Seperate Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Abi napiyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 kandaki sperm oranı çok artmış, bir doldur boşalt yap kardeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 ahahhah esh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Kiz orda nirvanaya el ense cekiyo biz burda cameltoe santim hesabi yapiyoruz. Ayip lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 yoo değil cinsellikte hayatın içinden bişi ne var ki bunda hacım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Esh said: Kiz orda nirvanaya el ense cekiyo biz burda cameltoe santim hesabi yapiyoruz. Ayip lan abi sanki kiz da burda ne var bu kadar olay yapilicak diye bakiyo gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Soris said: yoo değil cinsellikte hayatın içinden bişi ne var ki bunda hacımyav he he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 nice one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 SORİS GONE WILD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 tek nefeste 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 i would go 5 mail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 ne kaçırdım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 gitti güzelim resim sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 mod geldi galiba beyler gizli gizli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 aranizdan biri gizli mod. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 workout sonrası hemen yemek yiyip, orgazm yaşayan bir ben miyim? that feeling.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 iyi baya http://www.youtube.com/watch?v=fP1W25kD-rQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Kilo almak için 2 hafta önce bir spor salonuna yazıldım. Hocayla program da çıkarttım ancak birkaç sorum olacak. Setler için ağırlığı kaldırabileceğim en yüksek seviyeye mi getirmeliyim yoksa orta seviyede sayıyı mı arttırmalıyım? İlk olarak yarım saat 6.5 km/h hızda yürüyorum. Süresi ve hızı iyi mi yoksa hızı arttırıp, süreyi mi azaltmalıyım? Setlerin ortasına doğru kollarım ya da hangi kası çalıştırıyorsam acayip titremeye başlıyor. Bu normal mi yoksa yanlış mı yapıyorum? Hoca doğru yaptığımı söylüyor ama neden titriyor anlayamadım. Damarlarım zaten belirgindi şimdi iyice belirginleşmeye ve şişmeye başladı. Göğüs kısmımda bile 10 cm'lik bir damar çıktı. Çok da hoş bir görüntü oluşturmuyor. Damarların belirginleşmemesi için ne yapmalıyım, ileride kaybolur mu kilo alınca? Takviye olarak neler kullanabilirim? Kilo almak için düzgün bir program önerileriniz olursa da sevinirim. Benim yaptırdığım program pek içime sinmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 cheaz bugün salonda açtım beğenmedim onu. ilerde iyi mi bilmiyorum da ilk dakkalar sarmamıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 litminov çok kaslanmak istiyo musun istemiyo musun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 litminov mavi hapı seç lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Litminov said: belirginleşmemesi için ne yapmalıyım sporu bırakabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Litminov said: Kilo almak için 2 hafta önce bir spor salonuna yazıldım. İlk olarak yarım saat 6.5 km/h hızda yürüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 aasdfsdf çok kaslanmak istemiyorum 20 kilo alıp bırakıcam bu arada 2 haftada 2 kilo aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar