hunty Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Gunaydin genclik. http://forums.fitness.ee/uploads/monthly_03_2014/post-6888-0-31302500-1393822560.jpg http://forums.fitness.ee/uploads/monthly_03_2014/post-6888-0-99712800-1393822564.jpg 2014 AC USA overall Mens Physique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 oha aşmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lierozip Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Çok şişmek istemiyorum bu kadar olsam yeter :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Bu vücudu yemin ediyorum 1 ayda tanınmaz hale getirebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 5 yıllık emek var orda en az bisey olmaz 1 ayda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 kollara birer tane daha biceps diktirmis heralde. o nasil genetik lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 5 sene cok az.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 kaldığım yerden devam edicem beyler bayanlar. biliyorsunuz before after yapmıştım götlü göbekli halimden ne hale geldiğimi. 2 ay ara vermiştim spora işlerden dolayı. şimdi tekrar yardırıcam. 2 ay sonra bi after daha atarım inşallah. sağlıcakla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 muscletech in ultra isolate aldım herkes çok övüyo var mı kullanan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 tiLi said: http://www.youtube.com/watch?v=56MZjPykQ7A&list=TLVipgj9WXgxfRImgsv3P4arZbISiCsnYJ minik kız ayak bileklerimiz olm dünyanın en iyi vidyolarından biri şu ya dsfkj arka fona dramlı müzik duyduğumda kopmuştum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 sdeceokuyangenç said: muscletech in ultra isolate aldım herkes çok övüyo var mı kullanan ? hangi özelliğini övüyolar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 tiLi said: sdeceokuyangenç said: muscletech in ultra isolate aldım herkes çok övüyo var mı kullanan ? hangi özelliğini övüyolar? Daha fazla kas yapıyomuş :p şaka tabi "Tamamen izole, protein içeriği çok fazla (30gr), Çok iyiyiz" falan diye iddialı çıkışları var da. Biraz önce denedim On whey gibi topak topak kalmıyo lezzeti daha iyi gibi. Bi de ölçeği çok büyük. Kullanmayı düşünen olursa olayı bu. 2kg yok 1kg luk var sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 daha pahalı diil mi? bizim zamanımızda öyleydi. hep aynı tadı içmekten bıktıysan, para varsa go for it. neden olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Bi 20tl fark var nitrotech le evet. Ölçek büyük dediğim 41gr lık ölçek bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 sdeceokuyangenç said: muscletech in ultra isolate aldım herkes çok övüyo var mı kullanan ? 5g kreatin var içinde. senin kilon tutuyordur inşallah 5g kreatin almaya. edit: derken tutuyomuş baktım. fakat sendeki toz bitene kadar hergün kreatin almış olacaksın hatta günde 1 den fazla kullanıyorsan bu 10g kreatin eder bunun içinde 100kg olman gerekiyor bunun bilincindesin inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Wolas said: sdeceokuyangenç said: muscletech in ultra isolate aldım herkes çok övüyo var mı kullanan ? 5g kreatin var içinde. senin kilon tutuyordur inşallah 5g kreatin almaya. edit: derken tutuyomuş baktım. fakat sendeki toz bitene kadar hergün kreatin almış olacaksın hatta günde 1 den fazla kullanıyorsan bu 10g kreatin eder bunun içinde 100kg olman gerekiyor bunun bilincindesin inşallah Yanlışın var bunda kreatin yok. Kreatin olan nitrotech.Kullandığım bu. Kaldı ki zaten sadece idman sonrası tek ölçek içiyorum ama yok bunda kreatin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=BS-oRydlnCE&feature=youtu.be bacak çalışmamak için bahaneler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 off bugun squat var hic gidesim yok sadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 değiştirdim ben programı bugün 1 saat cardio fit grup dersim var kızlarla beraber terliycem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 anam bacaklarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 http://img.photobucket.com/albums/v109/elmaxxx/5016609935_ce856e3d2d_zps1ed8c929.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 az kilo çok tekrarda nefret diyoru msadece squattan yoksa yüksek kilolarda 2-8 tekrar aralığı mükemmel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 leg day yerine 10km koşsam ben olmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 olmaz daha kötü olur hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 leg day yerine abs günü yap ben öyle yapıyorum sajfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar