Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 ne sercen başka 200 milyonluk SPORCU HAVLUSU mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 PROTEYİN TOZLU HAVLU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 ewdsadsadsadsasddsadsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Sparkcaster said: ne sercen başka 200 milyonluk SPORCU HAVLUSU mu? yok lan ufak havlular yok mu düz renk desensiz falan. kıçından terlerse insan iş değişir tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 biceps curl hangi yöntemle daha efektif , agırlıklar 21 kg 3x8 set yapıyorum su an piramit yada 12 10 8 seklinde mi yapsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 tek dambil mi o kilo. 21 kg dambil ile dogru sekilde yapiyorsan sen oldun demektir. birak bunu baska spora gec :) ya da sunu yap : http://www.youtube.com/watch?v=t-gztaNpemg bu ; http://www.youtube.com/watch?v=1ZMquBNOosU ogrettikleri gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 ozellikle kainin konusmasi guzel burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 omuzdan destek almadan yapabiliyorum sıkıntısız 3 set cıkıyor , evet abi tek dambıl 21 kg , dedigini yaptım bu arada bulk yerine parcalı gidiyorum 75 kg a cıktım yag oranı karnımda damar görücek kadar azaldı cok memnunum son 2-3 haftadır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 en guzeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Selam pati kaslilari, hem forumdan hem de spordan uzak kaldim uzun suredir. 1-2 sene once gayet aktif sayilirdim iki alanda da o yuzden eski bilgileri bir kismini hatirliyorum fakat yeterli degil. Burdan tavsiyeler alarak tekrar bir baslangic yapayim istedim. - 1.91m ve 95kgyim. - yaklasik %23-24 yagliyim. - bir yillik bir plan yapicam. - hedef: 90kgyi gecmeden olabildigince kaslilk. Nasil baslayip nasil devam edeyim kararsiz kaldim. Direkt 15 kg verene kadar kardiyo sonrasinda suplemanla bulkinge mi baslamak lazim. Yoksa direkt bulking yaparak tartida pek degismeyip sekilde felan mi degismek mantikli? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 bulka bulasma bence hedefini zorlastirir . once kardiyo arti agirlikla hem kilo ver hemde verirken kaslari alttan inceden calistirip sekillendir. diet isin %80 i nerdeyse onada dikkat tabii. dietten kastim dengeli duzgun beslenme. once yagdan kurtulun. ornegin ilk bir iki ay kardiyo %80 olsun, sonrasinda yavasdan bunu 10 dakika isinma, agirlik sonrasi 20 dakika interval kardiyo vb ile destekle. sonda yapilan kardiyonun etkisi laktik asit vs icinde cok yararli. kardiyo vaskuler sisteminin gelismeside kas gruplarinin gelismesi adina olumlu bir adim. %10 lar civarina cekebilirsen yag oranini yardir agirlik zaten. tabii istedigin kasli bir vucutsa. yok ben daha cok atletik ve dinamik bir vucut istiyorum dersen onuda daha dinamik sporlara yonelerek elde edersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 21 kglik dambıl mı var ya. wtf ya 5 ya 2.5 artar genelde 21kg dambılla napıyon sen bi vidyo çeksene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 agalar araştırma yapıyorum biraz. boy 1.77 kilo 70 supplement kullanmıyorum. şimdi benim göğüs olayında sıkıntım var. benchte sıçışlardayım. bar hariç 25(12.5+12.)kg anca basıyorum. ama gel görhi göğüsler öne doğru fazla çıkıyor. memeye dönecek böyle giderse. ben şekillendirmek için nasıl bi göğüs programı izleyim. boş boş şişiyor gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Killer said: 21 kglik dambıl mı var ya. wtf ya 5 ya 2.5 artar genelde 21kg dambılla napıyon sen bi vidyo çeksene custom ya kendim alıp ekliyorum agırlıkları yapabilcegim en yüksek degere göre , yarın bos persembe günü cekerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 ha senin ev staylaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 killer kıskandı. bekleyemez o kadar sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=KTvI6fUHf98 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 bura nası bi topikmiş ya. ayrıca son vidyoda adamın kaslarına zumlandığında eww eww ewww. edik: arada tonla post var tabi. kai greenli olan burada son vidyodan kastım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 ahah. adam çok net ve doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 -Deno- said: http://www.youtube.com/watch?v=KTvI6fUHf98 fazla iyi ya asddsadsadsadsadsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 abi inanılmaz samimiler ahah. izlediğim çoğu video'dan daha iyi. meter de çok düzgün konuşuyo lan. aferim. http://www.youtube.com/watch?v=oKFT4IDr_iU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Arma said: agalar araştırma yapıyorum biraz. boy 1.77 kilo 70 supplement kullanmıyorum. şimdi benim göğüs olayında sıkıntım var. benchte sıçışlardayım. bar hariç 25(12.5+12.)kg anca basıyorum. ama gel görhi göğüsler öne doğru fazla çıkıyor. memeye dönecek böyle giderse. ben şekillendirmek için nasıl bi göğüs programı izleyim. boş boş şişiyor gibi. 3. günün falan mi? nasil 25 ya ben 20 gun once tekrar basladim simdi 45 gidiyorum 4 ay sonra 90-95 basicam inanmiyodu buradakiler gerci gorucez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 4 ayda 95 - 100 yaparsan bir daha gogus calısmam ben , 2 yıldır aralıksız calısıyorum zorlasam 90 cıkmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 yok yaa 2. ayıma geliyorum. bende anlayamadığım bir göğüs sıkıntısı var. anatomik bozukluk mu var nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 fistanda edit var sayılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar