Cuce Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 aynen marvel heroes h&s olarak baya basarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 colosus umla yardırıyorum, gambir babaya geçicem yakın zamanda ya da loki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 marvel in ekibi çalışıyor (diğer türlerine göre). Fakat nasıl olacak bilmiyorum. 3000 tane heronunmu ne kullanma izni varmış adamlarda. Umarım şuanki power sistemini aktif yapıp, pasif talent ağacı getirirler. Yoksa diğer türlü zırt pırt herolara ayar çekelim derken telef olacaklar. Parayı herolara yatırmak yerine, bi kaç tane banka slotu almanız tavsiye edilir (20$ a 3 banka slotu 2 craft slotu iyidir). Heroların hepsini eninde sonunda açarsınız oyunda. Tabi istediğiniz araştırdığınız "bu bende olmalı" dediğiniz varsa başka. Fakat iyice araştırmadan herolara para yatırmayın, bazıları cidden bayık oluyor. Başlamayı düşünenlere 15 dakikalık bir video hazırlamak gerek :P. Gereksiz vakit kaybetmeden hızlıca giriş yapmak isteyenler için... (tabi kimisi eğlenerek, keşfederek oynamayı sever. O başka... Diğerleri için konuştum) steam de türkiyeye kapalı. Yinede steam üzerinden indirmek için: steam download linki : steam://install/226320/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 dreagloth said: colosus umla yardırıyorum, gambir babaya geçicem yakın zamanda ya da loki colossus dustumu satinmi aldin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 marvel heroes enteresan bir şekilde iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 İlk açılışta seçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
assembly Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 lotro oynayan varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 yeni gelmis o zaman ben basladigimda yoktu :( yeni bir account acayim bari.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Evet ben betada oynarken de ironman vardı, şimdi o yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Yeni hesap ile başlayın tabiki. Size normal doomu kestikten sonra birşeyler verecek. Onunla rast gele hero açacaksınız. Eski hesaplara yok o olay (eskilere başlangıç heroları düştüğünden onlar verilmiş sayıldı :P ) We're having a bonus weekend... STARTING NOW! Get +50% XP, Item Rarity and Special Item Find until 12/2! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 dreagloth said: marvel heroes (tu) indiriyorum dfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 oh yes! total destruction !!! colossus! guud Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 bu marvel turkiyeye acık degil falan demissiniz bunu main accountumla indirmesem mi simdi nedir ki olayı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Sadece steamde yok, fakat kod ile indiriliyor. Yoksa oyun türkiyeye var. Sadece steam içerisinde türkiyeye yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 ozaman yan bi acc ile falan indireyim simdi steam mallık yapar falan derde girmenin alemi yok sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 gerek yok öyle birşeye. Ben normal hesapla takılıyorum başıma birşey gelmedi. Gelmesine imkanda yok zaten. Downloadı durdurup zırt pırt hesap değişirsen sorun olabilir (downloadı bir şekilde uçurabiliyor steam başıma geldi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zealotone Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Bende deniyim marvel heroes. Ayrıca Rift gelecek olursa Bloodiron serverında nickim Urterisa, yeni başlayacak birileri olursa onlarla ayrıca healer mage açabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 marvel i bende indiriyorum şimdi steam den. bunda pay to win olayları yok degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Yok bunda sadece kostüm ve hero alınıyor parayla ki oyun için parasıyla da alınıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 oyun baya ağır casual, öyle diablo veya ne bileyim poe gibi olacak diye çekmeyin* asdasdads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 poe diyo bak hala:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 ağır casual derken :P. oyun mekaniği gereği birden fazla hero kastırıyor sana bilgin olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 ben açtım wow takılcam hacular. lvl 1 den kastırcam. haftada maksimum 4-5 saat oyanrım. eğlencesine. ohhh mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 black panther ile başladım şimdi marvel heroes a. cat woman tokatlattırdı şimdi avengers towerdayım. ne yapılır ne edilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 black panther demi başlangıç herosu olmuş :D. Yavaş yavaş takılmak istiyorsan görevleri yaparak ilerle. Hızlı gitmek istiyorsan, lvl 5 olup mor terminal ile 20 ol. (5-10 a gir 10 olunca 10-15, 15 olunca 15-20) 20 den sonra çok hızlı bir şekilde 60 olmak istersen red terminalleri farmlayacaksın (sadece boss run yapanlarla) Ama tavsiyem "20-60 arasını ağırlıklı olarak legendary görevleri ile kas". panterde hoş karakter. Melee amele gibi koşuyorsun ama fena değil. Melee kısmını hissettirir. Düşen "eternity" ler ile random hero açacaksın (marvel konusunda bilgiler içeriyor. Daha sonra bir video yapacağım). Düşen mavi kalite itemları epic yapabiliyorsunuz. Fakat lvl 25 den sonrasını çevirmeyin. Oyundaki para "kredi" baya değerli. Ona bol bol ihtiyacınız olacak. Oyunda günlük görev sistemi var. Red ve green terminaller cube shard veriyor. Neyse ya yazmaya başlarsam wall of text e dönecek :P. Bir guild kurun, bilgilerinizi paylaşırsınız oyun içi :D. not: normal-heroic-superheroic olmak üzere oyunun 3 zorluğu var. Bunların hepsinde ayrı ayrı görevler var. Bazı görevler power, xp potion vs. verir. Bunları diğer zorluk modlarında yapmayı unutma. şu koduda siteden gir. IM3HRTBREAKER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar