assembly Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 diaboliq said: ben açtım wow takılcam hacular. lvl 1 den kastırcam. haftada maksimum 4-5 saat oyanrım. eğlencesine. ohhh mis (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Neydi bu kod, be nde redeem ettim ama :) birde guild kurayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 iron man armor skin i veriyor sanırım. @Densiz thank you, bro! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 dreagloth said: Neydi bu kod, be nde redeem ettim ama :) birde guild kurayım IM3HRTBREAKER http://images1.wikia.nocookie.net/__cb20130605192429/marvelheroes/images/4/4b/HeartBreakerArmor.jpeg oyun tarzınıza göre hero seçmeyi unutmayın :D. Daha sonra hero sinerjilerinizi buna göre kasacaksınız. Gereksiz heroları kasmaktan kurtulursunuz bu sayede. Ben human torch a çok fena yatırım yaptım, fakat sonra vazgeçip deadpool a geri döndüm. Sinerji bonuslarım hep "enerji hasarı". Haliyle elimde patladı :P Eğer human torch oynuyor olsam %15 kadar fazla vuracağım... (deadpool fiziksel olduğundan bonuslarım işime yaramıyor). tabi ghost rider da enerji vurur büyük ihtimal. Çıkınca onada geçebilirim =) http://www.workmadeforhire.net/wordpress/wp-content/uploads/2013/06/ghost_rider_by_jpaguirre.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Baştan karakter kasarken ilk karakterin aldığı tüm reward lar alınıyor mu tekrar? talent reset, 250G vs? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 G yi bilmem ama diğer herşey alınıyor, hemde 3 kez (hero başı 3 kez. Normal/heroic/superheroic) . Benim hesabım betadan kalma ve açılışta o hesap ile takıldığımdan, daha sonra eklenen değişikliklerde "ödüllerimi" almış sayıldım :P. O yüzden G kısmını bilmiyorum malesef. Ayrıca alt karakter kasmanın hızlı yolları var (ufak bir bug ile yemede yanında yat oluyor :P) tekrar uyarayım, kredileri yemeyin. lvl 25+ mavileri epiclere çevirmek için uğraşmayın. Ilerde o paralar lazım olacak. 2milyon cap var. Itemlarınızı CRAFTER vendora bağışlayın (satmayın). Sadece crafterı kasın. Çantanızda yeşil olmasın. mavi (hatta mavileri almasanızda olur diyeceğimde crafterın kasılması gerek). B ye basar base e dönersiniz yeniden B ye basarsanız eski noktanıza ışınlanırsınız (diğer oyunlardaki portal hedesi). Cd ye sahip. kredi cap eritme yöntemi = mouse makrosu ile med kit alınıp bağışlanıyor (2milyon olduğuzda 1m e düşürüsünüz. 2 lvl felan alır crafter) Relic leri araştırmadan kullanmayın. Şuan relicleri "unbound" hale getirmesi GEÇİCİ OLARAK UCUZ (yeni eklendi). Birde bunları yanlışlıkla takar, daha sonra çantanızda biriktirirseniz. Hepsi o karaktere bağlanıyor. Güzel Artifactlar var. Bende mesela "yakına %13" hasar takılı, birde uzaktan "%40 az hasar alma" aynı anda takılı. Sıkışınca uzaklaşıyorum, aldığım hasar düşüyor güzel oluyor. 45+ (aslında 50+ de neyse :P) Artifact düşürürseniz bankanıza atın. Uniqleriniz lvl kasarken düşerse, levelınız geçerse atmayın onları. Onlara lvl atlatma var (craft vendorda. Kasarsanız). Tabi tutupda atlatmazsınız kafadan. Farmlarsınız son 1 uniq kalır, o da sizde düşük lvl olarak vardır, ancak öyle mantıklı olur. Yoksa onu 60 a atlatırsanız, ertesi gün düşebilme ihtimali olduğundan canınız yanar :P Bazı herolar düşürse, oynamayacak olsanız bile üzülmeyin. Örneğin Daredevil = %4 normal ve elite yaratıklara hasarınızı arttırır (sinerjiden 50 lvl da) Sincap kız = bosslara %4 hasar vs. oyunda V kısayoluna basarsanız orada görebilirsiniz "sinerji"leri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 örümce alabiliyoz mu başta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 başlangıçta alınmıyor ise... örümcek "600 splinter" istiyor. örümceği oyun içinden kasıp alana kadar "3-4 tane random box açmak daha akıllıca olur". ille örümcek istiyorsan $ile paketini al :P. Spider man iyi aslında, bufflanınca coştu velet. Fakat yarın birgün venom gelir. insan örümcek yerine onunla oynamayı tercih ederim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 karşında beni bulursun!!!111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 colossus da masallah yani.. silindirin kontrolsuz hali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 şu kostümü çok hoşuma gidiyor =) http://static3.wikia.nocookie.net/__cb20130617180822/marvelheroes/images/4/44/Colossus_Juggernaut_Costume.png ufak bir bilgi = Klavyedeki numlock rakamları "EMOTE" komutları oluyor. herolar hakkında: Size kişisel görüşlerimi söyleyeyim. Belki şuan bunlar biraz değişmiştir ve aralık ayında herolara düzenleme gelecek. Gambit = bilmiyorum :P Black Panther = melee oynamak istiyorsam kasardım, rogue kafası biraz. Black Widow = melee/close range karışık. Ben main yapmazdım (fanı değilsem) Cable = Grup lideri. Sıkıcı olmasına rağmen, grubunuzda kasmış bir tane cable olsun isterseniz. Ayrıca sinerji bonusu %2 