Llama Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 güzel oyunlar döndü ama ha geri dönüş muhteşem bu kupa güzel durur müzede ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 iptal edilcekmiş sanırımm telefon bulunmuş bjkde birinin cebinde xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 riot açıklaması "Durumu araştırdık ve bu durumun BJK'ya herhangi bir avantaj sağlamamış olduğunu tespit ettik. Oyunculardan telefonlarını en başta almamak konusunda hata yaptık, ancak hakemler tüm telefonların kapatılmış olduğunu onayladı. BJK herhangi bir ceza almayacak." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 yalnız ev sahibi ayağına fena oyunlar döndü karşıdaki elamanlar tuzak kurunca ormanda "tuzakk tuzakk" diye bağırdılar ayıp oldu, birde bu telefon muhabbeti sıkıntılıymış hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 telefon olayı ceza hak eden bir olay yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Degil telefonun bizim seyircinin yaptigi anonslar bile basli basina ceza sebebi bundan sonra ses gecirmeyen kabin yapsinlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 şike mi yapmışız len :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Adamlar ejderdeyken ejdeer ejdeer diye bagriyo bizim krolar barondaykende islik sesi geliyodu hatta 1-2 uyardilar bununla alakali ama yas ortalamasinin 15 oldugu yerde ne bekliyonuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 telefon olayı ritonun suçu bizim değil; kendileri toplamamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 iyi bari hakkımız yenmemiş burda da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Abi adc kasıyorumda... Tr de kesinlikle alınmayacak bir rol :D kimse korumuyor beni. Laneden 8 kille ayrıldım ve hani damage yapan yok benden başka beni korumuyorlar embesil gibi saldırıyorlar asdfa sakın adc oynamayın ya yanınızda tanıdığınız yoksa Sonra karşı takım laf ediyor ya ayar oluyorum ulen siz kimsiniz götü boklu plat diamond görünümlü bronzelar. xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 http://i.imgur.com/v4xPBrd.png allah rahmet eğlesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 bu tarz karşılaşmalar tecrübe açısından önemli gerçi dps dünya turnuvasından sonra fena dağıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 takimin supportu ismini hayrettin olarak degistirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 gençler kola kapaklarında lol için 20 rp varmış bu da kodu: HJ9M593M güle güle kullanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 bu da benden MH8NEAMJ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 olmuyor :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 çok embesil insan var ya. öyle böyle değil yani. ciddi çok fazla. çok. İMDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Pati takımı çıkaramadık demi biz bunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 çıkarıp napıcaz ki zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 şu oyunu oynayıp stres yaşamaya ne gerek var, mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 kanser olucam yakında bunun yüzünden zaten. biraz önce oyunu kazanırken karşıdan o.çocuğunun biri drophackle düşürdü herkesi oyundan. drophackler, scripterlar arasında diamond promolarını oynuyorken 1 hafta önce; şimdi p4'e düşmemeye çalışıyorum. ama tabi dünyanın en çok para kazandıran koduğumun oyununda replay bile alamıyoruz buna rağmen sevgili riot support scripter reportları için bizden kanıt istiyor. be a.kodumun evladı beni 3rd party program kullanmaya zorlayacağına çalışanlarına bi replay özelliği koydurtsana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Valla ben mid adc ve sup olurum. Ama adc olursam beni koruyacaksınız yoksa bol bol küfür ederim diyim baştan. Adam düşük hpli diye Peşine giden sup yanıma gelmesin xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 abi senelerdir herifler replay koymadı, drophackler scriptler çıktı millet hayvan gibi abuseluyor ve hala koymuyorlar dota da mmrı sistemi hedesi falan aynı kafa, anca yeni cosmetic çıkarıyorlar sırf bu yüzden hotsun kısmen başarılı olmasını, riotun valveın BİR DAKKA NOLUYO LAN demesini istiyorum, yoksa adamakıllı bişey yapacakları yok ikisinin de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar