Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

vücut geliştirme #4

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bu bence ortaya karisik olmus. Bunla bi yerin gelismez. Bence bu isinma programi gibi. Bir ay falan bunu yaparsin vucut acilir ondan sonra ihtiyacina gore program yazar hoca.
Tabi ben bu islerden anlamadigimdan yanlis yazmis olabilirim buraya. Forumda ki uzmanlara sormak lazim.
Mesaj tarihi:
klasik ilk 1 aylık hareketler. fikis menu gibi bişi. herhangii bir spor salonuna git random a bas. 3 asagı beş yukarı bu programı verirler. meh

dogru mu yanlıs mı orasını bilmiyore
Mesaj tarihi:
Bu verdiği ikinci programdı. 1 ay sonra da üçüncü programı verecek zaten programı yaparken de çok zorlandım. Tam olarak bitiremedim setleri. Isınma hareketlerinde bile çok zorlanıyorum. yeni hareketler mi eklenmeli yoksa 5x5 mi önerirsiniz?
Mesaj tarihi:
Daha cok calismalisin cekirge. Boyle giderse 3. programini alamzsin. 3 ay olmus isinamadasin hala. Kir su zincirlerini. Hoca bakarken 30 de dumbellari yere firlat en cok senden ses ciksin salonda.
Mesaj tarihi:
Kanuni said:

http://www.youtube.com/watch?v=BszoX2CJhFI

şu adamı kim dinler abi:)
bi de 21s saçma geliyo bana. önce hareketin en zor haliyle başlayıp, sonra orta zorluk, sonra en kolay haliyle yapsa daha bi mantıklı olur gibi. mechanical drop sets tarzı mmph
bununla birlikte, biceps çalışmasını bana sormak mantıklı değil zaten. ilk senem hariç çalışmadım
Mesaj tarihi:
klasik hareket iste izlemedim ben. cokca bilinen biceps hareketi 21 saniye neymis bilmiyorum. 7 kere dusukte 7 kere ortada 7 kere full bu benim yaptigim. saniyeye bakmadim :D
Mesaj tarihi:
neyle kıyaslıycam yan yana koysana fotoları.

dumbel ve plates topu al program yazılır sonra ha bunlarıda almayacam diyorsan animal workout diye arat onu yap
Mesaj tarihi:
Wolas said:

neyle kıyaslıycam yan yana koysana fotoları.

dumbel ve plates topu al program yazılır sonra ha bunlarıda almayacam diyorsan animal workout diye arat onu yap

http://hangisupplement.com/wp-content/uploads/2013/11/kilo-aldiricilarin-etkileri-300x241.jpg
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...