critdir. Single dps iyi, buff üzerine kurulu bir sınıf. Captain America = bildiğin tank. Colossus = emin olmamakla birlikte, range tankı efsane idi oyun başlarında. Fakat okadar kötüydüki adamlar "rework" yapmak zorunda kaldı. Şimdiki durumunu bilmiyorum (fakat etrafta bolca var) Cyclops = gözlerini bozmak isteyen oynasın :P. Daredevil = melee için fena değil fakat ilk tercihim olmazdı. Deadpool = range oyun stili sıkıcı olmasına rağmen single dps i iyidir. Direk boss öldürmek için kullanıyorum. Hawkeye = skill ağacı o kadar dandikki, pasif skillere paso veriyorsunuz. Daha sonra 2-3 tuş oynuyorsunuz. Güçlüde değil (fakat rework sırası bunda. Düzeltecekler. Skilleri vs. değişecek) Emma Frost = elmas formu = tank/melee. Normal hali büyü :p. Hoş bir karakter. Hulk = Bossun karşısına geçer, kenardan dizi izliyorken oynarsınız. Kısaca 0 yetenek gerektiren bir hero. Human torch = güzel aoe kötü tek hedefe hasar. Güzel grup karakteri, kötü solocu. Iron Man = bana düşen 2 inci hero buydu. Hiç kasmak istemedim. Fakat daha sonra "rework" adı altında skillerini değiştirdiler. Herkes kasmaya başladı. Bir arkadaşım düşmedi diye dayanamayıp aldı ve main karakteri yaptı. önceki mesajlarda beleş güzel kostüm kodu var. Loki = inceleme fırsatım olmadı. Gördüklerimi aktarmam yanlış olur o yüzden boş geçiyorum. Ms. Marvel = Sadece "sinerji bonusu" için aldım bu heroyu. Önceden oynarım diyordum ama alınca oynama şeklini hiç beğenmedim. Çok sıkıcı geldi. Punisher = şuan fena değil fakat önceden oyundaki en kötü hero idi. Rocket Raccoon = ilk tercihim olmazdı :P. O kadar range hero varken bununla oynamam açıkcası. Scarlet Witch = sağlam cc leri var. Hatta dokunulmaz diyebiliriz. Spider Man = fena değil. Fanı olmamama rağmen, kasılmış 60 ım olsa oynardım :P. Storm = güzel aoe. Bol bol skill kullanımı. Sen sadece uçuyorsun, milletin kafaya yıldırımlar düşüyor :P Squirrel Girl = fanıysanız araştırın :P. Zaten her türlü almanız gerekecek bunu (sinerji için) Thing = tavsiye etmeyeceğim bir hero. Yinede ilerde satın alıp 50 ye kasabilrisiniz (solo oynuyor ve bossun size vurmasını engelleyemiyorsanız. Çünkü sinerji bonusu size vuran hedeflere %4 fazla vurma) Thor = Melee ama range gibi skiller. Ekranı ufaklıklardan güzel temizleyen hedeleri var. Seveni çok. Tank türü seviyorsanız, tavsiye ederim. Jean Grey = sevdiyseniz oyun stilini tavsiye edilir. Life steal olayı iyi. ghost Rider = yolda Nova = yolda şu kostümü efsane ya şurasıda forumda milletin yaptığı. Puanlamanın nasıl olduğunu oradan görebilirsiniz. Fakat puanlamalardaki stratejiyi unutmayın. Mesela cc ye ihtiyaç duymayan bir hero onların listesinde sonlarda olurken, sizde başlarda olabilir. Çünkü siz grupta sadece dps yapmak için oluyor olabilirsiniz. gibi... https://forums.marvelheroes.com/discussion/32729/hero-ladder-rankings-gambit-notes sevdiğinzi heroları araştırın. Oyun tarzınızın hoşunuza gideceği bir taneden "emin olabiliyorsanız" direk 400 splintera onu alın. Ama kesinkez eminseniz :D. Çünkü başlarda random hero açmak iyidir. %50 yi geçtiğinizde eksiklerinizi almaya başlarsınız. O zamana kadar splinterları gereksizce harcamamak akıllıca olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 psylocke veya kitty pride var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 vay ak kurulmuştur, pm dreagloth :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 benim yarına kaldı ya.fakir bağlantım sağolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 hay koyacagin ismin ak. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 level 16 odum simdiden iki (2) tane full respec potu geldi. merak eden varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 guilde niye girmiyorsunuz hı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Guild e gel kanun çok konuşma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 benim dl de bitiyo artık yarın oynarız gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Neden DCUO diil de bu? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Çünkü dc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 çekeyim bu aksam, yarın vay ak'ye zıplarım hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Remy Lebeau varsa gireyim ben de... nihahha varmış ya: https://marvelheroes.com/heroes/gambit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Densiz said: dreagloth said: Neydi bu kod, be nde redeem ettim ama :) birde guild kurayım IM3HRTBREAKER Haydi bir key de benden; RETCON-0813 karakterin statları vs sıfırlama şeysi veriyor. Bir de iridium x 3 boost pack keyi alabilirsiniz bu siteden; http://mmo-play.com/rpg-games/marvel-heroes/giveaways/marvel-heroes-iridium-boosts-giveaway Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 benım de bir karakter olacaktı MH'de 15 lvl civarı. akşam indireyim bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar