Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1 Senelik Cyberghost vpn 7 dolar

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
O Tunnelbear gibi olanlari sevmiyorum ben, guzel servis, fiyati uygun, mobilde cok iyi; ama OpenVPN dosyalarini ya da L2TP sunucularini vermiyor. Neden gizliyor anlamak guc.
Mesaj tarihi:
Oha baya hızlıymış private internet accesse göre.
Yıllık 7 dolar da ba ahoş oldu sdsdfs.
Tam şirkete kullanmalık valla.Şirket networkunden vpn e bağlanınca , vpn bağlantısı yapıldığı anlaşılabiliyor mu kolayc?N etwork administrator falan anlıyormu çat diye vpn bağlantısı yapıldığını?
Mesaj tarihi:
Bol eşekli,cüceli günler dilerim...

Şuan hız iyi ama bu kampanya böyle devam ederse server'ların dolulugu patlayacak gibi bir his var içimde ^^ ondan sonra da account upgrade ile ugrasırız eahu
Mesaj tarihi:
Dark_Soul said:

Tam şirkete kullanmalık valla.Şirket networkunden vpn e bağlanınca , vpn bağlantısı yapıldığı anlaşılabiliyor mu kolayc?N etwork administrator falan anlıyormu çat diye vpn bağlantısı yapıldığını?

program kullandığın için anlaşılır ve sana hop kardeş sen napıyorsun diyebilir IT ciniz
Mesaj tarihi:
Gördüğüm kadarı ile kredi kartında sorun çıkarabiliyorlar , ben paypalla aldım sorunsuz ama hesap verified 'di ,o yüzden sordum

Aluriel said:

abi normalde kullandığım hesap zaten başka alışverişlerde vs. anlamadım niye böyle kıllık çıkardılar
Mesaj tarihi:
Editor said:

Dark_Soul said:

program kullandığın için anlaşılır ve sana hop kardeş sen napıyorsun diyebilir IT ciniz

Program kullanmıyorum ki.Windowsdan vpn bağlantısı oluşturup ordan giriyorum.
  • Yeni Oluştur...