hunty Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Bir hafta sonra 2. dedliftimi yaptim. Dusuk kiloda tutuyorum simdilik. Bu sefer agri yok. Belimi daha dogru tutuyorum sanirim. Belim elverdigince Rus gibi domaliyorum. Yalniz koca salonda bir tane Deadlift bilen adam yok. Videolardan anladigim kadari ile yapiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Emre333 said: herşeyiniz tamam tek eksiğiniz deadlift sanırsam. bunu diyen kişi 3 çeşit curl yapmıyosa neyim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 bu 5x5 programına baktım da ek olarak hareket eklemeli miyim sizce? Mesela wrist ve forearm egzersizleri yapıyorum bunlara devam etmeli miyim ya da omuz için hangi hareketleri çalışmalıyım 5x5'e başladığımda da? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 hangi program? bi düzine 5x5 programı var. iki wrist curl yaptın diye program bozulmaz o sana kalmış. programın temelleriyle çok oynamıycan sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 daha bulamadım 5x5 programlarını araştırıyorum hangisi daha iyidir bilemedim. benim merak ettiğim şey mesela benim el ve ayak bilekleri ince bunları da çalıştırmak için ayrıca hareket yapmam gerekir mi yoksa 5x5 yeterli olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 çalışma öncesi ısınma egzersizi olarak ne tavsiye edersiniz, internette baktığımda strech ve warm up diye ikiye ayırmışlar tam bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Warm up kardiyo. Eliptikte düşük seviyede yavaştan başla, 1-1.5 dakika sonra zorluğu ve hızını arttır. Sen zaten zayıf adamsın 5dkdan fazla yapma erir gidersin iyice. Stretch de yap tabi zararı yok. Da ben genelde her hareketi ilk bi düşük kiloyla yapıyorum alıştırma babında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 nice.. eliptik de var evde iyi iyi ondan da yırttık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Stretching yapmiyorsun o aksine antrenmani olumsuz etkiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 stretching olayı önemli abi kası kısaltırsın yapmak lazım. he sırtta yapılmayabilir. malum daha iyi şekil alıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Litminov said: daha bulamadım 5x5 programlarını araştırıyorum hangisi daha iyidir bilemedim. benim merak ettiğim şey mesela benim el ve ayak bilekleri ince bunları da çalıştırmak için ayrıca hareket yapmam gerekir mi yoksa 5x5 yeterli olur mu? reg park'ın 5x5 programı var arnoldun gençliğinde yaptığı :) içinde wrist hareketleri var her gün. kötü bi programa sadece adına 5x5 yazıyo diye başlama diye ben spesifik olarak bunu öneriyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 BabacumMostors said: nice.. eliptik de var evde iyi iyi ondan da yırttık eliptikle ısınabilirsin veya gerçek bir erkek gibi ısınabilirsin http://www.allthingsgym.com/dmitry-klokov-warm-up-routine/ brad pitt vücudu için sadece omuzu dinamik ısıtsan ve her hareketin başında hafif başlayıp ağırlığı set set artırsan yetiyo. stretching yaptığın kasın performansı biraz düşüyo ama bu antrenman başında stretch yapma anlamına gelmiyo. bacakları stretch edip hemen ardından zıplamaya kalkarsan evet, performans düşüyo. arada 5 dakika falan olduğu zaman düşmüyor diye biliyorum. antrenmanın başında yaptığın genel stretchlerde sıkıntı yok yani. stretch yapman gereken kasları bilceksin, hangileri kısaysa onları stretch yapcaksın zaten. ya da squattan önce hip flexor stretch gibi akıllıca stretchler ama onlara giremiycem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 2,5 dakika eliptik yapıp giriştim daha iyi oldu dimitrinin ısınmasına üşendim açıkcası eheh zaten daha dün bir bugün iki anca başlayabildim, gece geç saatte de olsa yarım saatl,ik program yapacam anasını satiim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 ekipman yoksa lütfen bu tarz bir şey yap http://www.youtube.com/watch?v=LqgGhJywnHI öptüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 o sandalye nasıl bir salndalye lan saglam duruo sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 sandalye de adamla gelişmiş mk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 egzersizler baya iyi ama. uzun zamandır evde çalışan biri olarak şunu demek istiyorum. evde bastığım kilonun üzerine gym de çok rahat çıkıyosun. evde nasıl bir durumsa motive olamıyosun tam olarak. ama bu elaman guzel anlatmış karın hareketi daha çok farklı şekilde yapılabilir. bir de buff dudes kapak fotosu mighty final fight tan esinlenme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 bende fazla barmışım ya ev egseriszini kas ağırısı yaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 vivavale said: egzersizler baya iyi ama. uzun zamandır evde çalışan biri olarak şunu demek istiyorum. evde bastığım kilonun üzerine gym de çok rahat çıkıyosun. dogru bu ya 20 kg dumbell press yaparken salonda 90 kg bench gordum ılk denemede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 kaç kilosun sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 off evin her yeri ter ve ayak kokocak. Adam duvarlara bile basiyor ayaginlan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Ayakkabı olarak adidas superstar II lardan aldım, bar çalışmaları için. Genel olarak tavsiye edilen bir modelmiş bu yabancı forumlarda. Yere sağlam basıyor, toe to heel drop'u da bu işler için uygun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 tiLi said: kaç kilosun sen 71 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 iyisin iyii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 seigen said: Ayakkabı olarak adidas superstar II lardan aldım, bar çalışmaları için. Genel olarak tavsiye edilen bir modelmiş bu yabancı forumlarda. Yere sağlam basıyor, toe to heel drop'u da bu işler için uygun. baktım da toe to heel dropu negligible abi sanki. yani olimpik squat için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar