Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 çok güzelleri var abi şimdi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 az daha snap city e gidiyordum. belimi farkında olmadan üşüttüm gece cam açık yatıyordum ve 2-3 hafta filan baya front squatlar power cleanler power snatchler havada uçtu bunların üstünede farmers walk yaptım belim tutuluyordu az daha birazcık esnekliğim vardı o bile gitti. Şimdi dersimi aldım alt vücudumuda full esnetene kadar squat deadlift farmers walk yok. En fazla overhead walking lunges yaparım ya zaten ocağın sonunda askerlik açıklancak uğraşamam hiç. birde esneklikten anlayan birileri varmı forumda http://www.amazon.com/Science-Flexibility-Edition-Michael-Alter/dp/0736048987 şu kitabı pdf ini aradım bulamadım mecburen bayılcam 60$ ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Soris said: az daha snap city e gidiyordum. belimi farkında olmadan üşüttüm gece cam açık yatıyordum ve 2-3 hafta filan baya front squatlar power cleanler power snatchler havada uçtu bunların üstünede farmers walk yaptım belim tutuluyordu az daha birazcık esnekliğim vardı o bile gitti. Şimdi dersimi aldım alt vücudumuda full esnetene kadar squat deadlift farmers walk yok. En fazla overhead walking lunges yaparım ya zaten ocağın sonunda askerlik açıklancak uğraşamam hiç. birde esneklikten anlayan birileri varmı forumda http://www.amazon.com/Science-Flexibility-Edition-Michael-Alter/dp/0736048987 şu kitabı pdf ini aradım bulamadım mecburen bayılcam 60$ ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Ben buldum indiriyorum eğer doğru kitap ise sana link veririm. Ama baya yavaş akşama anca biter gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 blind 360 muscle up clap kadar fantastik olmus overhead walking lunge :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 niye abi overhead walking lunges da ne var ben set aralarında boş kalmamak için yapıyordum. Şimdi bele fazla yüklenmicem ondan onu yapayım diyorum sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Omuz kasını zorlamadan hangi kas grupları kullanılabilir? Sol muz cortladı bayadır ve simdi agrıyor ufacık bişiler yapsam hatta yapmasam dahi ama bir yandan da kasları eritmemek lazım mantıgı ile bişiler calısmak istiyorum. ABS programlarını yapıcam onlar omuza yuklenmiyor ama mesela kol calısmak zorlar mı omuzu hafif agırlık ile falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 triceps, biceps calisabilirsin gibi omuz sabit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Absolut said: Omuz kasını zorlamadan hangi kas grupları kullanılabilir? Sol muz cortladı bayadır ve simdi agrıyor ufacık bişiler yapsam hatta yapmasam dahi ama bir yandan da kasları eritmemek lazım mantıgı ile bişiler calısmak istiyorum. ABS programlarını yapıcam onlar omuza yuklenmiyor ama mesela kol calısmak zorlar mı omuzu hafif agırlık ile falan? her turlu destekli olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Destekli derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Aradığım esneklik ile ilgili kaynağı buldum. Thomas Kurz - Flexibility Express Tam aradığım dvd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Absolut said: Destekli derken? http://www.bodybuilding.com/exercises/detail/view/name/cable-preacher-curl buna benzer. bacak , kol, abs, gogo.. not : cogu kol hareketinde zaten omuzdan kaldirmaman gerekiyor. desteksiz dahi kollari calisabilmen lazim mantiken. fazla agirliga girince omuzdan atmalar basliyor zaten hareket genel dogasindan sapmis oluyor. http://www.youtube.com/watch?v=0bkDtJQU2O0 su videoda ornegin abartida olsa gostermisler dogru yanlis seklinde. hatta bunun hatalisinda birde belden atiyorsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 85 boya 96 kilo. bel bolgesi sagolsun biraz yagli dogal olarak en son eriyen yer gavat bolge. yari jog yari hizli yuruyus seklinde sabah sporu ve aksamlarida 3-4 km normal yuruyusum var pazar haric hergun. diyet de guzel gidiyor. sorum su: agirliga baslayayim mi yoksa yag oranini daha da dusurup oyle mi baslayayim? su anda baslamamin herhangi bir eksisi var mi? diyetimde proteini artirmak disinda neye dikkat etmem lazim eger baslayacaksam? edit: bir de oyle cok iri kasli olmak istemiyorum. brad pitt'in fayt clubtaki hali gibi olsa yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Dostum bired pitin fight clubdaki hali için öncelikle az çalışman lazım, çok çalışırsan böyle oluyorsun kadınlar beğenmiyor. http://awesome-body.info/wp-content/uploads/2013/05/mr-olympia-2003-ronnie-coleman.jpg Diyet + yürüyüşle şimdiye kadar ne verdin? Kilon hala fazla, haftada en az 4 gün min 30-45dklık tempolu kardiyo iyi gelir sana. Yorgunluktan nefes alamayacak hale gel, terlerinle çiçekleri sulayacak kıvama bi ulaş şöyle. Kalan enerjinle ağırlık çalışırsın. Diyet için standart un+şeker tamamen iptal, et, sebze ve yumurtayla doyacaksın. Arada atıştırmalık meyvedir yoğurttur işlenmemiş kuruyemiştir bunlar da gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 110dan indik bu seviyeye diyetimde sorun yok sen niye cevap veriyorsun birader daha iki ay once dansozlu alemli fotonu koyan adamsin senden mi ogrenicem kilo vermeyi sporu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 dis is mednis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 lan ben 1.85 74 kiloyum 10 kilo daha alsam ya sisman olurum yada hayvan fitnessdan dolayi siz 1.85 95 kilo gotum biraz iri falan birakin iste siskosunuz o gotte size cok buyuk eritin! az falan degil abi bildigin siskosunuz kabullenin sunu artik basenden ayhs bira genis gibi sohbet etmeyin yeter kilo mu vermek istiyosan al bisikleti cik disari yarim saat git yarim saat gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Simdiki aklim olsa, ilk basladigimda once yag oranimi dusururdum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 anam got buyuk zaten olay o degil. ama bazi insanlarda ozellikle gobek veya kalcada asiri birikme oluyor bende o yok. yani biraz dar bir kiyafet giydigimde gobek bir metre onden gitmiyor mesela veya gotu kapamak icin uzun mont falan giymeme gerek yok. bir de kilo verme derdim yok zaten veriyorum kac aydir. sorum agirliga baslamakla ilgiliydi. eyv kanuni bilgili insandan yardim almak gibisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 abi ağırlığa başla tabi ki neden başlamayasın. en azından kasların biraz altyapı yapsın. öyle yüksek kilolara girecek halin yok tabi ki. ki kaldı ki zaten ağırlık+kardiyo en iyi sonucu verir. sadece kardiyoyla o yağları tamamen eritemessin sonra ne oluyo ya nerde yanlış yapıyorum deme. iksini de yap kardiyoya daha çok önem ver o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 ben şişman değilim de kemiklerim iri aslında sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Simdi havuz aciliyor yeni haftada 2gun ona gidip hafif hafif baslasam tekrar 3gun de salona gitsem bel boyun sakat hafif onulari guclendirip yaninda karin kol gogus bir programi en duzgun nasil cikaririm. Birde bu durumda cardio es gecebilirmiyim malum yuzucem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 yüzme yapcaksan cardioyla ugrasmana gerek yok bence hiç, biraz daha fazla yag yakayım dersen idman sonu 10 dk falan koşu yapabilirsin 1dk yürüyüş 4dk koşu şeklinde yüzme+body iyidir her zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 iyi iyi, havuz faaliyete geçmiş saat ayarlamam gerekiyor pek programlı değiller henüz de slip mayoda ısrar ediyorlar kıllandım. birde iç hastalıklar ve dermatolojiden yüzebilir raporu istiyorlar ahue. spor salonundan da yararlanabilecem en azından =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Slip zorunluluğu niyeymiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar