tiLi Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 bel fıtığım dolayısıyla alt vücutla ilgili kaç kilo basıyon sorularını nasıl dodgelarım diye kara kara düşünüyorum lan bugün 6 yıl önce bana bel fıtığı kazandıran adamı gördüm uzaktan bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Tili uses Escape Artist (Dex) *failed* deadlift te kaç basıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 100 kiloyla 3 tekrarla aramız iyi ama 2 gün önce 110 taktım, belim batladı. ölümüne sakatlanmadı da en ufak ters hareketimde yürüyemez hale gelecem hissi veriyo. formumda tek sıkıntı hafif hyperlordosisti. videoya almam lazım adam gibi inceleyebilmek için. salondaki sözde hocalara hocam gel bak belim düzgün mü kaldırırken diyorum. rounding yoksa oo süper benden iyi yapıyosun diyolar. bi daha da gaza gelip formumdan ödün vermiycem(100. diyişim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 iyi ısınıyormusun peki 110 a gelene kadar mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 abi dynamic warmup ve üstüne hafif snatchler genel ısınma olarak iyi geliyo gibi. sonra: 60 kg 5 tekrar 80 kg 5 tekrar (90 kg 5 tekrar) 100 kg 3x3 110 kg 1 10 dakka sonra belimde bi sızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 8x max 30% bunda deficit yap 5x max 60% bunda da olabilir opsiyonel 3x max 70% normal yer hizası 1x max 80% normal yer hizası 1x max 90% normal yer hizası 1x max 102% plaka gibi birşey koy hafif yükselt agırlıgı böyle bir denesene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 80 90larda gereksiz mi yoruyorum acaba diyosun? ağırlığı yerden yükseltmek hiç işime yaramıyo ya. depth sorunum yok snatch grip dl from deficit yapacak kadar mobility var. sıkıntı core stability ve posture Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Kirilana kadar zorla siktir et mantigi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 abi uzuyosun beni. yerden agirlik kaldiramiyo olmak hosuma gitmiyo. hele ki kasliyken. calisa calisa guclendircem iste zayif halkalari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 http://www.rowers.buddygyms.com/building-muscle-how-is-it-really-done.html Ne diyorsunuz buna, broscience mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 tamam daha ağır kaldırmak tabi ki gelişimi etkiliyor da 2 hareket yapıp 2 gün dinlenmek de ne biliyim ilgincime gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Sorieno said: http://www.rowers.buddygyms.com/building-muscle-how-is-it-really-done.html Ne diyorsunuz buna, broscience mı? haftada 2-3 gün (40 dk ) calısıp olympıa a hazırlanan var mı ? yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Cheaz said: Sorieno said: http://www.rowers.buddygyms.com/building-muscle-how-is-it-really-done.html Ne diyorsunuz buna, broscience mı? haftada 2-3 gün (40 dk ) calısıp olympıa a hazırlanan var mı ? yok olympiadaki adamlar hep kimyasal deney. onlara bakmayalım. yazı bok gibi. haftada 2 günle kesinlikle yavaş ilerlersin. sweet spot 4 gün gibi. ben 6-7 gün yapıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 tam kaslanacam antremanları zayıflatıyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 yemek ye sen sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 tiLi said: Cheaz said: Sorieno said: http://www.rowers.buddygyms.com/building-muscle-how-is-it-really-done.html Ne diyorsunuz buna, broscience mı? haftada 2-3 gün (40 dk ) calısıp olympıa a hazırlanan var mı ? yok olympiadaki adamlar hep kimyasal deney. onlara bakmayalım. yazı bok gibi. haftada 2 günle kesinlikle yavaş ilerlersin. sweet spot 4 gün gibi. ben 6-7 gün yapıyorum Haftada 2 gün meselesi değil ama çalışmayı mega ağırlık, 2 set, 10 rep olarak tasarlama fikri beni düşündüren şey. Yazının bilimsel bir kısmı yok gibi, "iddia edildi" haberciliği tadında. Site desen zaten bayağı low quality bir site her yönüyle. Ama şu metod işe yarar bir metod mu, onu merak ediyorum. Süperset mantığı bir nevi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Cheaz said: yemek ye sen sdf sikletimde kas yoğunluğumu arttıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Bu aralar temel hareketlerde çabuk kesiliyorum. Kiloma göre iyi kaldırdığımı düşünmeme rağmen özellikle son sette 4,5 rep max çıkarabiliyorum chest press'te mesela. Keza bicep'lerim çabuk yoruluyor. Şimdi elbette ağırlıkları düşürüp rep'leri arttırmak gerekir diyeceksiniz ama gerçekten öyle mi yapmalı yoksa vücut alışacaktır diyip az rep de olsa ağırlığı düşürmemeli mi. Bilmiyorum endurance mı yok güç mü yok, ilk hareket çok rahat çıkmasına rağmen ikinci harekete güç kalmıyor ağırlığı biraz düşürsem bile, neden olabilir.. Bir de ısınmadan da mı kaynaklanıyor diye düşünüyorum. Sizce ısınmayı normal yapacağımız set'in ne kadarıyla başlamak ve kaç set olarak yapmak lazım. Bu sefer sanki daha ağır veya 3-4 set ısınınca da geriye daha az güç kalıyor gibi. Dengesi nasıl olmalı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Sorieno said: