Densiz Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 bu ne la stream bile yapılıyor http://www.twitch.tv/kakamvar31 öğrenin artık şu dotoyu http://i.imgur.com/BPs5M5a.png not: aslında herifin yaptığı değilde, gelen arkadaşlık teklifleri çok iyi. Bir hileciyi niye arkadaş listesine eklemeye çalışırsınki? yine bir edit, yeni bir ek: Adamlar herifin yayını izliyor. Login ekranından nick görüp banlıyor. Yazık be.. Bir oyun firması bu kadar düşmemeli. Göz görmeyince gönül katlanır mantığı bu duruma gitmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 hjksdfhkljasdkjhf g,irdim izliyom süper lan! HJDFHJLASDJHFAS bu kadar Ağır taşaque görmemiştim :D bunu yapan 15 yasında bi cocuk değil ya belli hareket ve tavırlardan jhsdfhjs :D çok iyiymiş glandal var sanırım suanda banlayıp duruyo D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 twitch banladı. yazık abi.. karşı takımda report dilenen vardı. Kendi takımındaki adamı kötü sanıyordu sığır. Ne bilsin karşıda hack var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 arada competitive scene izlerim artık yeter bana. o da sırf sevdiğim oyuncular için. bu kadar para kazanıp da bu kadar leş yönetilen bir şirket olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Türkiyede takım kursak ya? TRde olanlar. Cidden oynayabilenler ama öyle Casual fag istemiyorum xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fabulosoguy Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 banlandığım için yeni hesap aldım westte duo arıyorum hesap suan silver 1 terfisinde smurf falan kasıcak varsa eklesin shojumaru plat 1 seviyesinde banlandım- plat 5 yapıp bırakıcam hesabı acil help Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 cheat-bot-script dışında süresiz account ban var mıydı? wardlarla swastika yapan adamlar falan 1 ay anca alıyordu çünkü sen alınma da yani, gerçekten bilmediğim için soruyorum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 yoh ebenin emeniqesi xd o kadar değildir yav. Ben allah/muhammed/kutsal kitap üçlüsüne falan giydiriyom daha ban yemedim hiç report yiyom o kadar hiçbişey olmuyor. Oyunla alakalı şeyler olmadığı için ban yemeyeceğimi düşünüyorum xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 hattok said: Türkiyede takım kursak ya? TRde olanlar. Cidden oynayabilenler ama öyle Casual fag istemiyorum xD hardcore fag mi istiyorsun? active/passive? roleplay? oynamayın şu oyunu artık hots var mis gibin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 hots da kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 DotA'dan sonra cikmis her sey kotu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Kinder Bueno vs Nutymax yapmayin arkadaslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Peregrin said: DotA'dan sonra cikmis her sey kotu. dota2 de dahil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 hayır en iyisi warcraft3de custom map zamanlarıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 e biz ne dedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Lectre said: hattok said: Türkiyede takım kursak ya? TRde olanlar. Cidden oynayabilenler ama öyle Casual fag istemiyorum xD hardcore fag mi istiyorsun? active/passive? roleplay? oynamayın şu oyunu artık hots var mis gibin. NE alaka abi? Oyunu beceremeyen gavatların lafı oynanır mı bu oyun. En iyi moba lol kimse aksini idda edemez bunun. Ne hots ne dota ne başka bir şey.Biraz daha açayim. Belli bi yere kadar evet velet olduğu doğrudur ama sen o veleti mi karşına rakip olarak alacaksın? Bi yerden sonra baya düzgün oyuncular ve oyunlar denk geliyor. Yani 3 5 oynayıp bu ne hıamma veleds sürüsü diyip mis gibi gameplay'i olan oyuna poh atamazsın. Bulunmak istese her şey bulunur. Dotada da ruslar var diyelim hotsda da bişey vardır Blizzardın comunitisi zaten leş ötesi herkes birbirine laf sokma,aşağılama kücük görme çabasında hepsinin bi eksisi var. Lol'ün harita dinamiği olsun skill scalelar olsun fast paced olsun bunlar oyunu çok eğlenceli kılıyor. Sen gidip ANAN O:Ç diyen adama kitlenip dövüşlü çete indirirsen oyunu oynanmaz tabi bu oyun oynama yani böyle bu oyunu. Oynamayın yani böyleyseniz k1nJo said: hots da kötü. +1 keke Peregrin said: DotA'dan sonra cikmis her sey kotu. Moba dota ile var olmadı dotadan öncesi de var burda dota savunuculuğu yapmana gerek yok. Buenoymuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 moba dota ile var olmadı ama dota ile zirve yaptı. sonraki mobalar sadece para kazanma odaklı olunca hiçbiri onun kadar zevk vermedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 LoL baya güzel oyun komünite yer yer inanılmaz leş buda F2P olmasıyla alakalı bi durum oyunla değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=kKACK2TJ6AY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 k1nJo said: moba dota ile var olmadı ama dota ile zirve yaptı. sonraki mobalar sadece para kazanma odaklı olunca hiçbiri onun kadar zevk vermedi. Lol'ü ne kadar oynadın acaba? Tam keyfini alamamışsın sanırım abi öyle diyim. Zed gibi bi şampiyon dotaya bedel zaten böyle bir gerçek var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 nerde yazıyor abiler bu gerçekler ya? ben cahil kalmışım gidip ben de bir okuyayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 hattok said: k1nJo said: moba dota ile var olmadı ama dota ile zirve yaptı. sonraki mobalar sadece para kazanma odaklı olunca hiçbiri onun kadar zevk vermedi. Lol'ü ne kadar oynadın acaba? Tam keyfini alamamışsın sanırım abi öyle diyim. Zed gibi bi şampiyon dotaya bedel zaten böyle bir gerçek var. s2'nin ortasında westte başladım, yine westte s3 ve s4'te diamond olup bıraktım. ayrıca s3'te tr'de bir iddia üzerine tier2 runeler ve 15 şampiyonla sıfırdan, toplam 100 oyunda diamond olmam var. bu nisan gibi diamond promolarımı oynarken de önce oyunum düşürüldüğü ve sonra da scriptle oynayan yasuoya oyun verdiğim için artık patladım. daha önce de yazmıştım drophack ve scripterlar için bir report seçeneği dahi koymayan, en çok para kazanan lanet bir şirket olmasına rağmen bir replay sistemi bile yapamayan embesil heriflerin oyununu ciddiye alamıyorum artık. w3 dotasını da 7 yıl oynadım. waxxi/wepla, garena ve darer serverlarında sürekli karşılaştığım, oyun oynadığım adamlar benden sonra hwa'da turnuvadan turnuvaya koşan adamlar. lejyoner, stansfield, elwind falan. lejyoner kankamdı zaten adam elimde büyüdü gibi bi şey sdf. sonra boynuz kulağı geçti ama. stansfield ve elwind arkadaştı zaten sanırım stansfield sürekli lycan oynayıp sinir ederdi, elwind de çok iyi sf oynardı. kendilerini pek sevmezdim ama. elwind bebesi zaten lole geçti, dark passage'ta oynuyor şu an. ki bunlara gelene kadar kimler kimler vardı zamanında weplada. lech, ac1dburn, messer, kendisinden tiksinsem de anima, soraj vs say say bitmez. eski harddiskim patlamamış olsaydı da ssleri koyabilseydim keşke. velhasıl iki oyunda da yeteri kadar tecrübem var. aldığım keyiflere de bakacak olursam w3 dotası her türlü 1 numarada benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 dotayı niye bıraktın diye soracak olursan, onu da maphack yüzünden bıraktım. dota2nin ilk turnuvasını izliyip hype yapınca onu bekliycektim normalde ama bekle bekle gına gelince arkadaşlar lole başlattı. sonra dota2ye dönmek de açıkçası zor geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 oyuna drophack/script reportunun konmamasının nedeni yetersizlikten değil bunların oyun içi promote edilmemesi için. drophack scripten bi haber oynayan yüzbinlerce 10-14 yaş çocuk var onu report seçeneğine koyunca aa bu ney leeen diye internetten bulup kullanılmasın diye. isteyen replayle supporta mail atar zor bişey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 herkes reddit vs kullanıyor, gören oradan da görüyor. promote edilmemesi için gibi bir bahane kabul edilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar