika kadronun hakkını verirse yarı final bile görür ama çok hantal oynuyorlar. Feci sürprize açık grup, Güney Kore bir şekilde çıkabilir. Cezayir pek puan alamaz ama defansları kuvvetli, Kore değil de Rusya'ya çelme takarlar bence
Sosyal ağlarda paylaş

Yalnız şimdi şöyle bir elemelere baktım da, elemelerde de patatesmiş Portekiz.

Bugünkü maçlarla ilgili tahminim:

Bre 3 - 0 Mek
Bel 2 - 0 Cez
Rus 2 - 0 Kor

Brezilya seyirci gazıyla, hakem bonusuyla 3'ler yine.

Belçika'nın kadrosu çok sağlam. 3-0 beklenebilir Muhtemelen iştahı da kabarmıştır, büyük açılış yapalım derler. 2-0 olası tahmin.

Rusya - G.Kore biraz değişik, tahmin edilemez bir maç. Rusya geçen turnuva çok iyiydi de Arshavin falan yok piyasada. Elemelere bakınca gruplarda iyi gitmişler, G. Kore ise elemelerde İran'ın ardından 2. olarak gelmiş buraya. 2-0 veya 1-0 Rusya alır gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

brezilya meksika 3-0
brezilya hem ilk mac heyecanını atmıs hem biraz rahatlamıs olur meksikada hırvatistan kadar kaliteli degil brezilya defansı yemez dedim ama akıllarda bir süphede kalmadı degil
belcika cezayir 3-0
bu da 2-0 gibi geliyor ama 85 sonrası son bi tane daha itelerler heralde
rusya kore 2-1
bunu direk salladım
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...