chrome Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 sperm iliklerden gelmiyor abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Buyrun arkadaşlar. http://vk.com/xyduwki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 axedice said: Buyrun arkadaşlar. http://vk.com/xyduwki ibretlik paylaşım gardaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 uyu simdi uyuyabilirsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 ulan biri mi göbekli olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 axedice said: Buyrun arkadaşlar. http://vk.com/xyduwki bu, bu nedir bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 çok güzel paylaşımlar tiliye ayrıca teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 vk dipsiz kuyuymuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Spor yaparken dinlemek icin şarkı listesi olan varmı? Ah ok. 8tracks iyiymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 axedice said: Buyrun arkadaşlar. http://vk.com/xyduwki http://1.bp.blogspot.com/_f98opUNuVXc/S7OpWtJJL-I/AAAAAAAAOXE/eH5OD73XEoM/s1600/Happy+cat.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 bu kızları görünce kız arkadaşımdan ayrıldığıma çok seviniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 hahah aynen :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 ahha lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 HİHİHİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Son 1 ayda multivitamin, protein tozuna başladım. Kardio günlerinde cla, l-carnitine de ekledim. Post workout için ayrı toz aldım, o da açık geldi, yenisiyle değişecek neyse. Şimdi ciddi fark oluşmaya başladı. Özellikle karın kası çıktı. Bir de Steve cook'un videoları çok faydalı. Karın çalışmasını komple yanlış yapıyormuşum :P. Gym'dekiler garip garip hareketleri dayadı, adamın dediği gibi temel hareketi doğru yapınca çok daha etkili oluyor gerçekten. Bakalım haftada 5-6 devam edeyim, aralık sonu resim eklerim artık :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Aralik sonu ocakbasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 off 4 gundur hava soguk. yemegide abarttım bugun. kendime ihanet etmis gibiyim. 4 gundur calıstırmıorum kasları. motive lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 loop said: Spor yaparken dinlemek icin şarkı listesi olan varmı? Ah ok. 8tracks iyiymis best of opeth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 haftada 5-6 gidenler doğru mu yapıyor acaba? Ben max 4 gidiyorum. Vücudu dinlendirmek lazım diye düşünüyorum, ne dersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 kişiye göre değişir o 4 gün az gelmeye bşladığında 5-6 gidersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 İki haftadır ağırlık çalışmıyorum, bileğim sakat, bu hafta da almanya`ya gideceğim için pas geçiyorum ama sinirlerim bozuluyor resmen. Dönüşte hala zorlanıyor olursa da devam etsem mi kaldığım yerden ya, ne kadr kötü olabilir ki =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 kırdın gitsin kökü sende nasıl olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 gençler elimde sırt dayama yeri ayarlanabilir benchpress sehpası ve çeşitli kilolarda ağırlıklar var, fit olmak değil de vinghtoru dövemesem bile kapışacak kadar güçlenmek istiyorum, sıskadan biraz daha hallice bir vücut yapım var, yağ bağlayamıyorum hani güçlenme çalışması yaparsam vücut "lan bu herif hamal oldu galiba dur kendini sakatlamasın kasların etrafına yağ bağlayayım accuk" dedirtebileceğim bir güçlenme çalışması lazım nasıl bir program lazım? boy 1.80 kilo 63-64 arası gidip gelmekte 29/m/ist hadi annem bi el atın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 http://www.bodybuilding.com/fun/best_ectomorph_workout.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 60 kilo ne abi 180 boya sadasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar