Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 hiçbirini izlemeden bunu izlemek ne alaka :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 daha dogrusu yekeyeke gibi 1-2 bolum izleyip birakmistim cogunu, iron fiste bakmamistim bile. gerek yokmus gibi geliyor su an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 yekeyeke said: Jessica Jones'u bi 5 bölüm izleyip bırakmıştım. Daredevil'i da 3 bölüm falan anca. Ironfist'i 1 bölüm izledim. Diğer amcaya hiç bakmadım. Oturup yarımları bitireyim, izlemediğimi de bitirip öyle indiriyim bari. Teşekkürler yorumlar için. Jessica Jones'un 5. bölümünü izleyip bırakabildin mi? 4 bölüm seni o beşinci bölüme hazırlamak içindi 5'de öykü kopuyordu. Sanırım tür senin türün değil. kasma zamanını harcama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 çizgi romanalrı okumadım hiç netflix üyeliği olup can sıkıntısından dizi izleyen bir adamım daredevil 5 jessica jones 4 luke 3 iron fist 1 defenders 3 faln şimdlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 yekeyeke said: Her karakterin dizisini ayrı ayrı izlemeden de bu dizi izlenir mi yoksa hepsini ayrı ayrı bitirmek mi lazım?sadece daredevili seyret bence. jj a unda basina bi bak, sararsa devam edersin. gerisini salla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 luke cage iyi ya gayet, jessica'dan iyi hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 DarKRideR said: luke cage iyi ya gayet Long live the chief https://www.youtube.com/watch?v=JE_kwdfapUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 off sırf şu cottonmouth reyis (ve klüp sahneleri) için izlenir zaten luke cage. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Luke Cage’in sonu kötü bir, yoksa süper. Baştan sona Alias korudu kaliteyi, bir de Daredevil sezonları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 iron fist dışında diğerleri iyiydi hep ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 iron fist de iron fist harici iyiydi sdf. ward falan özellikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Türk Restoranları da meşur oldu yalnız. Nerde manyak terrörist var, bizim reteraunlarla ilişkisi çıkıyor ssdfgsdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 GERGE said: Luke Cage’in sonu kötü bir, yoksa süper. Baştan sona Alias korudu kaliteyi, bir de Daredevil sezonları. luke cage black power dizisiydi ya. adamı seviyorumda, zenci şeysinin şeyini şey etmişler resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 blaxploitation terimin adı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 onun da mı terimi varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Cokomantis said: 3. bölüm başı zorunlu paylaşım. izlemeyen bakmasın, kendi kendinize süprizi bozmayın sdf http://i.imgur.com/1HIbAMY.jpg http://i.imgur.com/4dOsySy.jpg ama insan bi haluk bilginer koyar :P ohoo constantinople deyil de dendi. Bolumu izleyince direk Umut Sarikaya'nin o meshur karikaturu aklima geldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 meh bitti. on numara değildi. neyse punisher geliyor. Birde ironfist kötüüüüüü hala daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 bitti simdi, tuttum ben. 5 sezonun ardindan guzelce birlestirip topladi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Script zayıftı ama eğlenceli olmuş. Daredevil nasil çıktı oradan :) Birde Punisher'ı bekliyordum dizide çıkmadı binayı Punisher'a havaya uçurtsalardı sonunda trailer koymuşlar sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Dragonfire said: Birde ironfist kötüüüüüü hala daha. Ironfist'in orjinali oyle çizgi romanla tutarlı karakter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 onun cızgı romanı ılgı gordu mu hıc? toptan luzumsuz gıbı ıron fıst... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 karakter olarak kötü demedim, ama çizgi romandaki karakter biraz daha magic affiliated. kötü kısmı dövüş kısımlar falandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 dr strange ve bir elemanla daha güzel bir serileri vardı. arada peter parkerin geldiği tam hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 solo olarak the immortal iron fist diye bi seri var o iyi baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Ergenlikten cikamamis daha fist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar