souldarkorn Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Aluriel said: vancatlerin kargosu bugün geldi bakalım. şimdiki kum bitince deneyelim. Hangi çeşidini aldın kumun ? Eski kullandığına göre daha iyi mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 http://www.vancatburada.com/Kedi-Kumu-2x10kg-Ince-Sade,PR-6.html şu linktekini aldım sade kokusuz olandan. daha koymadım yeni değiştirmiştim 1-2 gün önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Aluriel said: http://www.vancatburada.com/Kedi-Kumu-2x10kg-Ince-Sade,PR-6.html şu linktekini aldım sade kokusuz olandan. daha koymadım yeni değiştirmiştim 1-2 gün önce. tam alacaktım da şu tc kimlik no isteyen yerlere kıl olmaya başladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 her yer isteyecek artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Kedi kumu alırken de istemesinler ama ayıp lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 internet üzerinden yapılan bütün alışverişlerde artık TC kimlik no istenecek, uygulama geliyor. istersen kedi kumu sat, istersen u...u fark etmiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 2 yıl sonra kedi kumuna geçtik, ne rahatmış yav günde 1 kere al topakları at ne koku var ne bişi valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Biz de breeder celect, cat pellet vs kullaniyorduk veteriner Marin Cat onerdi topaklasmasi vs cok basarili ince taneli olan cok cok iyi yalniz uzun tuylu kediler kumlari tasiyabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Slika 3.8L kullanıyorum. Ayda 4 tane gidiyor 2 kediye. Netten alıyorum 5.5 liraya geliyor. Geçen 10 tane aldım. Pudralı kokululara kedilerim tuvaletlerini yapmıyorlar bu arada sevmiyorlar. Slikayı hergün temizledin mi sıkıntı yok. Ama hergun kumu karıştırıp balkonda bi 5-10 dk bekletmen gerekiyor havalanması lazım öyle daha temiz kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 kristalden normal kuma geçtiğimden beri inanılmaz mutluyum bitti sorunum vs. bir ara detaylı yazarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Aluriel said: http://www.vancatburada.com/Kedi-Kumu-2x10kg-Ince-Sade,PR-6.html şu linktekini aldım sade kokusuz olandan. daha koymadım yeni değiştirmiştim 1-2 gün önce. şunu uplayayım tekrardan 10 kglin olanların biri 3 haftaya yakın gitti 2 kediye. mırmırla aynı gibi bi fark yok kullanım süresi ve kolaylık açısından. şimdi bu 2. paket de bitince şu eczacıbaşının çıkardığı varmış bi tane pisipisi diye, bi de onu denerim bakalım. ama bu vancatin kargo olayı iyi baya. 2 güne geldi hemen bi de markete/petshopa vs gidip 20kg taşımak zorunda kalmadım. o iyi oldu hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Abi ro cat ile mutluyum ya ama kristal olmayanı. Kristallerle hiiç mutlu olmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Aluriel said: ben pisipisi ince kullanıyordum sürekli. yanlışlıkla kalın taneli olanını aldım geçenlerde. yaklaşık 2 kat daha fazla dayanıyor, daha az etrafa saçılıyor. inceyi almam artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Pisipisinin en büyük sıkıntısı pudranın tüm evi toz duman etmesi. Everclean iyi baya bu konuda ama pahalıya geliyor o da. Hala bir sonuca varabilmiş değilim ben bu kum konusunda. Silikon deneyeceğim bir sonrakine. Ama sanırım kum doğru yöntem. Bir de omega-paw'un self-cleaning litter box'ı var. Bundan TR'de gören oldu mu? İnanılmaz bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 silikon deneme bile bence. yutarsa falan es kaza sıkıntı baya sonrası. ayrıca temizlemesi falan daha zor. şu ana kadar inceli olanlar bariz daha iyi hem kolaylık, hem temizlik, hem de kullanım süresi açısından. mırmır ve vancat kullandım işte. aynı sayılır ikisi de. bi tur deneyeyim diyordum pisipisiyi ama pudra olayı öyle anlattığın gibiyse gereği yok denemenin. vancate devam, yada bulabilirsem mırmır yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 http://www.evcilbesinleri.com/ever-clean-ekstra-guclu-kokulu-kedi-kumu-6kg-15676.html bunu kullandım fiyatı bu tarz kumlar arasında baya pahalı aslında ama genele vurduğumuzda o kadar pahalı değil. tüketimi çok daha düşük diğer kristallere nazara. idrar kütleleri çok rahat alınıyor. bir paket sanırım 3 hafta falan gitti bir kediye. ayda 35 liraya falan gelir, ne koku ne de temizleme zorluğu. baya memnun kaldım. bu ay farklı bir şey deneyeceğim bakalım. tavsiye ederim ama ürünü çok fiyat aramıyorsanız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 yalnız kedilerin bu tarz kumu kullanırken kutudan ayaklarında kum taşımalarına nasıl engel oluyorsunuz? kristal'de 2-3 tane çıkardı büyük olduğu için alır geçerdin. bunda ufacık onlarca, yüzlerce çıkıyor her girip çıktığında. var mi pratik bir çözümü bulduğunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 ince taneli mi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 baya ince evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 bingildak said: yalnız kedilerin bu tarz kumu kullanırken kutudan ayaklarında kum taşımalarına nasıl engel oluyorsunuz? kristal'de 2-3 tane çıkardı büyük olduğu için alır geçerdin. bunda ufacık onlarca, yüzlerce çıkıyor her girip çıktığında. var mi pratik bir çözümü bulduğunuz? http://mcdn01.gittigidiyor.net/6494/Bosch-BKS4003-Sarjli-Supurge__64945403_0.jpg asdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 şey düşündüm, çıktıklarında pati attıkları yere böyle nemli bir bez koysam acaba kumu orada toplar mı ki? ayağını eşelemez ama en azından dokunduğu nokta biraz toplar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 öyle vuuuvvvuuuvvv yapan şeylerden korkuyoruz. şu herşeyi çözüyor. http://www.banat.com/upload/data/images/products/730624%5B1%5D.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 bende bunun uzun sopalı versiyonu var adssad onu kullanıyorum zaten 2 kere elektrikli olanları aldım 2 kere eve gelen arkadaşlar sarhoş bir şekilde bir yerleri temizlemeye çalışırken bozdular asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 ince taneli kum fena oluyo ya her yer kum oluyor. iri tanelide ise, kum kabının 50 metre ötesine kadar taşıyabilme potansiyeli var ayağına takılan taneyi asdhufha çözüm yok galiba bu olaya ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Tchibo'nun evcil hayvan haftasını takip et. Orada böyle muşamba gibi bir şey var, rulo halinde, gri. Ama muşamba değil tabi. Çıktıklarında kumun çoğunu alıyor ayaklarından. Ama o kum tüm odaya illaki yayılıyor, örtü olsun olmasın; temizlik yaparken temizleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar