Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kedi Kumu

bingildak

Öne çıkan mesajlar

• 3 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Slika 3.8L kullanıyorum. Ayda 4 tane gidiyor 2 kediye. Netten alıyorum 5.5 liraya geliyor. Geçen 10 tane aldım.

Pudralı kokululara kedilerim tuvaletlerini yapmıyorlar bu arada sevmiyorlar. Slikayı hergün temizledin mi sıkıntı yok. Ama hergun kumu karıştırıp balkonda bi 5-10 dk bekletmen gerekiyor havalanması lazım öyle daha temiz kalıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Aluriel said:

http://www.vancatburada.com/Kedi-Kumu-2x10kg-Ince-Sade,PR-6.html

şu linktekini aldım sade kokusuz olandan. daha koymadım yeni değiştirmiştim 1-2 gün önce.

şunu uplayayım tekrardan

10 kglin olanların biri 3 haftaya yakın gitti 2 kediye. mırmırla aynı gibi bi fark yok kullanım süresi ve kolaylık açısından. şimdi bu 2. paket de bitince şu eczacıbaşının çıkardığı varmış bi tane pisipisi diye, bi de onu denerim bakalım.

ama bu vancatin kargo olayı iyi baya. 2 güne geldi hemen bi de markete/petshopa vs gidip 20kg taşımak zorunda kalmadım. o iyi oldu hehe
Sosyal ağlarda paylaş

Pisipisinin en büyük sıkıntısı pudranın tüm evi toz duman etmesi.
Everclean iyi baya bu konuda ama pahalıya geliyor o da. Hala bir sonuca varabilmiş değilim ben bu kum konusunda.

Silikon deneyeceğim bir sonrakine.

Ama sanırım kum doğru yöntem.

Bir de omega-paw'un self-cleaning litter box'ı var. Bundan TR'de gören oldu mu? İnanılmaz bir şey.
Sosyal ağlarda paylaş

silikon deneme bile bence. yutarsa falan es kaza sıkıntı baya sonrası. ayrıca temizlemesi falan daha zor.

şu ana kadar inceli olanlar bariz daha iyi hem kolaylık, hem temizlik, hem de kullanım süresi açısından. mırmır ve vancat kullandım işte. aynı sayılır ikisi de.

bi tur deneyeyim diyordum pisipisiyi ama pudra olayı öyle anlattığın gibiyse gereği yok denemenin. vancate devam, yada bulabilirsem mırmır yine.
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.evcilbesinleri.com/ever-clean-ekstra-guclu-kokulu-kedi-kumu-6kg-15676.html

bunu kullandım fiyatı bu tarz kumlar arasında baya pahalı aslında ama genele vurduğumuzda o kadar pahalı değil. tüketimi çok daha düşük diğer kristallere nazara. idrar kütleleri çok rahat alınıyor. bir paket sanırım 3 hafta falan gitti bir kediye. ayda 35 liraya falan gelir, ne koku ne de temizleme zorluğu. baya memnun kaldım. bu ay farklı bir şey deneyeceğim bakalım. tavsiye ederim ama ürünü çok fiyat aramıyorsanız
Sosyal ağlarda paylaş

yalnız kedilerin bu tarz kumu kullanırken kutudan ayaklarında kum taşımalarına nasıl engel oluyorsunuz? kristal'de 2-3 tane çıkardı büyük olduğu için alır geçerdin. bunda ufacık onlarca, yüzlerce çıkıyor her girip çıktığında. var mi pratik bir çözümü bulduğunuz?
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

yalnız kedilerin bu tarz kumu kullanırken kutudan ayaklarında kum taşımalarına nasıl engel oluyorsunuz? kristal'de 2-3 tane çıkardı büyük olduğu için alır geçerdin. bunda ufacık onlarca, yüzlerce çıkıyor her girip çıktığında. var mi pratik bir çözümü bulduğunuz?

http://mcdn01.gittigidiyor.net/6494/Bosch-BKS4003-Sarjli-Supurge__64945403_0.jpg

asdfg
Sosyal ağlarda paylaş

Tchibo'nun evcil hayvan haftasını takip et.
Orada böyle muşamba gibi bir şey var, rulo halinde, gri. Ama muşamba değil tabi. Çıktıklarında kumun çoğunu alıyor ayaklarından.
Ama o kum tüm odaya illaki yayılıyor, örtü olsun olmasın; temizlik yaparken temizleniyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...