http://www.rowers.buddygyms.com/building-muscle-how-is-it-really-done.html Ne diyorsunuz buna, broscience mı? seems legit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Jaeg şu benim önceki posta cevap yazacaktın, çarşamba demiştin... bekliyorum (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 hah iyi hatırlattın projeler falanda bitti, hacı valla her siklette kategoride kürlü adamlar var ama kürsüz onları geçemiceksin diye bişi yok, benim arkadaş %100 naturel athletic fitness da -1.75 te türkiye şampiyonu oldu ben de +1.75 te oldum, ben de kullanmadım hiç kimyasal, aynı şekilde geçen nisanda classicte açık siklet türkiye 2.si oldu, atletik fizik açık siklette türkiye 3.sü oldum bende, naturel olduğunu bildiğim başka bi arkadaş türkiye şampiyonu oldu fitnessta derece alınabiliniyor yani naturel olarak ama hard body de çok zor naturel olarak, hacim kaybetmeden çok sağlam definasyon yapabilirsen bacağına güveniyosan classic dene derim, bacağı iyi toplayamassan yada daha estetikliğine güveniyosan atletik fizik dene derim, athletic fitness da barfix dips kürek çekiyoruz ama bu sene açılmadı kategori, türkiyede zaten başka yarışma olmuyor yılda 2 kez türkiye vucut geliştirme federasyonu yarışma yapıyor, bu arada doping testi yapılıyor ama benim girdiğim hiç bi kategoriye yapılmadı bugüne kadar classic ve hard body de yapıolar ilk 2 ye genelde başka varsa soru sor sen eksik bişiler kalmış olabilir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Sotto said: Bu aralar temel hareketlerde çabuk kesiliyorum. Kiloma göre iyi kaldırdığımı düşünmeme rağmen özellikle son sette 4,5 rep max çıkarabiliyorum chest press'te mesela. Keza bicep'lerim çabuk yoruluyor. Şimdi elbette ağırlıkları düşürüp rep'leri arttırmak gerekir diyeceksiniz ama gerçekten öyle mi yapmalı yoksa vücut alışacaktır diyip az rep de olsa ağırlığı düşürmemeli mi. Bilmiyorum endurance mı yok güç mü yok, ilk hareket çok rahat çıkmasına rağmen ikinci harekete güç kalmıyor ağırlığı biraz düşürsem bile, neden olabilir.. Bir de ısınmadan da mı kaynaklanıyor diye düşünüyorum. Sizce ısınmayı normal yapacağımız set'in ne kadarıyla başlamak ve kaç set olarak yapmak lazım. Bu sefer sanki daha ağır veya 3-4 set ısınınca da geriye daha az güç kalıyor gibi. Dengesi nasıl olmalı... e 10+ tekrarlarla ısınınca yorulursun tabi. zaten yüksek tekrarlarla çalışıyosan 1-2 set yormadan ısın yeter. ben aynı bölgede hayvan gibi girdikten sonra ikinci benzer bi hareket yapıp da onda da aynı ağırlıklarla çalışabilenlerden değilim. onu becerebilenler aslında ilk harekette düşündüğü kadar ağır girmiyo olabilir. dediğim gibi yine nispeten daha yüksek tekrarlar için geçerli bu dediğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Jaegerjaquez said: hah iyi hatırlattın projeler falanda bitti, hacı valla her siklette kategoride kürlü adamlar var ama kürsüz onları geçemiceksin diye bişi yok, benim arkadaş %100 naturel athletic fitness da -1.75 te türkiye şampiyonu oldu ben de +1.75 te oldum, ben de kullanmadım hiç kimyasal, aynı şekilde geçen nisanda classicte açık siklet türkiye 2.si oldu, atletik fizik açık siklette türkiye 3.sü oldum bende, naturel olduğunu bildiğim başka bi arkadaş türkiye şampiyonu oldu fitnessta derece alınabiliniyor yani naturel olarak ama hard body de çok zor naturel olarak, hacim kaybetmeden çok sağlam definasyon yapabilirsen bacağına güveniyosan classic dene derim, bacağı iyi toplayamassan yada daha estetikliğine güveniyosan atletik fizik dene derim, athletic fitness da barfix dips kürek çekiyoruz ama bu sene açılmadı kategori, türkiyede zaten başka yarışma olmuyor yılda 2 kez türkiye vucut geliştirme federasyonu yarışma yapıyor, bu arada doping testi yapılıyor ama benim girdiğim hiç bi kategoriye yapılmadı bugüne kadar classic ve hard body de yapıolar ilk 2 ye genelde başka varsa soru sor sen eksik bişiler kalmış olabilir :D sizin genleriniz roidlidir abi test yapılmamasına baya şaşırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Sorieno said: tiLi said: Cheaz said: Sorieno said: http://www.rowers.buddygyms.com/building-muscle-how-is-it-really-done.html Ne diyorsunuz buna, broscience mı? haftada 2-3 gün (40 dk ) calısıp olympıa a hazırlanan var mı ? yok olympiadaki adamlar hep kimyasal deney. onlara bakmayalım. yazı bok gibi. haftada 2 günle kesinlikle yavaş ilerlersin. sweet spot 4 gün gibi. ben 6-7 gün yapıyorum Haftada 2 gün meselesi değil ama çalışmayı mega ağırlık, 2 set, 10 rep olarak tasarlama fikri beni düşündüren şey. Yazının bilimsel bir kısmı yok gibi, "iddia edildi" haberciliği tadında. Site desen zaten bayağı low quality bir site her yönüyle. Ama şu metod işe yarar bir metod mu, onu merak ediyorum. Süperset mantığı bir nevi. ne kadar progress o kadar gelişme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 azcık testomuz artsın nsfw https://scontent-a-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/t1.0-9/10373996_796270280384720_644893688282755677_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar