Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

BMW i8

Feamer

Öne çıkan mesajlar

• 9 ay sonra ...
Aracın gövde komple yapıştırmaymış ya la, adamlar sırf yeni teknoloji production malzemeleri kullandığı için aracın fiyatı o kadar uçuk.

Fabrikaya maliyeti satış fiyatının yarısı bile değildir, R&D'ye yapılan harcamaları çıkarıyolar.

Ama arabanın hakkını vermişler,sırf dış görünüşten bile satıyo kendini.
Sosyal ağlarda paylaş

lan ise gidip gelirkenki toplam 20 dakika yol yaptigim vakit bile en az 2-3 tesla goruyorum

ben arabayi her gordugumde oaoav lan falan diyorum burda normal siradan bi araba gibi millet nesi var lan diyor tesla diyince

her anlamda diger arabalardan ustun bi de oyle abarti bir fiyati yok abi insan niye hala benzinli araba kullanir anlamis degilim.
Sosyal ağlarda paylaş

Suark said:

adamlar 1.5 yıl sonra koca gezenin üzerinde spesifik bir noktayı tuttuyorlar uzay aracına
sonra "öyyy öröbölör çök töknölojök"
abı hufff öncamı nası yapmışlar

araba elektroniği kadar geri teknoloji yok lan, adamlar 3310 üretiolar hala.

şu çok doğru ya
o kadar geri ki araba teknolojisi, hele hele yazılım/bilişim tekonolojileri ile karşılaştırıldığında

adam şerit dışına çıkınca alarm yaptık diye 2014'te araba satmaya çalışıyor, kinect ile image processing adına neler yapılıyor, adamlar beyaz şeridi background'tan ayırabildik arabaya da embedded yaptık diye pazarlıyorlar...
Sosyal ağlarda paylaş

paramecium said:

Selam,

Şu dönem çıkan elektrikli otomobillerin birçoğu sırf 'ben de varım' demek için tanıtılan modeller.

Toyota yıllardır model satıyor, hâlâ Tesla hariç adam gibi bir model yok.

BMW&Toyota venture sadece Toyota'ya diesel motor sağlamak için değil :P

Saygılar.

Durum aynen bu. Bmw i8 ve i3 ten baya bir zarar yapıyor ancak bmw her zaman bazı teknolojilerin öncüsü oldu.

Teslanın son zamanlarda ki başarısından dolayı bir tırsma var şu anda almanlarda.

http://arstechnica.com/cars/2014/10/porsche-mercedes-building-electric-cars-to-challenge-tesla/
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...