Fin Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Masticore said: Bir de soyle bisey var 5 device'li nasil acaba deneyen var mı ? http://www.hsselite.com/pre_purchase4?trial=1&year=1&c=TR (tu) tam aradığım buydu süper :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 default dns ile uydunette bağlantı hatası vermeye başladı cyberghost kullanırken. https://rest.cyberghostvpn.com/cg/status şu sayfa açılmıyor mesela benzer sorun yaşayan var mı başka? dns değiştirince sıkıntı kalmadı ama merak ettiğim için soruyorum sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 yakında ip blockta koyarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 yıllık 49 euro diyo nası ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 şu vpn niye lazım anlayamadım bir türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 telekom cikislari hep ayni yerden, ping dusurmek icin faydasi var baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 GERGE said: HideIPVPN. HideIPVPN almaya karar verdim. Ama hangisini alacağım bilemedim. US VPN UK VPN VPN & SmartDNS P2P/BitTorrent VPN Canada VPN Nedir bunlar tam olarak ? Farkları nedir ? Türkiye' den bağlanacak adam için hangisi önerilir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Jeeztro said: GERGE said: HideIPVPN. HideIPVPN almaya karar verdim. Ama hangisini alacağım bilemedim. US VPN UK VPN VPN & SmartDNS P2P/BitTorrent VPN Canada VPN Nedir bunlar tam olarak ? Farkları nedir ? Türkiye' den bağlanacak adam için hangisi önerilir ? ben baya bi süre us vpn + smart dns kullandım fena değildi vpn programı öyle ahım şahım yavaşlık yaratmıyor şimdi yeni kampanya yapmış zaten hemen yıllık güncelleme yaptım bu sefer uk vpn + smart dns aldım 24.99 $ 'a bu ay aylıklar %90 indirime girmiş 0.99'a aylık veriyorlar denemek için alabilirsin gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 VPN'nin hangi ulkeden oldugu iste, SmartDNS temel olarak Hulu, Netflix, CR filan kullanmak icin ama. Normal paketlerde torrent yasak, torrent paketi de onun icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Ya aslında benim istediğim twitch, youtube falan takılmadan oynasın. ama internet zaten 3mbit, çok farketmezse hiç denemeyecem. twitch de source modda takılmadan izleyemiyorum. popcorn time da öyle mesela, gerçi torrent yok diyorsun zaten çalışmaz herhalde bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Hizli Twitch ya da YouTube istiyorsan livestreamer ile threaded stream yap mpv uzerinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 1 sene vyprvpn kullandım çok iyiydi. 10 usd yenilemek istemedim aylık. hideipvpn 41.99 usd senelik şu an, gayet cazip. 3 device desteğide included zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 vyprvpn candır... sonra cvpn gelir tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 HideIPVPN en iyilerden cunku sunlarin hepsini sunuyor: [list] [*] OpenVPN/PPTP/SSTP/L2TP [*] Proxy sunucusu kullanimini aldigin sunucularda. [*] SmartDNS [*] SoftEther sunan ender saglayicilardan, SotfEther'in sistemi firewall gecme isinde en iyilerden. [*] Kendi yazilimi da var VPN ve SmartDNS ayarlari icin. [*] Hizi da epey epey iyi. [*] Yillardir ortada. [/list] Cok dusunmeden alabilirsiniz derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 geçenlerde tunnelbear iyi diyordun. Almaz olaydım. Gaza getirme milleti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Tunnelbear kullaniyordum ben de. Bir tane iyi diye bir sey yok ki? Yillarca HideIPVPN kullandim, Tunnelbear Turkiye'ye ozgu yillik $20 olunca ona gectim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 şu nasıl acaba 20 dolar 3 yıllık veriyor hem de 5 device https://deals.cultofmac.com/sales/vpn-unlimited-premium-plan-3-years-of-hacker-protection-more Bu da 40 dolar lifetime... adsasf https://deals.cultofmac.com/sales/vpn-unlimited-lifetime-subscription Muhtemelen seni free ile premium arası bir yere sokuşturuyor bu parayla... Gerçi kendi sitesinde yok bu teklif... ama serverların yeri kötü geldi https://www.vpnunlimitedapp.com/pricing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yloibx Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 bunu duyunca ben aylık 7 dolar veriyorum diye direk iptal ettirdim kullandığım vpn'yi sonra bana mail attılar isterseniz %50 indirim yapalım diye keşke önceden iptal ettirseymişim saf gibi 7 dolar ödüyordum her ay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 valla ben koydugum günden beri VPN Unlimited'in free versiyonunu kullanıyodum yani 1 hafta trial'i var onu. Gayet güzel ve cep telefonu app.'i cok iyi. 20 dolara 3 senelik alıcam bugun yukarıdaki link'ten. Hem de 5 device olması mükemmel Sizde trial'ini bi deneyin sitesinden isterseniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 kullandığınız vpn hep açık mı? modemden mi konfigüre ediyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 PC'den kullaniyorum ben, bir blacklist'im var, icinde Paticik, banka, Bilkent filan var; kalan her yer icin tamamen acik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 GERGE said: PC'den kullaniyorum ben, bir blacklist'im var, icinde Paticik, banka, Bilkent filan var; kalan her yer icin tamamen acik. peki direkt olarak modemden yapmak mantıklı olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 olmaz. kapatmak gerekebiilr bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 en uygunu da tunnelbear galiba? 20 dollarlık şey aktif sanirim. alıp geçeyim bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 yav hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar