hunty Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Bu bence ortaya karisik olmus. Bunla bi yerin gelismez. Bence bu isinma programi gibi. Bir ay falan bunu yaparsin vucut acilir ondan sonra ihtiyacina gore program yazar hoca. Tabi ben bu islerden anlamadigimdan yanlis yazmis olabilirim buraya. Forumda ki uzmanlara sormak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Bana da biraz ortaya karisik gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 klasik ilk 1 aylık hareketler. fikis menu gibi bişi. herhangii bir spor salonuna git random a bas. 3 asagı beş yukarı bu programı verirler. meh dogru mu yanlıs mı orasını bilmiyore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 adaptasyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Bu verdiği ikinci programdı. 1 ay sonra da üçüncü programı verecek zaten programı yaparken de çok zorlandım. Tam olarak bitiremedim setleri. Isınma hareketlerinde bile çok zorlanıyorum. yeni hareketler mi eklenmeli yoksa 5x5 mi önerirsiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Zorlaniyosan agirliklari azalt... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Daha cok calismalisin cekirge. Boyle giderse 3. programini alamzsin. 3 ay olmus isinamadasin hala. Kir su zincirlerini. Hoca bakarken 30 de dumbellari yere firlat en cok senden ses ciksin salonda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 iste gecen dedigim jay fotosu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 1000 kalori aldım yürüyen merdiveni tersten çıktım rahatladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Kanuni said: super 21 3x12 bu ne ola ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=BszoX2CJhFI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 fortigatein slmı var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 videolar gözükmyüro iş yerindeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 :) Diyorum hangi hareket o body ile ilgili bir sey sandim aradim durdum .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Kanuni said: http://www.youtube.com/watch?v=BszoX2CJhFI şu adamı kim dinler abi:) bi de 21s saçma geliyo bana. önce hareketin en zor haliyle başlayıp, sonra orta zorluk, sonra en kolay haliyle yapsa daha bi mantıklı olur gibi. mechanical drop sets tarzı mmph bununla birlikte, biceps çalışmasını bana sormak mantıklı değil zaten. ilk senem hariç çalışmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 klasik hareket iste izlemedim ben. cokca bilinen biceps hareketi 21 saniye neymis bilmiyorum. 7 kere dusukte 7 kere ortada 7 kere full bu benim yaptigim. saniyeye bakmadim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 http://i.imgur.com/nFwWTtf.jpg bifor aftıra kimse bakmıyor var mı bi eksik sdf cok yag var suan 1-2 aya kururum herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 beyler alalhın izniyle yarın çalışmaya başlıyorum. program ne önerirsiniz evde yapıcam fakiriz http://img706.imageshack.us/img706/7277/tn1u.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Evet kapanmissin chaz.. Kolay gelsin ama sen hareketlisin zaten kosu mosu derken sorun olmaz herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 neyle kıyaslıycam yan yana koysana fotoları. dumbel ve plates topu al program yazılır sonra ha bunlarıda almayacam diyorsan animal workout diye arat onu yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Wolas said: neyle kıyaslıycam yan yana koysana fotoları. dumbel ve plates topu al program yazılır sonra ha bunlarıda almayacam diyorsan animal workout diye arat onu yap http://hangisupplement.com/wp-content/uploads/2013/11/kilo-aldiricilarin-etkileri-300x241.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 ya 2dk da insanın hevesini kırıyorsunuz çok ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 yanyana koydum işte resmini ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Wanted çok iyi çalışmışsın dostum. Başarı hikayeni bizimle de paylaşabilir misin rica etsem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar