Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

League of Legends

DoruK

Öne çıkan mesajlar

bu ne la
stream bile yapılıyor

http://www.twitch.tv/kakamvar31

öğrenin artık şu dotoyu

http://i.imgur.com/BPs5M5a.png

not: aslında herifin yaptığı değilde, gelen arkadaşlık teklifleri çok iyi. Bir hileciyi niye arkadaş listesine eklemeye çalışırsınki?

yine bir edit, yeni bir ek:
Adamlar herifin yayını izliyor. Login ekranından nick görüp banlıyor. Yazık be.. Bir oyun firması bu kadar düşmemeli. Göz görmeyince gönül katlanır mantığı bu duruma gitmez.
Sosyal ağlarda paylaş

Lectre said:

hattok said:

Türkiyede takım kursak ya? TRde olanlar. Cidden oynayabilenler ama öyle Casual fag istemiyorum xD

hardcore fag mi istiyorsun?

active/passive?

roleplay?

oynamayın şu oyunu artık hots var mis gibin.

NE alaka abi? Oyunu beceremeyen gavatların lafı oynanır mı bu oyun. En iyi moba lol kimse aksini idda edemez bunun. Ne hots ne dota ne başka bir şey.Biraz daha açayim. Belli bi yere kadar evet velet olduğu doğrudur ama sen o veleti mi karşına rakip olarak alacaksın? Bi yerden sonra baya düzgün oyuncular ve oyunlar denk geliyor. Yani 3 5 oynayıp bu ne hıamma veleds sürüsü diyip mis gibi gameplay'i olan oyuna poh atamazsın. Bulunmak istese her şey bulunur. Dotada da ruslar var diyelim hotsda da bişey vardır Blizzardın comunitisi zaten leş ötesi herkes birbirine laf sokma,aşağılama kücük görme çabasında hepsinin bi eksisi var. Lol'ün harita dinamiği olsun skill scalelar olsun fast paced olsun bunlar oyunu çok eğlenceli kılıyor. Sen gidip ANAN O:Ç diyen adama kitlenip dövüşlü çete indirirsen oyunu oynanmaz tabi bu oyun oynama yani böyle bu oyunu. Oynamayın yani böyleyseniz
k1nJo said:

hots da kötü.

+1 keke

Peregrin said:

DotA'dan sonra cikmis her sey kotu.

Moba dota ile var olmadı dotadan öncesi de var burda dota savunuculuğu yapmana gerek yok. Buenoymuş.
Sosyal ağlarda paylaş

k1nJo said:

moba dota ile var olmadı ama dota ile zirve yaptı. sonraki mobalar sadece para kazanma odaklı olunca hiçbiri onun kadar zevk vermedi.

Lol'ü ne kadar oynadın acaba? Tam keyfini alamamışsın sanırım abi öyle diyim. Zed gibi bi şampiyon dotaya bedel zaten böyle bir gerçek var.
Sosyal ağlarda paylaş

hattok said:

k1nJo said:

moba dota ile var olmadı ama dota ile zirve yaptı. sonraki mobalar sadece para kazanma odaklı olunca hiçbiri onun kadar zevk vermedi.

Lol'ü ne kadar oynadın acaba? Tam keyfini alamamışsın sanırım abi öyle diyim. Zed gibi bi şampiyon dotaya bedel zaten böyle bir gerçek var.

s2'nin ortasında westte başladım, yine westte s3 ve s4'te diamond olup bıraktım. ayrıca s3'te tr'de bir iddia üzerine tier2 runeler ve 15 şampiyonla sıfırdan, toplam 100 oyunda diamond olmam var.
bu nisan gibi diamond promolarımı oynarken de önce oyunum düşürüldüğü ve sonra da scriptle oynayan yasuoya oyun verdiğim için artık patladım. daha önce de yazmıştım drophack ve scripterlar için bir report seçeneği dahi koymayan, en çok para kazanan lanet bir şirket olmasına rağmen bir replay sistemi bile yapamayan embesil heriflerin oyununu ciddiye alamıyorum artık.

w3 dotasını da 7 yıl oynadım. waxxi/wepla, garena ve darer serverlarında sürekli karşılaştığım, oyun oynadığım adamlar benden sonra hwa'da turnuvadan turnuvaya koşan adamlar. lejyoner, stansfield, elwind falan. lejyoner kankamdı zaten adam elimde büyüdü gibi bi şey sdf. sonra boynuz kulağı geçti ama. stansfield ve elwind arkadaştı zaten sanırım stansfield sürekli lycan oynayıp sinir ederdi, elwind de çok iyi sf oynardı. kendilerini pek sevmezdim ama. elwind bebesi zaten lole geçti, dark passage'ta oynuyor şu an. ki bunlara gelene kadar kimler kimler vardı zamanında weplada. lech, ac1dburn, messer, kendisinden tiksinsem de anima, soraj vs say say bitmez. eski harddiskim patlamamış olsaydı da ssleri koyabilseydim keşke.

velhasıl iki oyunda da yeteri kadar tecrübem var. aldığım keyiflere de bakacak olursam w3 dotası her türlü 1 numarada benim için.
Sosyal ağlarda paylaş

oyuna drophack/script reportunun konmamasının nedeni yetersizlikten değil bunların oyun içi promote edilmemesi için. drophack scripten bi haber oynayan yüzbinlerce 10-14 yaş çocuk var onu report seçeneğine koyunca aa bu ney leeen diye internetten bulup kullanılmasın diye.

isteyen replayle supporta mail atar zor bişey değil.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...